- 2 Mart 2021
- 15
- 7
- Konu Sahibi asenamarmara
Merhaba herkese. Yarın Tolgahan beyle randevum var. Nasıl bir doktor bileniniz var mı? Uzun zamandır araştırıyorum. Rinopilasti ameliyatı olmak istiyorum. Hem sağlık hem estetik açısından. Ama sağlık yönü benim için çok daha önemli. Doğru düzgün nefes alamayacak, sorunlar yaşayacaksam bu ameliyatı olmamın hiçbir anlamı yok. Son zamanlarda Dr. Ufuk Bilkay'ın ismini de çok duyuyorum, çok memnun kalan var fakat daha çok estetik kaygısı merkezli yorumlar var. Fakat Tolgahan beye baktığımda sanki benim sağlık sorunlarıma daha iyi yardımcı olabilecekmiş gibi geliyor. Bu arada Tolgahan beyin de yaptığı burunlar çok beğeniliyor fakat dediğim gibi Ufuk beyin ismini özellikle son 1 yılda baya duymaya başladım. Ama dediğim gibi de yaşadığım problemler benim için estetik kaygıdan daha önde geliyor. Hem zaten doğal, kendi burnumdan çok da farklı olmayan bir burun istiyorum. Kemikli ve kemerli bir burnum var, ucu da biraz düşük. Sadece kemerinin ve ucunun düzeltilmesini istiyorum, zaten öyle fındık gibi burunların da bana yakışacağını düşünmüyorum. Baya küçük bi yüzüm var ama önden baktığımdaki o kemikli görüntüyü seviyorum. Çok uzattım biliyorum ama, fikirlerinizi merak ediyorum. 4-5 senedir araştırıyorum. İlk bulduğum ve içime sinen doktor Tolgahan bey olunca da, insan ilk geçene yönelmek istiyor. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim