- 9 Mayıs 2021
- 19
- 2
- Konu Sahibi Hiclik makami
Bursada göz kapağı estetiği diye 3 ay araştırıp en iyisi diye eski ünlülerle reklamlari dönen tuncay sezgin doktoru buldum
Sayfasına baktim yaptığı islemlerin oncesi sonrasina. Zaten en iyi yaptigi 20 30 kisi vardi. İyi gibi duruyordu.
Günde 6 -10 islem yapan kisinin sayfasında 30 islem icin önce sonra fotoğrafı paylaşmasi şüpheli gelmeliydi. anlamamışım
Yaptığı işlemin; gözümün ucunda cücüklü hatasinin fotoğrafıni paylaşıyorum
Taktir sizin. Ben 1 tane kötü yoruma denk gelmedim millet uğraşmak istememis
Ben bari paylasayim belki 1 kisi kurtulur yada doktor artık ameliyat kesilerini biraz daha uzatir.
Birde nasil bi islem yapiyorsa
Benden 2 ay sonra baska doktora bu islemi yaptiran birini gördüm cok hizli iyileşmis ben 3 ayda iyilesemedim.
Oncesi sonrasi fotoğrafı cook paylasan, ve kusursuz islemi cok olana gidin. Görün arastirin.
Sayfasına baktim yaptığı islemlerin oncesi sonrasina. Zaten en iyi yaptigi 20 30 kisi vardi. İyi gibi duruyordu.
Günde 6 -10 islem yapan kisinin sayfasında 30 islem icin önce sonra fotoğrafı paylaşmasi şüpheli gelmeliydi. anlamamışım
Yaptığı işlemin; gözümün ucunda cücüklü hatasinin fotoğrafıni paylaşıyorum
Taktir sizin. Ben 1 tane kötü yoruma denk gelmedim millet uğraşmak istememis
Ben bari paylasayim belki 1 kisi kurtulur yada doktor artık ameliyat kesilerini biraz daha uzatir.
Birde nasil bi islem yapiyorsa
Benden 2 ay sonra baska doktora bu islemi yaptiran birini gördüm cok hizli iyileşmis ben 3 ayda iyilesemedim.
Oncesi sonrasi fotoğrafı cook paylasan, ve kusursuz islemi cok olana gidin. Görün arastirin.