yanlış duyduğuna eminim ispatlı konuşsunlar...
nilüfercim bursadaki doktorlar daha epidurele şimdi agu derken jale hanım 10 yıl önce epidurelle doğum yaptırıyordu.tanıdıklarımdan biliyorum.önden giden bir doktor.ve gördüğünü gerçekten iyi yorumlaya bilen biri öyle olmasaydı emin ol bursadaki doktorların % 20si onun hastası olmazdı.yani kısaca tıp bölümünde o kadar davası olan birine önce doktorlar güvenip gitmezdi...
evet gerçekten çok değiştinilüfercim sağlık müdürlüğünde deilim canım ancak bazı özel sebeplerden dolayı bağlantılarımıda açıklayamıyorum anlayışla karşılayacağınızı umarım.dün bütün günümü bu konuya harcadım ancak gerçekten jale hanımla ilgili herhangi bir davaya,hatta yargıya yansımış bir şikayete bile ulaşamadım...
jimerin bir bölümünün kısa süre önce el değiştirdiğini biliyorum.ve gerçekten bu olaydan sonra hizmet kalitesi çalışanların yaklaşımları falan değişti hemde gözle görülür şekilde.
olabilir cnm beyaz melek var özlem var semra var onlarlada tanışığım ben hatta seherim yani semrayla gidip geldik birbirimize hamileyken tanışmıştıkbursasucum fan kulüp deilde açıkçası benim aklıma başka bir şey gelmedi deil...
biz en azından burda birbirini bulmuş hastaları olarak bir tanışma düzenleyebiliriz hem yüzyüze deneyimlerimiz daha iyi paylaşırız, hem anne olmuş arkadaşlarımız biz taze annelere yardımcı olabilir :) ne dersiniz böle bişeye kalkışalımmı :)
daha bugün başıma gelmiş bir olay. fanlar kızacak bana ama bir daha asla gitmeyeceğim bir dr. kendisi. süper bir detaylı ultrason yaşadım,tam 2 dakika( ardından 2 dakikalık kısa bir görüşme ( tam 1 saat hastanedeydim dr.la görüştüğüm toplam 4-5 dakika... aynı anda 4 hastayla ilgilenen kaç dr vardır?? resmen dumur olduk eşimle.benim için müthiş bir deneyimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?