Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamer beyle ilgili bilgi verebilecek olan var mı?
Feraye hanımcım ben de Tamer Yavaş'a ameliyat oldum. Hem ameliyatın sonuçlarından hem de Tamer beyin ameliyat sonrasındaki ilgisinden çok memnunum. Beni ilk muayenesinden sonra hemen ameliyatı kabul etmemişti. Çok ısrar etmeme rağmen kilo vermeden bu ameliyatı yapmam dedi:=) O an çok bozulmuştum fakat şu an iki doğumdan sonra kalan hem 10 kilo fazlamı verdim hem de ameliyatı olup doğum öncesi göğüslerime kavuştum. Doktoruma bu yüzden çok güveniyorum. Bence büyüklük konusunuda sen kafaya takma Tamer beye bırak. Söylemeden duramadım kusura bakma eski kocanın baskılarına boyun eğmediğin iyi olmuş. Ne biçim erkekler var böyle ! Seni öyle beğenmiş almışsa sonra neden değiştirmeye çalışıyorki?Merhaba. Ben de iki arkadaşımın meme ameliyatını yapan Tamer beye muayene oldum ve bayram öncesinde ameliyat olacağım. Arkadaşlarımın ikisinin sonuçları harika da ben ne kadar büyük olmaları gerektiğine bir türlü karar veremedim. Gerçi ikisi de sen büyüklük işini Tamer beye bırak diyorlar. Bu ameliyatı o kadar uzun zamandır istiyorum ki umarım çabucak iyileşirim. Eski eşimle de aramızda çok problem olmuştu küçük göğüslü oluşum. Beni çok aşağılamıştı zamanında . Hatta kolumdan tutup değişik değişik doktorlara götürmüştü. Ama o zaman çok korkuyordum. Gerçi iyiki de ona uyup ameliyat olmamışım. Şimdi Tamer beye çok güveniyorum ve korkmuyorum hatta ameliyat gününü büyük sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum. Konuyla ilgili deneyimleri olanlar varsa benimle paylaşabilir mi?
Canım geçmiş olsun,ama eski kocanın yaptığını okuyunca çok gıcık oldum,ne kadar aşağılayıcı yaptığı şey,iyi ki ayrılmışsın ve o zaman ameliyat olmamışsın,terbiyesiz adamMerhaba. Ben de iki arkadaşımın meme ameliyatını yapan Tamer beye muayene oldum ve bayram öncesinde ameliyat olacağım. Arkadaşlarımın ikisinin de sonuçları harika da ben ne kadar büyük olmaları gerektiğine bir türlü karar veremedim. Gerçi ikisi de sen büyüklük işini Tamer beye bırak diyorlar. Bu ameliyatı o kadar uzun zamandır istiyorum ki umarım çabucak iyileşirim. Eski eşimle de aramızda çok problem olmuştu küçük göğüslü oluşum. Beni çok aşağılamıştı zamanında . Hatta kolumdan tutup değişik değişik doktorlara götürmüştü. Ama o zaman çok korkuyordum. Gerçi iyiki de ona uyup ameliyat olmamışım. Şimdi Tamer beye çok güveniyorum ve korkmuyorum hatta ameliyat gününü büyük sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum. Konuyla ilgili deneyimleri olanlar varsa benimle paylaşabilir mi?
Geçmiş olsun Ayşegül. Umarım kısa zamanda iyileşirsin. Sana katılıyorum. Dr. Tamer Yavaş çok iyi bir doktor. Ben burun ameliyatı için ön görüşmeye gittim. Verdiği detaylı bilgiler sayesinde kafamdaki tüm sorular cevabını buldu. Kendisini daha önceden araştırmıştım zaten. O'na ameliyat olan birkaç arkadaşla da görüştüm. Hepsi sonuçtan çok memnun.
Bu arada burun ameliyatından sonra bende meme protez ameliyatı olmayı düşünüyorum. Çok ağrı oluyor mu? Birde doğal duruyor mu?[/QUOTE burun ameliyatı olduysa bana fotoğrafını gönderebilir misin?
Ben pazartesi Tamer beye ameliyat oluyorum.yaptığı burunların fotoğraflarını gordum hepsi çok güzel ve doğal.tanımayanlar ameliyatlı olduğunu alamayacak dedi.sana yakışan en güzel burunu yapıcam dedi bakalım nasıl olacak.fotoğraf eklerseniz çok güzel olur,ben de araştırıyorum ve tamer bey hakkında hep iyi şeyler duydum,inş iyi olur.
Ben pazartesi Tamer beye ameliyat oluyorum.yaptığı burunların fotoğraflarını gordum hepsi çok güzel ve doğal.tanımayanlar ameliyatlı olduğunu alamayacak dedi.sana yakışan en güzel burunu yapıcam dedi bakalım nasıl olacak.
Merhaba. Ben de iki arkadaşımın meme ameliyatını yapan Tamer beye muayene oldum ve bayram öncesinde ameliyat olacağım. Arkadaşlarımın ikisinin de sonuçları harika da ben ne kadar büyük olmaları gerektiğine bir türlü karar veremedim. Gerçi ikisi de sen büyüklük işini Tamer beye bırak diyorlar. Bu ameliyatı o kadar uzun zamandır istiyorum ki umarım çabucak iyileşirim. Eski eşimle de aramızda çok problem olmuştu küçük göğüslü oluşum. Beni çok aşağılamıştı zamanında . Hatta kolumdan tutup değişik değişik doktorlara götürmüştü. Ama o zaman çok korkuyordum. Gerçi iyiki de ona uyup ameliyat olmamışım. Şimdi Tamer beye çok güveniyorum ve korkmuyorum hatta ameliyat gününü büyük sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum. Konuyla ilgili deneyimleri olanlar varsa benimle paylaşabilir mi?
Merhaba, ben de dr araştırırken buradan bir arkadaşın önerisiyle Tamer Yavaş'ı araştırmaya başladım. Görüşmeye gitmek istiyorum ancak öncesinde sormak istediğim birkaç şey var. Bu doktrora giden ve mesajımı okuyan herkesten cevap bekliyorum :) Siz ve arkadaşlarınızda herhangi bir his kaybı oldu mu? İzler ne durumda? Meme dikleştirme de yaptıran oldu mu? Kas altı mı yoksa üstü mü? Çok sordum ama bir çırpıda hepsini öğrenip bir an önce olmak istiyorum :)
Merhaba ben de düşünüyorum Tamer Bey'i , uzun zaman geçmiş ama sormak istedim, memnun musunuz şuanda?Bende tamer beye burun estetigi oldum kendisi saolsun cok sabirli bi insan butun kaprislerimi cekti.hatta ben 2 kere ameliyet oldum burundan.burun deliklerim biraz daha dar olsaydi dedim saolsun hemen yapariz dedi ve bes kurusta almadi.3 yil oldu ameliyat olali her gittigimde ilk muayene gibi ilgili konuskan massallahhh super bi insan.zaten adamin yaptigi burunlar ortada hepsi super.