- 24 Temmuz 2014
- 40
- 7
- 48
- 34
- Konu Sahibi duygusogur
Merhaba arkadaşlar.Kemerli,büyük ve ucu düşük bir burnum vardı. 13 Haziran 2014 tarihinde Bekir bey e burun estetiği oldum. Tam 3 yıldır gerek korkudan gerek güvenemediğim bir doktor bulamadığım için cesaret edemiyordum. Taa ki Bekir beyle tanışana kadar. Bir arkadaşım sayesinde tanıştığımızda,Bekir bey de karar kılmamın en onemlı sebeplerınden biri bana amelıyat olmam konusunda baskıcı olmamasıydı..Butun olacakları ve yapacaklarını tek tek anlattı.Daha once yaptıgı amelıyatları gosterdı ve gerektıgınde referans verdi.
Sonrasında anlastık ve ameliyat oldum.
Gercekten basarılı ve güleryüzlü bir ekibi var.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir
Sonrasında anlastık ve ameliyat oldum.
Gercekten basarılı ve güleryüzlü bir ekibi var.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir
Son düzenleme: