Op.Dr Bekir Sivri olumlu/olumsuz yorumlar

27 gün kaldı çok tedirginim ikimizinde istediği gibi olur inşallah iletişim halinde olalım canım
Tamam canım ben zaten bizim.gibi korkan cesaret edemeyen arkadaşlar için ameliyat sürecini sonrasini mutlaka paylasacagim

Merhaba,,

Bende Bekir Bey'e Ağustos ayında ameliyat olcam. Kendisiyle görüşmeye gittim ve bir doktor insanı ancak bu kadar rahatlatabilir. Yaptığı burunları instagramda her gördüğümde şok geçiriyorum zaten. O yüzden ben içiniz rahat olsun derim daha hiç olumsuz bi yorum görmedim. Tek sıkıntım şu, rapor yazamam dedi. Başka bir doktorun rapor yazması mümkün olur mu ki ?

Rapor ne için? Çalışıyor musun

Merhaba hanımlar

Banada rapor yazamam ssk anlasmamiz yok dedi. Bende çalışıyorum ben aile hekiminden alacağım raporumu oda geçiyor baya bir araştırdım . Başka bir arkasası da bekir beyin eşine ameliyat olmuştu ondada rapor yoktu o devlet hastanesinden aldı raporunu bilginize..

yaa kızlar bende bekir beye amelyat olmak istyorumda ücret taksitli olabiliyormu ? birde ben hemen olmak istiyorum eylüle kalirsa olamam yaz için hiç boş günü yokmudur (

yaa kızlar bende bekir beye amelyat olmak istyorumda ücret taksitli olabiliyormu ? birde ben hemen olmak istiyorum eylüle kalirsa olamam yaz için hiç boş günü yokmudur (
Canım bence görüş doktorla sorularının yanıtını alabilirsin ondan

Birde bekir bey gbi güzel buruncuklar yapan varsa isim yazın ben çok araştrdm ama bekir bey kadar kmsenin yaptklarını beğenemedim .. Öbür doctorlar burun kemiğni çok kalınlaştrip uzun burnu küçültmeyi beceremiyolar ..

İnstagramdan gördüğüm kadarıyla bende çok beğendim çok güzel işler çıkarıyor

Malesef canım bende maddi durum ve sıcaklar yüzünden eylüle aldırdım cünkü ödemeyi nakit istiyorlar belli bi miktar kapora geri kalan ameliyat günü..genel anlamda bütün doktorlae nakit calısıyorlar. Boş günü vardır diye dusunuyorum..Sırf nakit oldugu icin kimimiz kredi cekiyor kimimiz para biriktiriyor zor yani..

Benim bildiğim kadarıyla estetihca hastanesinde yaptıgı ameliyatlarda rapor veremiyorlar acıbademde veriyorlar. Cünkü alan arkadasları biliyorum..Ben estetichada olcam sekreteri bu hastanede rapor veremiyoruz bilginiz olsn dedi demekki acımademde verebiliyorlar yinede kendi tahminim

6-7 binde az bi rakam değilki şak diye çıkarıp koyalım... aslında adı duyulmamış amelyat ücreti makul işini iyi yapan doktorlarda vardırda nasıl bulucaz onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…