• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.dr.bekir sivri

duygusogur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
40
7
48
34
Merhaba arkadaşlar.Kemerli,büyük ve ucu düşük bir burnum vardı. 13 Haziran 2014 tarihinde Bekir bey e burun estetiği oldum. Tam 3 yıldır gerek korkudan gerek güvenemediğim bir doktor bulamadığım için cesaret edemiyordum. Taa ki Bekir beyle tanışana kadar. Bir arkadaşım sayesinde tanıştığımızda,Bekir bey de karar kılmamın en onemlı sebeplerınden biri bana amelıyat olmam konusunda baskıcı olmamasıydı..Butun olacakları ve yapacaklarını tek tek anlattı.Daha once yaptıgı amelıyatları gosterdı ve gerektıgınde referans verdi.
Sonrasında anlastık ve ameliyat oldum.
Gercekten basarılı ve güleryüzlü bir ekibi var.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir

Son düzenleme:
$figen.jpg $figen damarhan.jpg $figendamarhan.jpg

:16: :9:

Herşey için teşekkürler

Eklentiler

• $20140508_183734.jpg
    $20140508_183734.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 10.097
Merhabalar, bugüne kadar hiç ameliy...'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275745.404743.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275745.404743.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 136
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275794.725279.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275794.725279.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275841.823304.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275841.823304.jpg
    208,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275923.478491.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275923.478491.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 120
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275941.977091.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407275941.977091.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
bugüne kadar hiç ameliyat geçirmemiş biri olarak aşırı korkuyordum. bir tanıdık vasıtası ile ne mutlu bana ki sonunda doktorumu bulmuştum iyi ki de bulmuşum😊 doktorumun bana güven vermesi benim için çok önemliydi ve Bekir Bey bu güveni bana fazlasıyla verdi. Bir kaç gün içinde ameliyata karar verdim ve beni hiç bekletmeden Mart ayında ameliyata aldı. Ameliyat sonrası ilaçlarımı düzenli kullandım verilen talimatların hepsine uydum😊ve bir hafta sonra herkesin korktuğu işte o tamponları almaya sıra geldi gözlerimi kapattım ve açtığımda aldığına inanamadım neredeyse hiç bir şey hissetmemiştim nasıl oldu bende anlamadım. Sonunda beklediğimden de hat safhada iyi geçen bir haftayı geride bırakmıştım. Şimdi 5.ayımdayım burnum bana göre çok daha güzel ve en önemlisi de daha iyi nefes alabiliyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar.Kemerli,büyük ve ucu düşük bir burnum vardı. 13 Haziran 2014 tarihinde Bekir bey e burun estetiği oldum. Tam 3 yıldır gerek korkudan gerek güvenemediğim bir doktor bulamadığım için cesaret edemiyordum. Taa ki Bekir beyle tanışana kadar. Bir arkadaşım sayesinde tanıştığımızda,Bekir bey de karar kılmamın en onemlı sebeplerınden biri bana amelıyat olmam konusunda baskıcı olmamasıydı..Butun olacakları ve yapacaklarını tek tek anlattı.Daha once yaptıgı amelıyatları gosterdı ve gerektıgınde referans verdi.
Ameliyat sonrasında da fazlasıyla ilgilendi ve hastanede 1 gün kaldıktan sonra taburcu edildim.
Uzun bir iyileşme süreci beklerken 3 4 gün içersinde toparlamaya başladım. 4. günde morluk falan kalmamıştı. ki zaten abartıcak kadar bir morluk olmadı. Şuan da yaklaşık 2 ay oldu ve ben hayatımdan çok memnunum. Burnum tam yüzüme göre oldu.Hafif kavisli hafif burun ucu kalkık bir burna sahibim. fotolar özel albümümde. isteyen bakabilir

Bende 2 sene önce amliyat ıcın dr dr gezdim ama hic icim rahat degildi cok zor bir burundu ve nefes dahi alamaz hale gelmiştim ALLAH tan Bekir hoca karsima cikti inanın ilk gorusmede budur dedim hastasina verdgi özveri guven cok baska idi ve diger hastalarin gordum ılk ve son halleri hani sihirli bir el dokunmus mucize yaratmis gibi :) ve amliyta girerken hic korkmadim şöylee olsun boylsun demedim tek istedgim nefes aalmakti ve dogal göruntu idi .Ve amliyat oldum ınan ki hayatımdan en dogru kararlardan bir tanesi Bekir hoca oldu.Bir hafta sonra ise dondum morluk hic yoktu ilk hafta oldu lakin cok degil ki 2.5 saat sürmüstü amliyattim zordu buna ragmen cok ıyı dı Beni ilk kez goren anlamiyor :) estetik oldugunu cevrem de bir tane olumsuz bisey duymadim hatta baska dr amliyat olup beni gorenler bile pismanlik yasadi keske daha once biz taniysdık diye :) İçiniz rahat sekilde gidin derim hem nefes aliyorum cok sagliki sekilde hemde goruntu süper .şimdi kardesimde amliyat olucak guvenerek Dr baska arkadas gibi dünyalar tatlisi biri ve iyi ki Bekir hocanın hastasiyim...

fotolarınızı görmem mümkün mü ve ameliyt ücretiniz ne kadardı

Kizlar selam:) bende yaklasik 5 once bekir bey estetik oldum gercekten harika bi doktor. 2 ay once kiz kardesim ve 2 arkadasimda oldu. Iyiki var super doktor:) 4500 tl odedim ben. Resmimi paylasiyim sizinle fikir olsun:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 4.689
  • image.jpg
    image.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 5.354
revizyon ameliyatı olan var mı bekir beye

Back