• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

op.dr.m. veli aslan hakkında bilgi sahibi olan var mı kızlar

slm tavsiye ederim ben belcikadan onun icin geldim ve yuz estetigi yaptirdim super bir doktor ve temmuz ayinda turkiyeye yinr nasip olursa gidicem ve gozkapalarimi yaptiricagim cokta guler yuzlu sempatik bir doktor mehmetveli bey

tek kelimeyle süper.işin ehli güleryüzlü hastasıyla arkadaş gibi olan biri.ve alanındada uzman.hiç tereddüt etmeyiniz.bende bileğimden ameliyat oldum.bana 3 doktor parmaklarını kullanamazsın demişti.4. doktor mehmet beyde ameliyat oldum.parmaklarımı %100 kullanıyorum.

bende kardeşim için araştrma yapıyorum ama birtrlü güvenemiyrm.. bogaziçi tıp merkezi hastanesi nasıl bileniniz var mı? burun ameliyatı için... cvp yazarsanız cok sevinirm .. cok karrsızım...:25:

bu konuyla ılgılı ozel açılmış topicler var eğer biraz araştırısanız orada daha deyalı bilgiler bulabilirsiniz bende Veli Beyin hastasıyım 1 ay oldu

bir de veli aslan'a ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi?
fotoları görebilmem için lütfeeen...:46:

ben 21 şubatta veli hocaya ameliyat oldum. açıkçası çok korkarak girmiştim ameliyata sonunda neyle karşılaşacağımın heyecanı vardı. çünkü sadece 1 kere buna cesaret edebilirdim ama veli bey saolsun harikalar yarattı:) inanılmaz doğal oldu burnum şu anda 1 ay oldu daha da inecek burnum ama şu anki haliyle bile bnm için yeterince iyi. ben netten pek çok kişinin ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gördüm. çoğunun ameliyat öncesi hali bnmki gibi değildi. bnm burnum çok kemerli ve biraz da aşağı sarkıktı. şu anki burnum tam yüzüme göre. zaten veli beyin de harika tarafı bu. sizin nasıl bir burun istediğiniz değil size nasıl bir burun yakışacağı önemli. çünkü herkesin yüz şekli farklı. veli bey de siparşile asla burun ameliyatı yapmıyor. ben doğal olsun öyle yukarı kalkık burun delikleri gözüken burunlardan olmasın demiştim. öylew de oldu. etrafımdaki herkes eski burnumu hatırlayamadıklarını sanki burnumun hep böyle olduğunu söylüyorlar. burnumun dibine kadar gelip de estetik olduğumu anlamayan arkadaşım bile oldu:))) o kadar doğal oldu yani. veli bey de içeriden incelemeden bir estetik cerrahın bile dıştan anlayamayacağını söylüyor. ben kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. ayrıca veli bey insanı inanılmaz rahatlatıyor. pamuk gibi bir insan:)

bende kardeşim için araştrma yapıyorum ama birtrlü güvenemiyrm.. bogaziçi tıp merkezi hastanesi nasıl bileniniz var mı? burun ameliyatı için... cvp yazarsanız cok sevinirm .. cok karrsızım...:25:

Benim kuzenim de orda burun ameliyatı olmuştu bir kaç yıl önce.Çok da memnun kalmıştı.

merhaba ben açıkçası memnun kaldım ve genel olarak buradaki arkadaşlar da veli hocadan gayet memnunlar ama tabi istisnai durumlar her zmn her yerde olabilir. bence ameliyat olan kişilerin resimlerine bakıp karar verebilirsiniz.

ben 21 şubatta veli hocaya ameliyat oldum. açıkçası çok korkarak girmiştim ameliyata sonunda neyle karşılaşacağımın heyecanı vardı. çünkü sadece 1 kere buna cesaret edebilirdim ama veli bey saolsun harikalar yarattı:) inanılmaz doğal oldu burnum şu anda 1 ay oldu daha da inecek burnum ama şu anki haliyle bile bnm için yeterince iyi. ben netten pek çok kişinin ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gördüm. çoğunun ameliyat öncesi hali bnmki gibi değildi. bnm burnum çok kemerli ve biraz da aşağı sarkıktı. şu anki burnum tam yüzüme göre. zaten veli beyin de harika tarafı bu. sizin nasıl bir burun istediğiniz değil size nasıl bir burun yakışacağı önemli. çünkü herkesin yüz şekli farklı. veli bey de siparşile asla burun ameliyatı yapmıyor. ben doğal olsun öyle yukarı kalkık burun delikleri gözüken burunlardan olmasın demiştim. öylew de oldu. etrafımdaki herkes eski burnumu hatırlayamadıklarını sanki burnumun hep böyle olduğunu söylüyorlar. burnumun dibine kadar gelip de estetik olduğumu anlamayan arkadaşım bile oldu:))) o kadar doğal oldu yani. veli bey de içeriden incelemeden bir estetik cerrahın bile dıştan anlayamayacağını söylüyor. ben kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. ayrıca veli bey insanı inanılmaz rahatlatıyor. pamuk gibi bir insan:)

ya tabiki bu söylediklerin gerçekten iyi olan seyler ama hani diyosun ya siparisle burun yapmıyo ama sonuçta bu ameliyatı yaptırmak isteyen insanların da bitakım istekleri beklentileri olacaktır illa ki istedikleri bir burun vardır bnim de istedigim gbi bseyn olmasını isterim yani bunu yani hastanın isteklerini hiç mi göz önünde bulundurmuyo ya beni aydınlatır mısın braz lütfen çok kararsızım :44:

ya tabiki bu söylediklerin gerçekten iyi olan seyler ama hani diyosun ya siparisle burun yapmıyo ama sonuçta bu ameliyatı yaptırmak isteyen insanların da bitakım istekleri beklentileri olacaktır illa ki istedikleri bir burun vardır bnim de istedigim gbi bseyn olmasını isterim yani bunu yani hastanın isteklerini hiç mi göz önünde bulundurmuyo ya beni aydınlatır mısın braz lütfen çok kararsızım :44:

valla açıkçası göz önünde bulundurmuyo demiyelim de eğer isteklerinin arasında senin yüzüne gitmeyecek bişey varsda söylüyo ve yapmıyo. ama bana en başta sordu burnunda nelerden şikayetçisin tek tek söyle diye. saydım bende. devamında zaten bnm bişey söylememe gerek kalmadı o şikayetlerim üzerinden giderek nasıl olması gerektiğini söyledi. sonuçta şu var sen birinde gördüğün bir burnu çok beğenebiirsn ama o burun tipi sende çok kötü durabilir. ben bu anlamda siparişle yapmıyo dedim. hani kimisi elinde resimle gidiyo bnmki aynen böyle olsun diye. böyle bişey yok yani.

mrb arkadşlar dr.veli beye burun estetiği yaptıranlar resimlerinize bakabilirmiyim lütfenn:)) yakın zamanda kendisiyle görüşmeye gitmek istiyorum

Back