Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op. Dr. Aret Kamar’da tedavi görenler burada mı? Sürecin neresindesiniz, konuşalım 🤍
Mrblr en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inşallah aret hoca sadece transfer yapıyormuş diğer işlemleri diğer doktorlar yapıyormuş şuan sistemleri öyle mi
Mrblr en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz inşallah aret hoca sadece transfer yapıyormuş diğer işlemleri diğer doktorlar yapıyormuş şuan sistemleri öyle mi
transferi aret hoca yapıyor benim yaşım 46 olduğu için yumurta takibimi çok iyi yapmadı bence çok yoğun memnun kalanda var tabiki her kişi farklı oluyor nabont kisti var mesela onuda yaptı boşu boşuna kaç doktor dedi bana yapma diye ben kendisine güvendim negatif sonuç alınca da söyledim neden bana boş yere ameliyat yaptınız diye bana temizlemek amaçlı yaptı sırf para peşindeler
Y rahimliyim histereskopi yapmadı bana düşüklerim olmasına rağmen. 100 bin de ödücektim. Bir kez daha deneyelim dedi 33 hafta ikiz gebeyim sayesinde. Histrreskopi olsaydım beklicektim aylarca iyileşmesini. Bence gerek yok dedi. Paragöz olsaydı benide ameliyat ederdi
Y rahimliyim histereskopi yapmadı bana düşüklerim olmasına rağmen. 100 bin de ödücektim. Bir kez daha deneyelim dedi 33 hafta ikiz gebeyim sayesinde. Histrreskopi olsaydım beklicektim aylarca iyileşmesini. Bence gerek yok dedi. Paragöz olsaydı benide ameliyat ederdi
Bende aret hoca da tedavi oluyorum, harika bir merkez, hemşireler, personel diğer hekimler Hande Hanım Emre Bey hepsinine güvenebilirsiniz. 7/24 her zaman iletişime geçebilecek acil hattı da çok iç rahatlatıyor. Şuan gebeyim ve aret hoca ve ekibi sayesindedir. Asla öncelikleri para olan bir merkez değil baştan ödeyeceğiniz miktarları neye ödeyeceğinizi söylüyorlar maddi olarak hazır gidiyorsunuz benim için önemli bir detaydı. Çok sık bakamıyorum buraya ama soracağınız bir şey olursa seve seve cevaplarım
Bende aret hoca da tedavi oluyorum, harika bir merkez, hemşireler, personel diğer hekimler Hande Hanım Emre Bey hepsinine güvenebilirsiniz. 7/24 her zaman iletişime geçebilecek acil hattı da çok iç rahatlatıyor. Şuan gebeyim ve aret hoca ve ekibi sayesindedir. Asla öncelikleri para olan bir merkez değil baştan ödeyeceğiniz miktarları neye ödeyeceğinizi söylüyorlar maddi olarak hazır gidiyorsunuz benim için önemli bir detaydı. Çok sık bakamıyorum buraya ama soracağınız bir şey olursa seve seve cevaplarım
Canım gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım, bende aret hocadayım .çok güzel merkez gerçekten yoğun olmalarına rağmen çok iyi ilgileniyolar.. acaba sendeki sıkıntı neydi ? Benimle ve eşimle aynı sorunları yaşayıp ,tüp bebekle hamile kalanlar umut oluyor bana da.