- Konu Sahibi prettywitch
veli bey hakkındaki olmsz yormlar nelerdir acaba bnde grşmeyi dşünydm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de veli aslan'a ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi?
fotoları görebilmem için lütfeeen...
slm tavsiye ederim ben belcikadan onun icin geldim ve yuz estetigi yaptirdim super bir doktor ve temmuz ayinda turkiyeye yinr nasip olursa gidicem ve gozkapalarimi yaptiricagim cokta guler yuzlu sempatik bir doktor mehmetveli bey
ben 21 şubatta veli hocaya ameliyat oldum. açıkçası çok korkarak girmiştim ameliyata sonunda neyle karşılaşacağımın heyecanı vardı. çünkü sadece 1 kere buna cesaret edebilirdim ama veli bey saolsun harikalar yarattı:) inanılmaz doğal oldu burnum şu anda 1 ay oldu daha da inecek burnum ama şu anki haliyle bile bnm için yeterince iyi. ben netten pek çok kişinin ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gördüm. çoğunun ameliyat öncesi hali bnmki gibi değildi. bnm burnum çok kemerli ve biraz da aşağı sarkıktı. şu anki burnum tam yüzüme göre. zaten veli beyin de harika tarafı bu. sizin nasıl bir burun istediğiniz değil size nasıl bir burun yakışacağı önemli. çünkü herkesin yüz şekli farklı. veli bey de siparşile asla burun ameliyatı yapmıyor. ben doğal olsun öyle yukarı kalkık burun delikleri gözüken burunlardan olmasın demiştim. öylew de oldu. etrafımdaki herkes eski burnumu hatırlayamadıklarını sanki burnumun hep böyle olduğunu söylüyorlar. burnumun dibine kadar gelip de estetik olduğumu anlamayan arkadaşım bile oldu:))) o kadar doğal oldu yani. veli bey de içeriden incelemeden bir estetik cerrahın bile dıştan anlayamayacağını söylüyor. ben kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. ayrıca veli bey insanı inanılmaz rahatlatıyor. pamuk gibi bir insan:)
Ben de veli beye olmayı düşünüyorum beni de ekler misin ? Fotograflarini merak ediyorum :)canım ekledim seni kabul edermisin acaba. veli aslana olmayı düşünüyorumda
Hadii ya , fotograflarini gorebilirmiyimben veli beyin hastayım ben çok pişmanım 3 yılı geçti üst taraf ezilk ve burun ucum lastik gibi uzuyor destek konmalıymıs yok ucu düşülk revizyon olacağım ama pra birktrmem lazımm offf