• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op dr Melih aygün

nazoyku21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
7
0
1
38
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım fıkır ve görüşlerinizi almak istiyorum 1 yıldır çocuk istiyoruz tavsiye üzerine Erasmus kadın ve üreme sağlığı merkezi op dr Melih Aygün'e gittik aşılamaya karar verdi çünkü 1 yılı bitirdik bir çok test yapıldı eşimde sorun yok spermiogram çok iyi çıktı B'nde tüp filmi hormon testleri yapıldı büyük bir problem yok yaşım 29 sadece yumurtam yaşıma göre az zaten tiroid haşimatoyum Şişli memorial da Melih Aygün 4 gün önce aşılamam yapıldı ilk aşılama sorum şu Erasmus. Kadın kliniği Fulya'yı bilen yada Melih Aygün'ü duyan bilen var mı kendisinin kliniği Fulya'da fakat işlemlerini Şişli memorial da yapıo doktor için bilgi verebilir misiniz duyan giden?????? Kızlar cevap

Bende herhangi bir problem yok tüp filmi ve gerekli tüm testleri yaptırdık Melih bey yapti 3 ay yumurtlama takibi yapıldı yumurta büyüyor ve çatlıyor fakat yine de gebelik oluşmadı sonra aşılamaya karar verildi kist miyom rahim tüp normal kist yok tüpler açık haşimato hastasıyım adetlerim düzenli 27 günde bir eşimde detaylı yıkama sperm testi yapıldı Şişli memorial çok iyi sonuç dendi bendeki diğer bir sıkıntı yumurta rezervimin yaşıma göre biraz az olması dendi yanı yaşım 29 yumurta yaşım 33 amh yapıldı 1,45 çıktı fsh 5 aslında sebepsiz denildi neyse lafı çok uzattım asıl sormak istediğim doktor Hakkı'nda bilgi

Back
X