• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Op. Dr Mehmet Koç'a gidenler buraya!

pamukmelek

♡ 20.03.2023 ♡ Ata Pars
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
348
612
303
34
Merhabalar Mecidiyeköy Torun center da bulunan Op. Dr Mehmet Koç hocamızın tüp bebek merkezine gidenler bir araya gelelim.
Süreçleri konuşalım, varsa hikayelerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım.

Merhabalar Mecidiyeköy Torun center da bulunan Op. Dr Mehmet Koç hocamızın tüp bebek merkezine gidenler bir araya gelelim.
Süreçleri konuşalım, varsa hikayelerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım.
Merhaba bende mehmet koc a gidiyorum. Sizin sureciniz nasil oldu? Umarim suan hamilesinizdir 😊🙏

Merhaba bende mehmet koc a gidiyorum. Sizin sureciniz nasil oldu? Umarim suan hamilesinizdir 😊🙏
Merhabalar maalesef benim tüp bebek tedavim baslamadan sona erdi covid-19 nedeniyle. Mart 2020 de olacaktim suan subat 2021 ve ben 19 Şubat'ta iğnelere başladım bugun 3 günüm süreç iyi gidiyor suan sali günü randevum var ilaclara tepkim ve yumurtaların durumu gozlenecek mart 1-2 gibi toplama öngörülüyor herşey yolunda giderse inşallah

Transfer donmuş olacak. 1 - 2 ay dinlenecem oyle transfer edilecek yavrum

Merhaba sizin süreciniz ne durumda? Benim tüp bebek yapıldı donduruldu embriyolarim bir kac ay sonraya transfer olacağım

Merhabalar,

Ben covid oldum temmuz 2022 de ve o ay transferim iptal edildi. Iyileştim ve 1 ay sonra 17 ağustos da transfer oldum
Çok şükür ki 1 embriyo transferim de tuttu şuan biz 30+3 haftalığız yani 31. Haftadayiz ve Dr Mehmet koç ile doğum süreci yapılacak inşallah. Çok şükür Rabbime bu günleri görüyoruz Allah kucağıma almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah darısı isteyen herkese nasip olsun hep dua ediyorum hep de dua edeceğim.

Back