bu arada kızlar jimerde doğum yapmış olanlar bi bilgi verirmisniz doğum haricinde bebeğin ilk aşıları kontrolleri için ayrı bir ücret talep ediyormu hastahane.ayrıca odayada ek ücret ödeyecekmiyiz.son bir soru düşünmüyorum ama o an ne olur belli olmaz ruh hali falan epidurale ne kadar istiyorlar bu konularda bi bilgi verirmisiniz.özellikle en son sen doğum yapmıştın orda bursasucum hatırladığım kadarıyla özellikle sen bi cevap yazarsan sevinirim.
mecbue öncelikle yaşadıkların gerçekten üzücü yazmıyayım yazmıyayım dedim ama dayanamadım...1.si son kontrole gittiğinde akıntı değil su geliyor olsaydı bebeğinin 1 hafta beklemesi OLANAKSIZ...içimizde derya deniz yokkkk....2. si 1 günde tansiyonun 7 kere indi çıktı diyorsun bu olay bile bebeğinin çiğer ve diğer yaşam faktörlerinin durmasına gerilemesine sebep olur...3.sü ve en önemlisi de sağlık sektöründe etik olmayan bir sürü olayla karşılaşmış olan ben ;gittiğin doktordan başkasına gittiğinde HASTA VE ÇEVRESıNı KAZANMA ADINA onu korkutup kendine bağlama cabalarına çok rastladım...ve ahmt beyin olayları abartıp sana anlatmış yoksa suyu biten bir hastayı 10 gün daha BEKLETEMEZDı...başına gelenleri bir int. araştır bak karşına neler çıkıcak mecbue...
ya bende şunu anlayamıyorum jale hanım hata yapamazmı .yani bukadar savunma niye .arkadaşımız kötü bir durum yaşamış bunun için bile kızı döveceksiniz nerdeyse...hayret doğrusu.....
şimdide gittiği doktoru kötülüyorsunuz pesssss(((((((((((((((((neyse ben artık buraya takılmıyorum...karar aldım....körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı olsun istiyorsunuz demeki......
bende eşime senin desiyini aynısını söyledim şikayetçi olmak istedim ama eşim engel oldu boşver dedi ben sadece o kadarını söyleyim zaten doğumdan sonraki bi ay ben hep hataneye gidip geldiyim için dünyayla bağlantım kesilmişti ama genede kızımı eve çıkardıktan sonra şikayet edelim diye düşündüm fakat dediyim gibi eşim boşver dedi artı bi arkadaşımın başına doktoruyla ilgili kötü bi olat gelmiş oda şikayetçi olunca bi kılıf bulunmuş yani doktora ceza verilmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?