BRANŞLASTİK VE REKONSTRÜKTİF CERRAHİ
çok memnun kaldığım,aklımdaki bütün sorulara cevap bulmakla beraber,ilgisi ve tecrübesiyle,kendisine ve el becerisine güvenmemi sağlayan,rinoplasti ameliyatımı geçrekleştirmiş başarılı doktordur.ameliyat öncesi ve sonrasında birçok doktor gibi ilgisini benden kesinlikle esirgemedi.çok memnun kalmış bir hastası olarak,ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.(istanbul) hayat hastanesinde görev yapıyor.
çok memnun kaldığım,aklımdaki bütün sorulara cevap bulmakla beraber,ilgisi ve tecrübesiyle,kendisine ve el becerisine güvenmemi sağlayan,rinoplasti ameliyatımı geçrekleştirmiş başarılı doktordur.ameliyat öncesi ve sonrasında birçok doktor gibi ilgisini benden kesinlikle esirgemedi.çok memnun kalmış bir hastası olarak,ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.(istanbul) hayat hastanesinde görev yapıyor.
Geçmiş olsun Ayşegül. Umarım kısa zamanda iyileşirsin. Sana katılıyorum. Dr. Tamer Yavaş çok iyi bir doktor. Ben burun ameliyatı için ön görüşmeye gittim. Verdiği detaylı bilgiler sayesinde kafamdaki tüm sorular cevabını buldu. Kendisini daha önceden araştırmıştım zaten. O'na ameliyat olan birkaç arkadaşla da görüştüm. Hepsi sonuçtan çok memnun.
Bu arada burun ameliyatından sonra bende meme protez ameliyatı olmayı düşünüyorum. Çok ağrı oluyor mu? Birde doğal duruyor mu?
canım yaa ıkıncı amelıyatın fıyatı dahamı yuksek oluyoo ılk amelyt fıyatını bılıyrmusun Tamer Bey'in?Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;
''Ameliyat fiyatına gelince Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs - ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli .ve iyi nefes alabilmelisiniz ''
canım yaa ıkıncı amelıyatın fıyatı dahamı yuksek oluyoo ılk amelyt fıyatını bılıyrmusun Tamer Bey'in?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?