Yorumları okuyunca ben de belirtmek istedim, ben de Op. Dr. Deniz Altıparmak’ın fanatiklerinden biriyim. Ama son söyleyeceğimi baştan söyleyeyim, bu sözlerim sizi yanıltmasın, siz bizzat kendiniz gidin, Deniz bey ile Deniz beye ameliyat olmuş ya da ona doğum yaptırmış kadınlar ile sadece bir kez olsun görüşün. Doğru kararı siz zaten kendiniz vereceksiniz. Şimdi size kendi hikayemi anlatayım. Deniz hocam 2012 yılında Ankara’da anneme kapalı olarak göbek fıtığı ameliyatı yaptı, o zaman da çok araştırarak gitmiştik, sonra da ne zaman bir problemimiz olsa hep Deniz hocaya gittik, tüm ailemizin doktoru oldu. Babam yıllar önce 3 kez basur ameliyatı olmuştu düzelememişti, ben elimle Deniz hocaya götürdüm, o gün bugündür ne kanaması oldu, ne de şişliği. Ablamın oğlunun sünnetini Ankara’da yine Deniz hocam yaptı. İstanbul’da erkek kardeşimin eşi hamile kalınca direk yine Deniz hocama yönlendirdim.Suya doğum yaptırmak istiyordu, Deniz hocayı buldular, bütün takiplerini Deniz hoca özel bir hastanede yaptı. Doğum günü geldiğinde aynen söylediği gibi suya doğumunu da Deniz hocam mükemmel ekibi ile hiç sorunsuz, problemsiz gerçekleştirdi. Üstelik ne bir kesi oldu, ne de dikiş. Gelinimiz doğumun bu kadar kolay olacağını hiç beklemezdim dedi, şimdi o da herkese Deniz hocayı anlatıyor. Doğum sonrası bitti mi peki? Tabii ki hayır, Deniz hocam çocuk doktoruna kadar kendi ayarladı, her telefon açtığımızda ameliyatta değilse her sorumuza tek tek cevap verdi, ameliyatları olduğunda ise gece o kadar yorgunluktan sonra yine bize geri dönüp her şeyi tek tek anlattı. Op. Dr. Deniz Altıparmak ile tanışmadan bunlar size abartı gelebilir, o yüzden bir kez olsun gidip kendisi ile görüşün. İstanbul Florence Nightingale’de ücretsiz olarak bakıyor zaten, bi şey yapılacaksa size ücret konusunda bilgi veriyor, siz düşünüp istiyorsanız geri dönüyorsunuz. Ayrıca mutlaka ona doğum ya da ameliyat yaptıran hastalarla da bizzat konuşun, yara yerlerine bakın, bizzat gözünüzle görün, başka doktorların hastalarını da inceleyin öyle karar verin. Zaten bunları yaparsanız genel cerrahi ya da kadın doğumla ilgili bir konuda Op. Dr. Deniz Altıparmak dışında başka hiçbir yere gitmeyeceksiniz. Bu kadar emin olarak söylüyorum