Op.Dr. Cahit Vural ile Burun Estetiği

BURUN ESTETİĞİNDE YENİ BİR AKIM : HYBRİD RİNOPLASTİ
Burun estetiği ile ilgili bugüne kadar bildiklerinizi bir kenara bırakın, son teknoloji Hybrid Rinoplasti, uzun süreli morluk ve şişliklere karşı tüm ön yargıları yıkmaya hazırlanıyor! Hybrid Rinoplasti, burun estetiği ameliyatı esnasında kemiklerin kırılmadan; elektriğin gücü ile şekillendirilmesine deniyor. Özetle bu teknikle birlikte gerek nefes alma sorunundan mütevellit, gerekse görsel kaygılarından dolayı burun estetiği olmak isteyen bireylerin morluk şişlik gibi korkuları, Hybrid Rinoplasti ile tarihe karışıyor. Dolayısıyla bu operasyon için geliştirilen tekniklerin de sayısı fazlalaşıyor. Bu durumda burun estetiği tekniklerine dair geliştirilmiş son yeniliklerden haberdar, tecrübeli ve yüzünüzün orantısına göre hangi burnun sizin için daha iyi olacağı konusunda size yardımcı olabilecek bir hekim seçmenizde fayda var.
burun estetiği sürecinin nasıl işlediğine ve operasyonun nasıl yapıldığına geçmeden önce herkesin aklından geçen şu soruyu aydınlatmakta fayda var: burun estetiği ile kusursuz bir buruna sahip olmak mümkün mü? Bu operasyonla birlikte yapılabilecek değişikliklerin belli sınırlar içerisinde olabileceğini hatırlatalım. Bununla birlikte başarılı bir burun estetiği yalnızca görsel olarak yüzünüzle orantılı değil aynı zamanda rahat nefes almanızı sağlayan bir burun ile sonuçlandırılmalıdır. Ayrıca burnunuzun son halinin doğal olması da elbette başarıyı büyük derece etkileyen bir durumdur.

Merhaba, maalesef burun ameliyatımdan sonra kilo aldım 10-12 kilo arası. Bu kiloları veya daha fazlasını verme durumum olur ise burnumda bir deformasyon, düşüklük vs. olur mu merak ediyorum ?

merhaba; benim sorum burun ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat 2. bi çocuk istiyorum .. ameliyattan ne kadar süre sonra gebe kalmamda bi sakınca yok sizce.. şimdiden teşekkürler

BURUN ESTETİĞİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER
Burun estetiği öncesinde yapılacaklar anestezi şekline göre değişebilir. Biz kliniğimizde genel anestezi uyguladığımız için ameliyat öncesi anestezi uzmanı tarafından yapılmış kan tahlilleri ile kısa bir değerlendirme yapmaktayız. Hastanın varsa kullandığı ilaçlar bu muayenede değerlendirilir. Bitkisel çaylar ameliyattan 2 gün öncesine kadar içilebilir daha sonrasında kesilir. Üst solunum yolunu ilgilendiren grip, soğuk algınlığı gibi durumlarda genel anestezi uygulanamayacağı için ameliyat ertelenip uygun tedavi verilir. Kadın hastaların adet döneminde olmaları ameliyat olmalarına engel değildir. Ameliyattan bir gün önce hastalara banyo yapmaları önerilir. Gece 12 den sonra hem yiyecek hem de içecek alınmadan (su bile içilmeden) tam aç olunacak şekilde ameliyatın planlandığı hastaneye gidilir.

Burun estetiği sonrasında genel anesteziden dolayı hafif mide bulantısı görülebilir. Yüzde oluşabilecek morluklar ve şişlikler 7(yedi) güne kadar iyileşir. Konulacak tamponun çeşidine göre ortalama 7(yedi) günde tampon çekilir. Buruna uygulanan atel de 7(yedi)günde çıkarılır. Tamamen iyileşme için birkaç aya ihtiyaç vardır. Bu dönemde burun dış etkenlerden gelen darbe çarpma düşme gibi travmalardan korunmalıdır.

Merhabba hocam, ben bugun tam 17 gun oldu ameliyat olali fakat bir sorunum var bu 3cu ameliyatimdi ameliyattan once burun ucumda cok tuhaf bir sislik vardi cok kotu gozukuyordu ve su an ayni sislik ayni yerinde duruyor bu simdi gercekten odem mi oluyor yoksa o sislik orda kalacakmi? aglamak istiyorum o sislige bastigimda burnum super gozukuyor masaj yapiyorum birakiyorum sonrasinda direk geri sisiyor normal mi bu? resmimi de yukluyorum lutfen yardimci olurmusunuz? saygilar

Merhaba F fSevinc Fotoğraflarınızı dikkatle inceledim. Henüz çok erken hiç üzülmeyin. Bir süre daha bekledikten sonra tekrar benimle fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Şimdilik masajı çok hafif yapabilirsiniz. 3. ayda tekrar sizden haber bekliyorum.

Merhaba hocam bnmde 45 gun oldu bu nedır sıslıkmıdır bı taraf basık resmen onden delık gorunmuor bı yardım edın

Kan sulandırıcı iğne kullanırken rinoplasti ameliyatı yapılabilir mi?

Mrb doktor bey küçükken kırılmış olan burnuma bir ameliyat yapılıyor ve burnumdaki kırık kemikler toplanıyor. Bu da burnumun ön tarafını düşürüyor. Arkadaki orta kemikte yamuluyor. Suan hem nefes alma problemim var hemde estetik açıdan kötü bir görüntü var. İki problemide düzeltmeleri halinde çok zor bir ameliyat mı geçiririm?Düşen burnumun ön kısmına doku nakli gerekecek midir? Teşekkürler

Bende ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum bide fiyatlari cok yuksek napicam ankarada yasiyorum ...

Merhaba cahit bey size bisey sorabilir miyim bugun ameliyatimin 4. Guni henuz alci ve tamponlarim cikmadi ama burun ucunun gorundugu kadar buyuk ve top gibi duruyo acaba tampon ve sisliklerden midir ciktiginda duzelir mi icimde bi tereddut olstuda

merhaba hocam benim burun kemiğinin bir tarafı içeriye doğru kıvrılmış durumdaydı. Daha önce estetik cerraha ameliyat oldum ama o bölgeye hiç müdahale etmemiş. yüz ile burun garip duruyor hekim hatası olduğu belli acaba bu teknikle burun kemiği normale dönermi

merhaba D Dmldrk34 Gerçekten sonucu değerlendirebilmek için çok erken bir süreçtesiniz. O yüzden bir süre daha beklemek lazım. Bizimle 3. ve 6. ay sonuçlarınızı paylaşabilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba C candy123 Estetik işlemlere ulaşılması sandığınızdan çok daha kolay oldu. Hatta çoğu merkez estetik ameliyatları taksitlendiriyor. Detaylı bilgi almak için kliniğimize ulaşabilirsiniz.

merhaba Hnf sllms Öncelikle hiç korkmayın son derece başarılı revizyon ameliyatları yapmaktayız. Arzu ederseniz bize fotoğraflarınızı yollayın bizde daha detaylı bilgi verebilelim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…