bu gün arkadaşımdan duyduğum bir olay İYİ Kİ JALE HANIMIN HASTASIYIM dedirtti bana...çok uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla karşılaştım hastanede bugün...jale hanımın olmayan davalarıyla ilgilenen arkadaşlar diğer doktorları ciddi araştırsınlar .(( ALLAHIM SEN JALE HANIMI KORUUUUUUUU
evet ceyo malesef(
hayır medical parkta ahmet bey var ahmet yılmaz beni hemen müşayede altına aldı inannırmısınız sanki yıllardır hastasıymışım gibi ilgi gösterildi 10 gün tedavi gördüm sonra doğum oldu jale hanımı arayınca bana sadece dediki fakülteden ayrılma demiştim sana boş kuvöz yokmuş ben bişey yapamam dedi kapattı
mecbue merhaba tatlım. bugüm doktorum ahmet beyi tekrar gmrdüm.şükürler olsun ki beta hcg 329 çıktı. iyi bir değer.haftaya çarşamba keseyi göreceğiz inşallah. bir aksilik çıkmazsa 9 ay ahmet beyi bol bol görcem.harika bir insan.sinirleri alınmış sanki. yoğun çalışmaksa oda yoğun çalışıyor.onun muayenehanesinde gece 11de çıktığımı bilirim.çok hastası var. hastanede de aynı ilgiyi ve kibarlığı gösteriyor. şanslıyız :)
ben bi hafta önce gittiyimde bebeyin gelişimi iyi dedi fakat bi hafta sonra gittiyimde yönlendirdiyi doktor bana en son ne zaman geldin sen jale hanıma iki haftalık bi gerileme var nasıl farkedilmedi dedi şiştiyimi ve kontrolsüzce kilo aldığımı söyledim ve çok akıntım oluyo dedim eşofmanımı ıslatıyo dediyimde sorun yok sarı deyilse kokulu deyilse korkma dedi meyerse bebeyin suyu bitiyomuş doktor bana biraz daha kalsaydı karnında oksijensiz kalıp ölecekti bebeyin dedi ayrıca ben her hafta gittim kontroller tahliller hiçbirini aksatmadım telefonla sürekli arayıp soruyodum aklıma bişey takılınca bi doktor fazlaca olan bi akıntıyı geçiştirebilirmi benim bebeyime yada bana bişey olsaydı hesabını kim verecekti
hayır medical parkta ahmet bey var ahmet yılmaz beni hemen müşayede altına aldı inannırmısınız sanki yıllardır hastasıymışım gibi ilgi gösterildi 10 gün tedavi gördüm sonra doğum oldu jale hanımı arayınca bana sadece dediki fakülteden ayrılma demiştim sana boş kuvöz yokmuş ben bişey yapamam dedi kapattı
diyorum ya beni 10 gün boyunca tedavi etti ve beni her ihtimale hazırladı bebeyimi sorduğumda ben elimden geleni yapıyorum gerisi allha kalmış dedi gözüm kapalı güvendim 6 ay gittiyim insandan aynı özeni görmedim ben ve sana diyorum ki doktorun eyer ahmet beyse çok ama çok şanslısın sadece ben deyil ablam yanımda refakatçi olarak kaldı o bile kibarlığından bilgisinden insanlığından etkilendi hatta espirisini bile yaptı ankarada oturuyorum ama sırf bu doktor için buraya gelip bi bebek daha yapcam diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?