- 12 Mart 2016
- 52
- 153
- 43
- Konu Sahibi gullguzelim
-
Ben 2 ay önce aldım ameliyat gününü 2 aydır okumadığım yorum izlemediğim video kalmadı bende çok korkuyorum :)
Tamam canım ben zaten bizim.gibi korkan cesaret edemeyen arkadaşlar için ameliyat sürecini sonrasini mutlaka paylasacagim27 gün kaldı çok tedirginim ikimizinde istediği gibi olur inşallah iletişim halinde olalım canım
Tamam canım ben zaten bizim.gibi korkan cesaret edemeyen arkadaşlar için ameliyat sürecini sonrasini mutlaka paylasacagim
Rapor ne için? Çalışıyor musunMerhaba,,
Bende Bekir Bey'e Ağustos ayında ameliyat olcam. Kendisiyle görüşmeye gittim ve bir doktor insanı ancak bu kadar rahatlatabilir. Yaptığı burunları instagramda her gördüğümde şok geçiriyorum zaten. O yüzden ben içiniz rahat olsun derim daha hiç olumsuz bi yorum görmedim. Tek sıkıntım şu, rapor yazamam dedi.Başka bir doktorun rapor yazması mümkün olur mu ki ?
Başka bir doktorda yazabilirde Bekir bey neden yazamam dedi o kısmı anlayamadimEvet çalışıyorum
Başka bir doktorda yazabilirde Bekir bey neden yazamam dedi o kısmı anlayamadim
Canım bence görüş doktorla sorularının yanıtını alabilirsin ondanyaa kızlar bende bekir beye amelyat olmak istyorumda ücret taksitli olabiliyormu ? birde ben hemen olmak istiyorum eylüle kalirsa olamam yaz için hiç boş günü yokmudur(
İnstagramdan gördüğüm kadarıyla bende çok beğendim çok güzel işler çıkarıyorBirde bekir bey gbi güzel buruncuklar yapan varsa isim yazın ben çok araştrdm ama bekir bey kadar kmsenin yaptklarını beğenemedim .. Öbür doctorlar burun kemiğni çok kalınlaştrip uzun burnu küçültmeyi beceremiyolar ..
sen doktor seçimini yaptınmı canımİnstagramdan gördüğüm kadarıyla bende çok beğendim çok güzel işler çıkarıyor
Yarın öğleden sonra ameliyatim varsen doktor seçimini yaptınmı canım
heyecandan uyuyamiyosundurYarın öğleden sonra ameliyatim var
Ameliyat sonrası deneyimlerini şazmanı istediz:)Geçmiş olsun:)Yarın öğleden sonra ameliyatim var
Malesef canım bende maddi durum ve sıcaklar yüzünden eylüle aldırdım cünkü ödemeyi nakit istiyorlar belli bi miktar kapora geri kalan ameliyat günü..genel anlamda bütün doktorlae nakit calısıyorlar. Boş günü vardır diye dusunuyorum..Sırf nakit oldugu icin kimimiz kredi cekiyor kimimiz para biriktiriyor zor yani..yaa kızlar bende bekir beye amelyat olmak istyorumda ücret taksitli olabiliyormu ? birde ben hemen olmak istiyorum eylüle kalirsa olamam yaz için hiç boş günü yokmudur(
Benim bildiğim kadarıyla estetihca hastanesinde yaptıgı ameliyatlarda rapor veremiyorlar acıbademde veriyorlar. Cünkü alan arkadasları biliyorum..Ben estetichada olcam sekreteri bu hastanede rapor veremiyoruz bilginiz olsn dedi demekki acımademde verebiliyorlar yinede kendi tahminimMerhaba,,
Bende Bekir Bey'e Ağustos ayında ameliyat olcam. Kendisiyle görüşmeye gittim ve bir doktor insanı ancak bu kadar rahatlatabilir. Yaptığı burunları instagramda her gördüğümde şok geçiriyorum zaten. O yüzden ben içiniz rahat olsun derim daha hiç olumsuz bi yorum görmedim. Tek sıkıntım şu, rapor yazamam dedi.Başka bir doktorun rapor yazması mümkün olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?