Op.dr.Oğuz Kılıç

sblest

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
17
1
Bugun bir arkadaşım daha doktoruma ameliyat oldu.275cc kas alti harika duruyorlar :))) doktorumun ellerine sağlık:)))
Iyi ki varsin kadinlar Klubü. ..

:KK9:merhaba sblest bende 2 yıl önce Dr. Oğuz Kılıç bey e meme sılıkon ameliyatı oldum. ben kendisinden kas altı istedim ama kas altı uygun olmayacağımı söyledi. 250 cc kas üstü damla seklinde koydu. kapsül olacak diye çok korktum ama 2 yıl geçti süper görünüyorlar. hic bi sıkıntı yok....

:KK9:merhaba sblest bende 2 yıl önce Dr. Oğuz Kılıç bey e meme sılıkon ameliyatı oldum. ben kendisinden kas altı istedim ama kas altı uygun olmayacağımı söyledi. 250 cc kas üstü damla seklinde koydu. kapsül olacak diye çok korktum ama 2 yıl geçti süper görünüyorlar. hic bi sıkıntı yok....

Canim bende 4 hafta oldu olali yumusacik o kadar dogal gorunuyor ki :KK66:) arkadasim benden gorup yaptirdi.simdilik sikinti yok bende de iz bile kalmadi.sadece tek tarafta nokta seklinde bir iz var cok yakindan baktigin zaman gorunuyor.sen meme alti mi yaptirdin ???

Canim bende 4 hafta oldu olali yumusacik o kadar dogal gorunuyor ki :KK66:) arkadasim benden gorup yaptirdi.simdilik sikinti yok bende de iz bile kalmadi.sadece tek tarafta nokta seklinde bir iz var cok yakindan baktigin zaman gorunuyor.sen meme alti mi yaptirdin ???

ben de meme ucundan yaptırmak istedim ama doktorum biraz küçük olduğunu ve silikon girerken zorlanabileceğünü söyledi. o yüzden meme altına karar verdik, izlerim tam meme altı kıvrımında olduğu için belli olmuyor.

ben de meme ucundan yaptırmak istedim ama doktorum biraz küçük olduğunu ve silikon girerken zorlanabileceğünü söyledi. o yüzden meme altına karar verdik, izlerim tam meme altı kıvrımında olduğu için belli olmuyor.

Bak sana ozelden resmini atiyorum :)) yorumunu bekliyorum:))) :))

kaç gündür bakamıyordum, simdi gordum resımlerı:KK66: gerçekten güzel olmuş...

Tesekkur ederim canim . Ben cok memnun kaldim Oğuz kılıç tan.ve herkese gonul rahatligi ile öneriyorum

Tesekkur ederim canim . Ben cok memnun kaldim Oğuz kılıç tan.ve herkese gonul rahatligi ile öneriyorum

kızlar size konulan silikon un markasını biliyormusunuz, bir sorum daha olacak ameliyattan sonra size konulan silikonun seri numarası verildi mi...

kızlar size konulan silikon un markasını biliyormusunuz, bir sorum daha olacak ameliyattan sonra size konulan silikonun seri numarası verildi mi...

Evet bercest biliyorum:) mentor marka takildi amerikan fda onaylimiymis neymis , en iyisi imis galiba ..ameliyattan sonra iki tane etiket gibi birsey verdi doktorum bu senin silikonunun garantisi dedi.uzerinde sikolunun markası ve seri numarasi yaziyor. Sen yaptirdin mi peki canim??

merhaba, bende oğuz beye ameliyat olucam çok sıcak ve samimi bir doktor güven veriyor. siz hangi kesiyle yaptırdınız iziniz kaldımı? ağrınız nekadar sürdü? ve fotoğrafınız halen duruyor ise görmem mümkünmü? bana mentor marka yuvarlak takmak istediğini söyledi fakat kaç cc olabileceğini söylemedi. büyük olmasından korkuyorum. meme dokum çok az ve emzirdim ama sarkmam yok.

bende düşünüyorum oguz beyi ama görebilirmiyim acaba :)

Bugun bir arkadaşım daha doktoruma ameliyat oldu.275cc kas alti harika duruyorlar :))) doktorumun ellerine sağlık:)))
Iyi ki varsin kadinlar Klubü. ..

Merhabaa Oğuz Bey muayene ücreti alıyor mu? Bir de siz ne kadara ameliyat oldunuzz? Bende fotoğraflarınızı görebilir miyim?? :KK16:

Merhabaa Oğuz Bey muayene ücreti alıyor mu? Bir de siz ne kadara ameliyat oldunuzz? Bende fotoğraflarınızı görebilir miyim?? :KK16:

Merhaba, oğuz bey muayene ücreti almıyor. tunalı'da everest kliniği var. bende mart sonu gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. çok güven veren bir doktor. bir arkadaşıma yaptı ve çoooookk memnun. zaten hiç olumsuz bir yorum okumadım Oğuz Bey hakkında..

Merhaba, oğuz bey muayene ücreti almıyor. tunalı'da everest kliniği var. bende mart sonu gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. çok güven veren bir doktor. bir arkadaşıma yaptı ve çoooookk memnun. zaten hiç olumsuz bir yorum okumadım Oğuz Bey hakkında..

Ameliyat toplamda ne kadar tutuyormuş?? Birde burada Oğuz Beye ameliyat olan var mı fotoğrafını gördüğün?

Ameliyat toplamda ne kadar tutuyormuş?? Birde burada Oğuz Beye ameliyat olan var mı fotoğrafını gördüğün?

foto değil ama canlısını gördüm. bir arkadaşım 3 hafta kadar önce yaptırdı. ve çok güzeller. fiyat hakkında net bir bilgim yok. ama esnek olduğunu düşünüyorum. sizin gerçekten ihtiyacınız olduğunu görünce yardımcı olacaktır gibi...

Merhaba ben Oğuz beyle tanısalı tam 2 ay oldu karın germe ameliyatı oldum ve cok güzel bir sonuç aldım çok zorlu bi ameliyat oldu cnku karın germe dışında liposuction da yaptı emekleri için kendisine sonsuz teşekkür ediorum önünde saygıyla eğiliyorum estetik cerrahi de tek güvenecegim kişi okadar doktor arasında bni ameliyata ikna etti ve sonuçtan gerçekten memnunum :-)

silikon ameliyatım 2. haftasındayım ve çok iyi hissediyorum. ve sonuçtan çok memnunum. oğuz bey iyi iş çıkardı :)))

Kızlarr benimde şuan ilk görüşmeye gideceğim dr oğuz kılıç.. Ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi bana?? Hastalarına karşı tavrı nasıl ameliyat öncesi gibi sonrası da önemli.. Birde fiyat konusunda yardımcı oluyor mu??

Bende yaptırmak istediğim ameliyatlar hakkında hem fikir almak hemde fiyatlarını öğrenmek için gitmiştim. Çok kibar efendi ve ilgili bir doktordu. Sonrasında başka bir doktor arayışına bile girmeye gerek görmedim. Söylediği fiyatlarda çok makuldu. Paramı ayarladığım zaman inşallah kendisine ameliyat olacağım.

X