Op. Dr Bülent Koç hasta yorumları

demetyaz78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
5
3
46
Merhaba,estetik ameliyatı olmak istiyorum. dr Bülent Koç'u bir doktor programında televizyondan izledim bir kaç kişiye danışdım bameliyatı olanlarada danıştım araştırdım çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirmiş ,instgram sitesinede bakdım cok doğal görünüme sahip estetik ameliyatlarında bulunmuş ,dr bülent koç hakkında sizlerden de yorumlarınızı bekliyorum en kısa zamanda ameliyatımı olmak istiyorum

Slm demet ,ben dr bülent koçla görüdüm ameliyat günümü aldım bile,hiç terettüd etme cok başarılı ameliyatlatı var benim aklıma takılan cok soru vardı ama dr bulentle konustukdan sonra takılan hiçbir soru kalmadı çok ilgili hiç dusunmeden randevunu al zaten ücretsiz suan için birsry kaybetmezsin eger takılan bir dorun varsa bana mesaj atsbilirsin

Bu arada instgramda drbulentkoc takip edebirsin yaptığı estetik ameliyatlatına da bakabilirsin ön bilgi sahibi olmus olursun

Hmmm seninki farklı ben estetik olucam oyuzden bi ara istersen yanlış bilgi vermek istemiyorum

Duydumki şubat sonu bütün hastaneler fiyatlarına zam veriyormus dogrumu acaba

Bizde yorumları ve icraatlara göre degerlendiriyoruz dogru doktora bulana kadar bende akla karayı secdim sukurler olsun sonunda buldum hiçde tereddütlerim yok sonsuz güveniyorum doktoruma

Doktor ameliyat sonrası takip ediyormu hastalarını merka ettim bu cok önemli benim için birde kontroller için ücret ödeniyormu bilen varmı

Diğerierinin kontrol harici para aldıklarını duydum ama benim doktorumhiç ücret almayacakmış ne kontrol nede muayaeene için sonuna kadar arkasında hastasının anlıcanız ama yinw bi sorun sız baska yerlere

Ücretsiz ön görüşme için birde ücret talep ediyorlamiş bendevduydum ama doktor bulent almıyor

Tabikiii ödeme yok öyle şey olurmu bazı doktorlar alıyormus artık işi ticarete dökmüşler doktor hastasnı sonuna kadar savunmalı

bende bülent beyle telde görüştüm revizyon düşünüorum çok ısındım kendisi çok iyi ilgili fakat ameliyatlarında basarılımı aslında çok sorun var burunumda ama sadace ucunu kalrtmak istiorum korkyrm çok çünkü muyene ücretsizmi peki

sahra hanım merhaba
amelıyatınız ne zaman? tum surecı ilmek istiyorum anlatabilirsenız çok sevinirim ameliyat sonrasında. bir de fiyatı yazar mısınız cok merak edıyorum...

Ben doktprumşa konuşmuidum bu aşamaları hiç bir şekilde ücret yok

tabiki takip ediyor çok ilgili,ücrette ödemiyorsun sonuçda konuşucaksın bazılatı para alıyormuş çok saçma, bülent bey çok başarılı kesinlikle tavsiye ediyorum

Reklam yapanlat bana hep itici geldi bülent beyinihtiyacı yok yeteti kadar hastadı var zaten:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…