• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Aret Kamar’da tedavi görenler burada mı? Sürecin neresindesiniz, konuşalım 🤍

Op. Dr. Aret Kamar sürecinde olanlar; başlangıç, transfer, bekleme… Nerede olursanız olun yazın, konuşalım. Yada tedaviyi düşünen aklına takılanlar da yazabilir. Tüp bebek meşakkatli bir süreç birbirimizle destekle güçlü olacağız.
15 Temmuz sonrası kapatılmıştı. Uzun hikaye. Polemiğe girmemek adına o dönemdeki mağduriyetimi anlatmayayım.
Hekim-hasta ilişkileri açısından iyi bir hekimdir. Ama şahsen büyük Özel Üniversite Hastanelerinde bu işlerin yapılması gerektiği düşüncesindeyim.

Merhaba herkese bu ay Aret Kamar da 2. Tüp bebeğe başlayacaktım, adetin 3. Günü folikül ve E2 değerine bakıldı. Normalde klomen başlıyordu. Bu ay için ilaç vermedi pazartesi günü tekrar aynı değerlere bakılacakmış. Yani bu ay iptal mi dedim bir şey demediler. Bu arada ben yurtdışındayım. Burda bi doktora muayene olup sonuçlarımı gönderiyorum ve WhatsApp üzerinden yazışıyoruz, hep çok geç cevap veriliyor ve yeterince açıklama yapılmıyor. Şimdi bu ay ilaçsız mı OPU yapılacak yoksa hiç yapılmayacak mı ya da ilaca geç mi başlayacağım. Sürekli soru işareti bilinmeyenlerle çok fazla stres yüklüyüm. Böyle bir şey yaşayan oldu mu

Tekirdağ Genesis plazada Ümit Ekmen yumurta toplanma sürecine kadar kontrollerimi takip etti Aret hocayla iletişim halinde olarak dün ilk defa yumurta toplama işlemi için Aret hocanın merkezinde bulundum toplamda 40 yumurtalık toplandı bu yumurtalıklardan 30 tanesi uygun dendi 30 tanesinden 20 tanesi döllenmiş 5.güne kadar kaç tane kalır bilmiyorum sonrasında dondurulacak adet olduktan sonra transfer işlemi olucak
Merhaba transfer oldunuz mu acaba ? İnşallah güzel haberler alırsınız☘️

Merhaba herkese bu ay Aret Kamar da 2. Tüp bebeğe başlayacaktım, adetin 3. Günü folikül ve E2 değerine bakıldı. Normalde klomen başlıyordu. Bu ay için ilaç vermedi pazartesi günü tekrar aynı değerlere bakılacakmış. Yani bu ay iptal mi dedim bir şey demediler. Bu arada ben yurtdışındayım. Burda bi doktora muayene olup sonuçlarımı gönderiyorum ve WhatsApp üzerinden yazışıyoruz, hep çok geç cevap veriliyor ve yeterince açıklama yapılmıyor. Şimdi bu ay ilaçsız mı OPU yapılacak yoksa hiç yapılmayacak mı ya da ilaca geç mi başlayacağım. Sürekli soru işareti bilinmeyenlerle çok fazla stres yüklüyüm. Böyle bir şey yaşayan oldu mu
Bende yurt dışındayım aret hocadayım böyle bir problem hiç yaşamadım. Tam aksine devamlı aradılar bilgilendirdiler. Aklımda ilaçlarla alakalı soru işareti olduğunda tüp bebek acil hattı var watsapdan hep yazdılar yada ben aradım yazdım. Gerekirse sürekli iletişime geçtim. Merkez yoğun böyle şeyler yaşanabilir onun için sık sık iletişime geçip konuyu netleştirmek gerekir. Siz kendiniz için arıyacaksınız ben evime döndükten sonra 4 kez merkezle konuştum karışıklık olmasın diye. Neticede herşeyi kendimiz için yapıyoruz onlarda sadece vesile oluyor.

Bende yurt dışındayım aret hocadayım böyle bir problem hiç yaşamadım. Tam aksine devamlı aradılar bilgilendirdiler. Aklımda ilaçlarla alakalı soru işareti olduğunda tüp bebek acil hattı var watsapdan hep yazdılar yada ben aradım yazdım. Gerekirse sürekli iletişime geçtim. Merkez yoğun böyle şeyler yaşanabilir onun için sık sık iletişime geçip konuyu netleştirmek gerekir. Siz kendiniz için arıyacaksınız ben evime döndükten sonra 4 kez merkezle konuştum karışıklık olmasın diye. Neticede herşeyi kendimiz için yapıyoruz onlarda sadece vesile oluyor.
Çok teşekkür ederim mesajınız için, çünkü adı acil hattı olunca ben de sanıyorum ki ölüm kalım meselesi olmayanlar aramasın yazmasın. O yüzden kendimi hep geri planda tutuyordum. Dün aklımda ne soru varsa yazdım cevap verdiler 🤗

Çok teşekkür ederim mesajınız için, çünkü adı acil hattı olunca ben de sanıyorum ki ölüm kalım meselesi olmayanlar aramasın yazmasın. O yüzden kendimi hep geri planda tutuyordum. Dün aklımda ne soru varsa yazdım cevap verdiler 🤗
Allah iyiliğini versin 😂 sor tabi sorcaksın okadar para gidiyor wallahi.. netleştirmene sevindim aklındaki soruları🌸

Bu arada hangi aşamadasın acaba nezaman gideceksin bellimi☘️?

Bende aret hoca da tedavi oluyorum, harika bir merkez, hemşireler, personel diğer hekimler Hande Hanım Emre Bey hepsinine güvenebilirsiniz. 7/24 her zaman iletişime geçebilecek acil hattı da çok iç rahatlatıyor. Şuan gebeyim ve aret hoca ve ekibi sayesindedir. Asla öncelikleri para olan bir merkez değil baştan ödeyeceğiniz miktarları neye ödeyeceğinizi söylüyorlar maddi olarak hazır gidiyorsunuz benim için önemli bir detaydı. Çok sık bakamıyorum buraya ama soracağınız bir şey olursa seve seve cevaplarım

Aret hoca’da 4. Tedavime başladım. Diğer 3 tedavi farklı merkezlerde oldu. Aret hoca ile Kasım’da tedaviye başladım. 2 opu oldum. AMH düşük olduğu için havuz yöntemi uygulandı. 1. Opu’da 2 yumurta toplandı. 1 tane embriyo oluştu. 2. Opu’da 4 yumurta toplandı. 3 tane embriyom oldu çok şükür. Önceki tedavilerde hiç böyle olmamıştı. Aret hoca ve ekibi süreci titizlikle takip ediyor. Yöntemine hayran kaldım. Şu an transfer sürecindeyim. Yarın kontrol var yine bakalım ne diyecek 🤷🏻‍♀️ AMH düşüklüğü olanlarda uyguladığı iğnesiz, Klomen tedavisi kesinlikle çok iyi. Hem maddi olarak rahat bir tedavi geçiriyorsun hem de vücut iğnelerin etkisiyle yorulmuyor. Klomen ile ben tedavide olduğumu bile hissetmedim. İğneler alt üst ediyor insanı.
Merhaba size özelden yazdım ama sanırım görmediniz. Bende 1 veya 2 yumurta görülüyor amh0.05 yaşım 40 Adet hocanın klomen tedavisini biraz anlatır mısınız. Yani 5 gün 2 şer toplam 10 adet ilaçtan sonra sadece takiple mi toplama yapılıyor nasıl

Merhaba hoca kalite için de klomen tedavisi mi uyguluyor bence yumurta çıkıyor ama kalitesi çok kötü oluyor döllenmeye uygun olmuyorlar klomenle denenebilir mi acaba diye düşünüyorum doktorun bu konudaki yaklaşımını bilen var mı ya da aret hocada yumurta kalitesi temelinde tedavi gören var mı

Merhaba hoca kalite için de klomen tedavisi mi uyguluyor bence yumurta çıkıyor ama kalitesi çok kötü oluyor döllenmeye uygun olmuyorlar klomenle denenebilir mi acaba diye düşünüyorum doktorun bu konudaki yaklaşımını bilen var mı ya da aret hocada yumurta kalitesi temelinde tedavi gören var mı
Genellikle amh düşüklüğü yaşayanlarda ,maksimum 4 -5 tane yumurtası görünenlerde klomen tedavisi uyguluyor.
Çünkü vücut zaten zor yumurta veriyor bir de iğne verip olan yumurtanın da kalitesini düşürmek istemediğini söylüyor.
Bunun yanında glutensiz ve şekersiz beslenmeyi öneriyor yumurta kalitesini iyileştirmek için.

Bugün sol tarafta iki folikül görüldü ikisi de 20mm nin üstünde, E2 ve Progesteron sonuçlarını bekliyorum. Adetin ilk gününden itibaren 10. Günündeyim hiç ilaç kullanmadım hiçbir şey yapılmadı, biraz geç kalmadım mı ya ne bileyim kafam çok karışık bugün yarın belli olur

Genellikle amh düşüklüğü yaşayanlarda ,maksimum 4 -5 tane yumurtası görünenlerde klomen tedavisi uyguluyor.
Çünkü vücut zaten zor yumurta veriyor bir de iğne verip olan yumurtanın da kalitesini düşürmek istemediğini söylüyor.
Bunun yanında glutensiz ve şekersiz beslenmeyi öneriyor yumurta kalitesini iyileştirmek için.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben de 7-8 folikül görünüyor 14 toplanıyor ancak kalitesiz çıkıyor benim durum daha farklı sanırım

Bende aret hoca da tedavi oluyorum, harika bir merkez, hemşireler, personel diğer hekimler Hande Hanım Emre Bey hepsinine güvenebilirsiniz. 7/24 her zaman iletişime geçebilecek acil hattı da çok iç rahatlatıyor. Şuan gebeyim ve aret hoca ve ekibi sayesindedir. Asla öncelikleri para olan bir merkez değil baştan ödeyeceğiniz miktarları neye ödeyeceğinizi söylüyorlar maddi olarak hazır gidiyorsunuz benim için önemli bir detaydı. Çok sık bakamıyorum buraya ama soracağınız bir şey olursa seve seve cevaplarım
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Bende Aret hocada tedavi görüyorum 3 tane 5.gün embriyom donduruldu. Siz hamileyim demişsiniz merak ettim tutan embriyonun kalitesi neydi?

Merhaba, inanın harf olarak hatırlamıyorum sadece iyi olduğu aklımda. Kafanıza takılan bişey olursa embriyolog Sevil Hanım detaylıca açıklıyor isterseniz

merhaba umarım bi an önce bebişinize kavuşursunuz. Negatif olma sebebi neydi bulunabildi mi?
amin canım çok teşekkür ederim yumurtalarım toplamadan çatladı yumurta kalitesi dedi yaş dedi ne diğim hücreliydi embriyo transfer etti tutmadı şubat 2026 negatif aldım

Back
X