Op dr ayşegül sivri

Buzanzii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
12
4
Arkadaşlar uzun zamandır dr araştırıyorum tesadüfen ayşegül sivri hanıma rastladım çok da hoşuma gitti yazışmamz oldu olumlu bakıyorum fakat hakkında çok az yoruma rastladım bilenler yardımcı olursa sevinirim :KK16:

Selam

ben 31-02 Ayşegül hanima ameliyat olucagim. uzun süredir arastiriyordum ama kararsiztim takı kuzenimde Ayşegül hanima ameliyat olana denk.. kendi gözümle gördüm gayet başarılı meme diklestirme.

Selam

ben 31-02 Ayşegül hanima ameliyat olucagim. uzun süredir arastiriyordum ama kararsiztim takı kuzenimde Ayşegül hanima ameliyat olana denk.. kendi gözümle gördüm gayet başarılı meme diklestirme.
Kizlar ne amelliyati sizin ki Meme estetikgimi..bende sizden beterim 2 dr aklimda birisi aysegül sivri ama kararsizim cokk hemde uzak oldugum icin görüsemiyorim tek tek hepsiyle telefonda anlasip direk gitmem lazim o kisiye

Selam,

benimki meme diklestirme + silikon.. bende çok kararsiztim yıllardır araştırıyorum ama Ayşegül hanima karar verdim ve bu ay sonu ameliyat olucagim. kuzenimde ameliyat oldu kendisine meme diklestirme ve çokta memnun. ben özellikle dikiş izlerini merak ediyordum gördüm ama korkulucak kadar değilmiş ve daha bir kaç önce ameliyat olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde iyileşiyor ve izler nerdeyse silik hale gelmiş.

Selam,

benimki meme diklestirme + silikon.. bende çok kararsiztim yıllardır araştırıyorum ama Ayşegül hanima karar verdim ve bu ay sonu ameliyat olucagim. kuzenimde ameliyat oldu kendisine meme diklestirme ve çokta memnun. ben özellikle dikiş izlerini merak ediyordum gördüm ama korkulucak kadar değilmiş ve daha bir kaç önce ameliyat olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde iyileşiyor ve izler nerdeyse silik hale gelmiş.
Hayirli olsun simdiden vermissin kararini inslalah istedigin sekle ulasirsin diklestirme derken meme dokun var senin demekki kac cc takilacak peki

Merhaba thenetherlands .. Ameliyat oldunmu acaba olduysan geçmiş olsun, sonuçlarını merak ediyorum memnunmusun acaba ?

Selam

merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye

Selam,

MERHABA AMELİYAT OLDUNUZ MU?

Ben ekim ayında Göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ayşegül Hanımda yaptırmadım ameliyatı, kendisi benim bu ameliyata karar vermemle birlikte görüştüğüm ilk doktordu.Ataşehirdeki muayenehanesine gittim, İlk asistanı ile görüşüyorsunuz her dr da olduğu gibi sonra kendisi odasında sarılarak karşıladı ,konuştu bilgi verdi ölçü aldı uygunluğunu kontrol etti vs. Ben fiyat konusunda en son kendisinden biraz indirim yapığ yapamayacağını sordum, rica ettim. O güleryüzlü kadın gidip bir anda soğuk malesef ben para işlerine hiç karışmıyorum asistanımla görüşmeniz gerek, şuan hangi işlem ne kadara yapılıyor muhasebe kısmında dahi bir bilgim yok diyerek görüşmeyi kısa kesip resmen kovaladı. O dakikadan sonra tabiiki istediği rakamı verebilecek durumum olsa dahi bu kadar samimiyetsiz bir insanda bıçak altına yatmak mantksızdı kendi adıma. Bir doktorun tabiiki elinde herşey ve bunu bu şekilde lanse edip karşısındaki insanı bu derece kötü duruma düşürmesi bir dr için bence hiç yakışık değil.

X