Op.dr. Tamer Yavaş hakkında bilgi

Merhaba. Ben de iki arkadaşımın meme ameliyatını yapan Tamer beye muayene oldum ve bayram öncesinde ameliyat olacağım. Arkadaşlarımın ikisinin de sonuçları harika da ben ne kadar büyük olmaları gerektiğine bir türlü karar veremedim. Gerçi ikisi de sen büyüklük işini Tamer beye bırak diyorlar. Bu ameliyatı o kadar uzun zamandır istiyorum ki umarım çabucak iyileşirim. Eski eşimle de aramızda çok problem olmuştu küçük göğüslü oluşum. Beni çok aşağılamıştı zamanında . Hatta kolumdan tutup değişik değişik doktorlara götürmüştü. Ama o zaman çok korkuyordum. Gerçi iyiki de ona uyup ameliyat olmamışım. Şimdi Tamer beye çok güveniyorum ve korkmuyorum hatta ameliyat gününü büyük sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum. Konuyla ilgili deneyimleri olanlar varsa benimle paylaşabilir mi?

Feraye hanımcım ben de Tamer Yavaş'a ameliyat oldum. Hem ameliyatın sonuçlarından hem de Tamer beyin ameliyat sonrasındaki ilgisinden çok memnunum. Beni ilk muayenesinden sonra hemen ameliyatı kabul etmemişti. Çok ısrar etmeme rağmen kilo vermeden bu ameliyatı yapmam dedi:=) O an çok bozulmuştum fakat şu an iki doğumdan sonra kalan hem 10 kilo fazlamı verdim hem de ameliyatı olup doğum öncesi göğüslerime kavuştum. Doktoruma bu yüzden çok güveniyorum. Bence büyüklük konusunuda sen kafaya takma Tamer beye bırak. Söylemeden duramadım kusura bakma eski kocanın baskılarına boyun eğmediğin iyi olmuş. Ne biçim erkekler var böyle ! Seni öyle beğenmiş almışsa sonra neden değiştirmeye çalışıyorki?

Canım geçmiş olsun,ama eski kocanın yaptığını okuyunca çok gıcık oldum,ne kadar aşağılayıcı yaptığı şey,iyi ki ayrılmışsın ve o zaman ameliyat olmamışsın,terbiyesiz adam

Burun ameliyatı olduysa biz bana resimlerini ginderebikirmisiniz

fotoğraf eklerseniz çok güzel olur,ben de araştırıyorum ve tamer bey hakkında hep iyi şeyler duydum,inş iyi olur.

fotoğraf eklerseniz çok güzel olur,ben de araştırıyorum ve tamer bey hakkında hep iyi şeyler duydum,inş iyi olur.
Ben pazartesi Tamer beye ameliyat oluyorum.yaptığı burunların fotoğraflarını gordum hepsi çok güzel ve doğal.tanımayanlar ameliyatlı olduğunu alamayacak dedi.sana yakışan en güzel burunu yapıcam dedi bakalım nasıl olacak.

canım şimdiden geçmiş olsun,dediğim gibi ben de hep iyi şeyler duydum,ameliyat sonrası fotoğraflarını bekliyoruz :)

Pazartesi sabah 9 da Ameliyat oldum bu gün silikon tamponlarim çıktı.ameliyat sonrası 3 gün biraz zor geçiyor 4 .gün insan rahatliyor burnumda tikaniklik falan olmadı hep nefes alabildim.bugün silikon tamponlar alındı hiç hissetmedim çıktığını, çıktımi diye sordum hatta bitti dediler o detece yani.dikisimi de kesti kipirdarsan acir dedi onuda hic hissetmedim.yarında atelim alınacak. dr.Tamer yavaş beyfendiden çok memnun kaldım ilgi alaka 10 puan.yarın atelim çıkınca bakalım nasıl hissedeceğim.ama uç kısmı görünüyor şuan sis olmasına rağmen gayet güzel.

Bende tamer beye burun estetigi oldum kendisi saolsun cok sabirli bi insan butun kaprislerimi cekti.hatta ben 2 kere ameliyet oldum burundan.burun deliklerim biraz daha dar olsaydi dedim saolsun hemen yapariz dedi ve bes kurusta almadi.3 yil oldu ameliyat olali her gittigimde ilk muayene gibi ilgili konuskan massallahhh super bi insan.zaten adamin yaptigi burunlar ortada hepsi super.

Merhaba, ben de dr araştırırken buradan bir arkadaşın önerisiyle Tamer Yavaş'ı araştırmaya başladım. Görüşmeye gitmek istiyorum ancak öncesinde sormak istediğim birkaç şey var. Bu doktrora giden ve mesajımı okuyan herkesten cevap bekliyorum :) Siz ve arkadaşlarınızda herhangi bir his kaybı oldu mu? İzler ne durumda? Meme dikleştirme de yaptıran oldu mu? Kas altı mı yoksa üstü mü? Çok sordum ama bir çırpıda hepsini öğrenip bir an önce olmak istiyorum :)

merhaba ben ayin 31 inde tamer beye muayene olacagim . sorularimi bi kagida yazdim ve etkili cevaplar alicagimi saniyorum . ben hemsireyim esteworld hastanesinde kisa bir sure hemsirelik yapmistim arkadaslarim tamer beyi cok onerdileer cok titiz is yaptigini soyluyorlar bakalim umarim sonuc istedigimiz gibu olur ben meme diklestirme protez karin germe ve lipo kombine ameliyat dusunuyorum olan arkadaslarin yorumlarini merak ediyorum eger siz gittiyseniz gorusmeniz nasil gecti.

Merhaba ben de düşünüyorum Tamer Bey'i , uzun zaman geçmiş ama sormak istedim, memnun musunuz şuanda?

Yaklaşık 5 ay önce Tamer Bey rinoplasti ameliyatımı yaptı yapamadı demek daha yerinde olur.amacım Tamer Yavaş In bu tekniği öğrenmeye çalıştığı Teoman Doğan Beye amelıyat olmakti asistanıyla görüştüm ameliyat programının yoğun olduğunu söyledi ve istediğim tarihte amelıyat olmayacağim için bu tekniği biliyor düşüncesiyle Tamer Yavaş a gittim,kendisine ilk başta oldukça güven duymuştum taki burnumdaki hataları ve yaşam kalıtemi etkileyen sıkıntıları ona bildirmeye,şikayet etmeye başlayana kadar o saaten sonra gerçek yüzüyle karşımdaydı,hiç hoşlanmadı bu durumdan oldukça sıkıntılı bir dönem geçirdim.Burnumdaki şekil bozuklukları( burunsırtında çıkıntı, sağ yanında çukurluk, sağ profilden kalkık sol profilden normal bir burun ucu)Bir yana burnum hala tıkalı ve koku alamıyorum burnum tıkalı olduğu için sesim değişti. Şikayetlerimi ona mesajla bildiriyordum beni muayeneye çağırıyor bu durumdan hiç hoşnut olmadığı her halinden belli tavırlarla attığım mesajların keyfini kaçırdığınıda belirterek ,burnumdaki hataları kabul etmeyip geçeceğini söyleyip kendince durumu kontrol altına aldığını sanarak beni uğurluyordu.En son muayeneye gittiğimde beni ikna edemeyeceğini anlayınca kabul etmek zorunda kaldı hatalarını revize edelim dedi. Hatasını kendı farkedip aylarca söylememe rağmen kabullenmeyip bu kadar ilgisiz ve pasif agresif tavırlarla bana yaklaşmasaydı bunu kabul edebilirdim.fakat kendisine artık güvenmediğimi ona amelıyat olmak istemediğimi belirttim.Bu tekniği öğrenmeye çalışırken bır kez daha deneği olmayı göze alamadım.Hatalı olduğunu ve bunun bedelini kendısının uygun gördüğü şekilde değil benim istediğim şekilde ödemesini istedim ,paramı iade etmesini rica ettim çünkü öğrendiğini sandığı teknikte çuvalladı…başka bir doktora revize etmek istiyordum fakat paramı geri vermeyeceğini söyleyip burnumu bu hale getiren o değilmiş gibi buz gibi bir tavırla oradan uğurlandım.instagram sayfasında şikayetlerimi belirttiğimde oradan engellendim.Hatalarını geçte olsa kabul eden Tamer Bey yorumlarıma,kötü reklam yapmamak adına güzel iş çıkardığını ona iftıra attiğimi iddia ederek öncesi sonrası foto paylaşabıleceğini söyleyerek cevap veriyordu, fotolarda her türlü oynama yapılabilinıyor ve sonuçda gerçekde yüzümde ve ortada.Kendisinden Memnun kalan hastaları mutlaka olmuştur beni anlamayacaklardır,çıkardığı İşten memnun kaldığiniz sürece zaten kendisi iyi bir doktoru güzel oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…