Op. Dr Bülent Koç hasta yorumları

Doktor ameliyat sonrası takip ediyormu hastalarını merka ettim bu cok önemli benim için birde kontroller için ücret ödeniyormu bilen varmı
Konuşmak için birde parami alıyorlar hayret birsey benim doktorum çok ilgili takiplerinide hiçççç bırakmadı minetterım ona harika biri çok da başarılı

Özelden yazılaan sorulara cevabım gerçektende çok güzel oldu burnum öndrn çektiğim fotograflarıda attım hepinize dönüş yapanlarada tesekkur ederim darısı başınıza

2 günüm kaldı kızlarr çok heyecanlıyım ama dokyorumagüvenfiğim için hiç korkmadan beklemedeyim

Sıra bende çok heyecanlıyım.bende aldım ameliyat günümü ... çok korkuyorfum ama bulent beyi çok arastırdım hastalarıyla birenir irtibata gecdim hepsi çoooooook memnun ve çok mutlular nir tanesi bile kötü yorumda bulunmadı buda beni rahatlattı,artık huzurla bekliyorum günümü:))))

Evet gelelim kuru fasulyenin faydalarına
demetyaz78
sahra77
bsylmz34
bu 3 kişinin de aynı kişi olduğunu biliyormuydunuz ?

B bsylmz34 geçenlerde muhammet dilberin sayfasında abuk subuk şeyler yazarak dikkatimizi çekmişti sonrasindada bana özelden muhammet beyi karalayici mesajlar yazmıştı o günde arkadaşlara kendisinin Bülent koç adına burada reklam yaptığını söylemiştim yanilmamisimda...

bu doktorun yaptıgı burunlara bakıyorum arada, geneli çok doğal güzel burunlar. ama burdaki reklam çabaları beni rahatsız etti. hakkında cok fazla yorum da yok...

Bence Bülent bey reklamci olsaydi, bazi Doktorlar gibi sayfalari olurdu Kadinlar Kulübünde... Isim versem yanlis olur diye yazmiyorum ... suan bende onu arastiriyorum, lütfen ona Revizyon olan varsa özelden ulasin bana lütfen

Merhaba :) ben yeni üyeyim. Bende burun ameliyati olmak istiyorum ve gecen hafta Dr. Bülent Koc buldum ve sevindim resimlerde burunlar güzel görünüyor. Sizde olmussunuz :) Memnun muydunuz? fiyatlar nasil? Resim var mi? :)

Kesinlikle yaptirmayin 10 milyar verip ki ayni doktora daha fazlasını verenleride gordum nedenini aciklayayim Instagram'da en iyi açılardan aldığı fotoğraflara kandım bende farkedersiniz neden bilmiyorum onlarca hasta olmasına rağmen doğru düzgün yorum göremezsiniz hakkında bende piezoyu araştırıp gittim ne ilgi ne birşey sadece 1 dakika görüşüp ameliyat tarihi alıyorsunuz bilgisayardan yandan çekilmiş fotoğrafı kavislendirip böyle olacak diyor fikir beyan etmeme rağmen burnum eskisinden geniş 10 milyar verip bunun olacağını bilsem asla yaptirmazdim insanlar o paraları ne şartlarda kazanıyor adam 3 saatte hayallerini mahvediyor başka diyecek söz yok o paraları hakeden işini çizerek on taslak hazırlayarak yapan bir doktora verin derim hakkımı helal etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…