• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Deniz Altıparmak

nirvana0709

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
1
0
1
28
Gebelik takibim için bir arkadaşımın önerisi ile İstanbul Florence’de Deniz Altıparmak’a gittim. Mükemmel bir insan, aklıma takılan her şeyi benimle uzun uzun konuştu, daha ilk randevuya gittiğimde beni o kadar rahatlattı ki, kızımı güvenle emanet edeceğim doktoru buldum dedim. Hem genel cerrah, hem kadın doğumcu diye başka hiçbir doktora ihtiyacım olmadan sorunlarımı hallettim. Kabızlık ve hemoroid ile ilgili sıkıntılarımı onun sayesinde sorunsuz atlattım. Çocuğumun ilk kalp seslerini dinlettiği andan, kızımın doğumunda elimi sıkı sıkıya tuttuğu ana kadar hep yanımızdaydı. Eşim de, ben de kızım da ona minnettarız, çok seviyoruz kendisini. Şimdi 1 aylık olan kızımı kontrole götürdüğümüzde de hep yanına uğruyoruz, kızım anne karnında kendisine dokunan doktorunu hemen tanıyıp tepki veriyor, kucağına atılmak istiyor☺

Menopoz sonrası kanamalarım oluyordu, biyopsi alınıp rahim kanseri tanısı konulduğunda kendimi büyük bir boşlukta hissettim. Kendimden çok çocuklarımı düşünüyordum. Tanıyı koyan kadın doğum uzmanı doktorum beni kanser cerrahisi ile ilgilenen, kapalı olarak bu ameliyatları yapan İstanbul Florence’deki Dr. Deniz Altıparmak’a yönlendirdi. Deniz bey hem kadın doğumcu hem de genel cerrahmış, bütün ameliyatları ne kadar ileri olursa olsun kesmeden kapalı olarak yapıyormuş. Telefon açıp görüşmeye gittim. İlk andan itibaren o kadar candan ve içten karşıladı ki, Deniz beyi ailemden biri gibi hissettim. Bana her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. Bütün riskleri de tek tek söyledi. Tanımı koyan kadın doğum uzmanı Filiz hanımın yakın arkadaşıymış, sağolsun her şeyimle ilgilendi. Ekibi ile birlikte 4 saatlik kapalı bir ameliyatla rahim, tüpler, yumurtalar, lenfler her şeyi temizledi. Ameliyat olduğum akşam ayağa kalkıp dolaşmaya başladım, ertesi gün de beni taburcu etti zaten. Her an yanımdaydı Deniz bey, hakkını hiçbir zaman ödeyemem. Bilgisi, becerisi, daima gülen yüzü ve merhameti ile beni hayata döndürdü. Onun gibi bir doktora ömrüm boyunca rastlamadım ben.

Gebeliğimde ben 2 aylıkken, doktorum kendi çalıştığı hastaneden ayrıldı. Ben de Op. Dr. Deniz Altıparmak’a gittim, bütün takiplerimi Deniz Bey yaptı. Her şeyimle bizzat ilgilendi. Saatlerce ultrason baktı, bebeğimin bütün resim albümünü Deniz Bey oluşturdu. Normal doğum istiyordum, Deniz Hocam ile her ayrıntısını görüştüm. Bana tek tek her şeyi anlattı. Göztepe’deki özel bir hastanede başımdan 1 dakika bile ayrılmadan, hiç kesmeden normal doğumumu yaptırdı. Daha sonra da kendi ekibindeki çocuk doktoruna bizi muayene ettirdi. Ebesinden, hemşiresinden, çocuk doktoruna kadar mükemmel bir ekibi var Deniz Hocamın, herkese öneririm

yumurtalık kistimin ameliyatı için bir doktor tanıdığımın yönlendirmesi ile Deniz beye gittim ,çok korkuyordum,Beni ona yönlendiren dr .Didem hanım dr beyin kapalı ameliyatlarda çok çok iyi olduğunu , her ameliyatı kapalı yapabildiğini söylemişti.İlk görüşmede dr Deniz bey beni o kadar rahatlattı ki 2 gün sonrası için ameliyat randevusu
aldım .Faruk bey ile birlikte ameliyatımı 4 tane delikten kapalı yaptılar. Deniz bey her an yanımdaydı. Allah razı olsun ,çok minnettarım beni sağlığıma kavuşturdu.Kendisine ne kadar tesekkur etsem azdır.İşini çok iyi bile mükemmel bir hekim , daha da önemlisi dünyanın en iyi en sıcak insanı

2016’da, safra kesemdeki taşlar safra yoluna düşmüştü, pankreatit tanısı koydular, Urfa’da kimse yatırmadı beni, kime gittiysem bugün git yarın gel dediler, Deniz hocama ulaştım. Yatırıp tedavi ettti beni, ilaçlarla safra yollarımı açtı, sonrada safra kesesi ameliyatımı kapalı olarak yaptı, o günden beri sapasağlamım. Hakkını ödeyemem hocam, her zaman duacısıyım, delikleri estetik olarak o kadar güzel dikmiş ki yara izlerini ben bile farkedemiyorum

Bende rahimde myom vardı, büyük ve çok sayıda idi, doktorlar kapalı olarak yapılamaz, mutlaka kesmemiz lazım dediler. Sorup araştırdım, artık kesilerek ameliyat yapılmadığını, kapalı olarak her ameliyatın yapılabildiğini öğredim. Kızım İstanbul’da Nişantaşında eczacı, Deniz hocanın arkadaşı, kızım Deniz hocaya söyleyince, Anadolu tarafında özel bir hastanede ameliyatımı Op. Dr. Deniz Altıparmak hoca yaptı. 4 tane delikten ameliyat oldum. Şimdi hem çok sağlıklıyım hem de vücudumda ameliyat izi bile yok. Ben daha önce çok profesör, doçent gördüm ama hem genel cerrah hem kadın doğumcuyu ilk defa görüyorum. Deniz hoca işinde çok iyi. Türkiye’de ya da dünyada başka yapabilen kimse var mı hiç duymadım, hiç bilmiyorum. Herkese Deniz hocayı öneririm

Biz iki arkadaş aynı anda gebe kaldık. Arkadaşım Memorial Hastanesinde bir kadın doğum profesörüne gidip takiplerini ona yaptırdı. Ben de İstanbul Florence’de Op. Dr. Deniz Altıparmak’a gittim. Doç. Dr. Faruk Abike ile birlikte takiplerimi yaptılar. İkise de işlerinde çok çok iyiler, işlerini aşkla yapıyorlar, daha takipler sırasında bunu ailece hissettik biz. Neyse birer hafta arayla arkadaşımla ikimiz de sezaryen olduk. İkimizin de çocuğu çok sağlıklı Allah’a şükür, ki işin en önemli kısmı da bu. İkimizin de yaklaşık 3,5 kiloluk 51 cm’lik iki oğlu oldu👶🏻👶🏻 Şimdi ama arkadaşım benim kesi yerime bakıp bakıp KEŞKE diyor. Çünkü bendeki kesi onun kesisinin neredeyse yarısı kadar ve benim kesi yerim dümdüz ve neredeyse hiç iz bile yok. Kimse sezaryen olduğumu anlayamıyor. Arkadaşımda ise adeta birbirine komşu iki dağ gibi duruyor kesi yeri. Engebeli ve yara dudağının biri daha üstte, diğeri daha altta. Elbette en önemlisi ikimizin de oğlunun sağlıklı olması ama benim yarama bakıp bakıp keşke ben de Deniz Hocaya gelseydim diyor. KEŞKESİZ DOĞUM için doktorunuzu iyi seçin, hatta bizzat gidip o kişiye sezaryen olmuş kişileri bulun, konuşun, yaralarına bakın, kendi gözünüzle görün. Bence bu iş bir sanat, DAHA SONRA PİŞMAN OLMAMAK İÇİN iyi araştırın. Ben doktorumdan kesinlikle çok memnunum, herkese öneririm💐💐💐

Ben NORMAL DOĞUM ile doğurmak istiyordum. Gebe kalınca çok doktor araştırdım, Ankara’da çocuk doktoru olan bir kız arkadaşımın önerisi ile Op. Dr. Deniz Altıparmak’a gittim. Oturup uzun uzun konuştuk, her şeyi tek tek anlattı bana. Takiplerimi haftasonları Ataşehir’deki Eren Hastanesinde yaptı, doğum günü gelip kasılmalarım başladığında, kendisini aradım, gece 02.00’de hastaneye gittiğimde benden önce bizi karşılamak için orada hazır bekliyordu. Bir an olsun yanımdan ayrılmadı, kesi yapmadan, normal yolla çok sağlıklı bir doğum yaptım. Deniz bey hem işinde çok iyi, hem de beni sürekli motive etti. Doğum sırasında ben bile bir an doğuramayacağımı düşündüm, ama benimle her an konuşan, her an elimi tutan, her an yanımda olan Deniz bey sayesinde çok çok rahat bir doğum geçirdim. İşin psikoloji kısmını da çok iyi biliyor. Hangi
Pozisyonda rahat edeceğimi, ayağımı nasıl tutacağımı, eşimden nasıl destek alacağımı bana hep Deniz bey öğretti. Başka ameliyatları bilmem ama NORMAL DOĞUM düşünüyorsanız kesinlikle Deniz beyden başkasına gitmeyin. Doğumdan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Üçüzlere gebeyim, herkes üçüz takibi ve doğumu yapamazmış, çoğu uzman hayatı boyunca hiç üçüz doğurtmamış, çok sordum, çok araştırdım. En son Op. Dr. Deniz Altıparmak’ı bana önerdiler, hem kadın doğumcu hem genel cerrah diye. Doğumda ya da takiplerde bir sıkıntı çıkarsa ameliyata başka doktor çağırmaya gerek kalmadan tek başına her şeyi halledebiliyor dediler, zaten herkes 2 doktor girerken, Deniz hoca tek başına kendi hemşiresi ile giriyormuş hem doğumlara hem de ameliyatlara. Deniz hocaya doğum yapmış, sezaryen olmuş, ameliyat olmuş kişilerle de konuştum, zaten tanımayan yok kendisini☺☺. Şimdi 28 haftayı devirdik, Deniz hocamın önerileri ile her şey sorunsuz gidiyor, çok güveniyorum hocama, İnşallah Allah kucağıma evlatlarımı sağlam bir şekilde almayı da nasip eder. Önce Allah sonra Deniz hocamın sayesinde oldu her şey

Düzensiz kanamalarım oluyordu, bir tanıdığım beni Op. Dr. Deniz Altıparmak’a yönlendirdi. Deniz bey ultrason ile bakıp rahmimin içinde polip olduğunu gördü. Daha sonra histeroskopi için randevu verdi. Rahim ağzından bir kamera ile girip rahmimdeki polibi alıp incelemeye gönderdi. Deniz beyin sayesinde tamamen iyleştim, adetlerim yine eskisi gibi tamamen düzenli olmaya başladı. Herkese Deniz beyi kesinlikle öneririm.

Yorumları okuyunca ben de belirtmek istedim, ben de Op. Dr. Deniz Altıparmak’ın fanatiklerinden biriyim. Ama son söyleyeceğimi baştan söyleyeyim, bu sözlerim sizi yanıltmasın, siz bizzat kendiniz gidin, Deniz bey ile Deniz beye ameliyat olmuş ya da ona doğum yaptırmış kadınlar ile sadece bir kez olsun görüşün. Doğru kararı siz zaten kendiniz vereceksiniz. Şimdi size kendi hikayemi anlatayım. Deniz hocam 2012 yılında Ankara’da anneme kapalı olarak göbek fıtığı ameliyatı yaptı, o zaman da çok araştırarak gitmiştik, sonra da ne zaman bir problemimiz olsa hep Deniz hocaya gittik, tüm ailemizin doktoru oldu. Babam yıllar önce 3 kez basur ameliyatı olmuştu düzelememişti, ben elimle Deniz hocaya götürdüm, o gün bugündür ne kanaması oldu, ne de şişliği. Ablamın oğlunun sünnetini Ankara’da yine Deniz hocam yaptı. İstanbul’da erkek kardeşimin eşi hamile kalınca direk yine Deniz hocama yönlendirdim.Suya doğum yaptırmak istiyordu, Deniz hocayı buldular, bütün takiplerini Deniz hoca özel bir hastanede yaptı. Doğum günü geldiğinde aynen söylediği gibi suya doğumunu da Deniz hocam mükemmel ekibi ile hiç sorunsuz, problemsiz gerçekleştirdi. Üstelik ne bir kesi oldu, ne de dikiş. Gelinimiz doğumun bu kadar kolay olacağını hiç beklemezdim dedi, şimdi o da herkese Deniz hocayı anlatıyor. Doğum sonrası bitti mi peki? Tabii ki hayır, Deniz hocam çocuk doktoruna kadar kendi ayarladı, her telefon açtığımızda ameliyatta değilse her sorumuza tek tek cevap verdi, ameliyatları olduğunda ise gece o kadar yorgunluktan sonra yine bize geri dönüp her şeyi tek tek anlattı. Op. Dr. Deniz Altıparmak ile tanışmadan bunlar size abartı gelebilir, o yüzden bir kez olsun gidip kendisi ile görüşün. İstanbul Florence Nightingale’de ücretsiz olarak bakıyor zaten, bi şey yapılacaksa size ücret konusunda bilgi veriyor, siz düşünüp istiyorsanız geri dönüyorsunuz. Ayrıca mutlaka ona doğum ya da ameliyat yaptıran hastalarla da bizzat konuşun, yara yerlerine bakın, bizzat gözünüzle görün, başka doktorların hastalarını da inceleyin öyle karar verin. Zaten bunları yaparsanız genel cerrahi ya da kadın doğumla ilgili bir konuda Op. Dr. Deniz Altıparmak dışında başka hiçbir yere gitmeyeceksiniz. Bu kadar emin olarak söylüyorum

Bu başlığı hortlatma niyetim bu doktoru yorumlayan hesapların yanında hep sahte profil ibaresi yer alıyor. Sahte profil ne demek ? Reklam amaçlı yorum mu yapılmış??? Bilen varsa lütfen cevaplasın:110:

Back