• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Ali Duman (Superplast)

merb... lazerli burun estetiği yapıyor mu acaba? ücreti (max) ve estetiğin öncesi ve sonrası hakkında bilgi verebilir misin? birde semt olarak nerede çalışmalarını sürdürüyor teşekkür ederim :)

Lazerli burun ameliyatı yapıyor evet. Benim çok yakın bir arkadaşım yaptırdı. Ve inanılmaz başarılı bir operasyondu. Hiç sıkıntı da çekmedi. Çok memnun kaldı. Ben de bu tecrübeye istinaden kendisine lazer veya vaser lipo yaptırmaya niyetliyim. Bakalım...

Lazerli burun ameliyatı yapıyor evet. Benim çok yakın bir arkadaşım yaptırdı. Ve inanılmaz başarılı bir operasyondu. Hiç sıkıntı da çekmedi. Çok memnun kaldı. Ben de bu tecrübeye istinaden kendisine lazer veya vaser lipo yaptırmaya niyetliyim. Bakalım...

ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım bununla yaşarken çok zorlanıyorum fiyatı hakkında bilgin var mı? ve çok oynanıp doğal görüntüsünü kaybetmiş mi? son soru olarak da kaç gün bantlı ya da atelli dolaşmış. kaç gün eve kapanacağım yani :)

Dr. Ali Duman ile ilk tanişmamiz gıdı bölgesinde lipoliz işlemi yaptırmamla oldu. Olağanüstü sonuç aldım.
Ben çok korkarak Ali Beye danışmaya gittim. Konuşması ve detaylı açıklaması bana o kadar güç verdi ki o anda ameliyat olmaya karar verdim. Ali Beyin başka hiçbir dokrords görmediğim anlatım özverisine şaşırdım kaldım... Ameliyat derken ismi kadar ciddi bir işlem değil.Hafif sedasyon ile rahatlatıp ağrısız bir şekilde gıdımdan mevcut olan yağı çekip lazer ile düzeltiller! Hekim ve hemşirelerin konuştuğu herşey duyuluyordu.. o derece uyanıktım . Sıfır ağrı duydum. HERNEYSE gençlikte sahip olduğum yüz ve çene hattının tekrar ortaya çıkması benim tekrar o gençlik günlerindeki görüntüme döndürdü.Bundan dolayı ne kadar mutlu olduğumu size tarif edemem.
Ali Beyin yakışıklılığı, sempatikliği, mütevaziliği de CABASI:))
Bu doktoru bulmuşken ailece bırakmadık tabii!
Kızkardeşim lazer ile kesiksiz alt yüz germe yaptırdı, son derece memnun kaldı sonuçlara görülmeye değer..
Suratı dokusunu kaybetmiş, kırışmış bir arkadşım vücudundan benimle aynı yöntem ile yağ çektirip suratına aynı yağ ile dolgu yaptırdı. Aman allahım... insanların olumlu tepkileri duymaya değerdi. Sanki o yorgun surat gitmiş ,suratı asla sahte şişimiş ve sahte görünmeyen, yerine min 10 yaş gençleşmiş biri geldi..
Rüya gibi bir görüntü....
Yine yakın arkadaşim lipoliz ile kalça bacak konturunu inceltti. Sanki o kız gitmiş başka bir kız gelmiş yerine. Bu kadar mı fark eder..
Kuzenim karnını gerdirtti..çok iyi sonuç aldı.
Yarın kardeşimle birlikte diğer bir kuzenimin yüz germe, yüz ve çene hattı düzeltme, karın germe görüşmesine gideceğiz.. Eminim Alİ BEYİN GÜVENİLİR ELLERİNDE ÇOK MEMNUN KALACAKTIR.:))

Merhaba kızlar,

Ben 3ay once dr ali duman'a silikon protez ile meme buyutme operasyonu yaptirdim. bu operasyonu 7-8 senedir istiyordum ancak hem kendi korkularim hem de ailemin endiseleri sebebiyle bu kadar ertelemistim.

bu erteleme suresince epey bir arastirma yaptim nerdeyse ameliyati kendim yapacak duzeye ulastim diyebilirim hahaha

dr ali bey'i kuzenim vasitasiyla ogrendim. kuzenim ve arkadaslari botox yaptirmak icin senelerdir ali beye gidiyorlarmis bir ikisi de farkli operasyonlar olmuslar, panikliğiyle ünlü teyzem bile operasyon geçirince ben de denemk gerek diyip gorusmeye gittim.

acikcasi cok iyi gecti gorusme aklima gelen herseyi ben sormadan anlatti ve benim sorularima verdigi cevaplarla beni cok rahatlatti. hatta sonra bir kez de annemle gittik gorusmeye, doktor bey öyle yakışıklı ki annemle bekarmı acaba diye düşünmedik değil ;)))))))

hani herkesin korktugu seyler var ya bu ameliyatla ilgili agri, gunlerce yatmak, hareketlerin kısıtlanması, sekillerinin bozuk olmasi, vucuduma uymamasi, geri donusun olmadigi bir operasyon gecirme falan gibi. bunlarin hicbiri olmadi, operasyon aksami resmen eve gitmek icin yalvardim kendimi cok iyi hissediyordum ama doktor bey benim yine de bir gece hastanede kalmam gerektigini soyledi. 2.gun bir sutyen verdiler ve ben butun gun dolastim alisveris yaptim falan. Bir arkadaşım daha başka bi doktora bu ameliyatı yaptırdı da nerdeyse 1ay rapor aldı işyerinden . çok şükür ben olumsuz hiçbişey yaşamadım sanırım lazer ameliyati cok kolaylastiriyor ve sonrasi da iste boyle rahat oluyor

doktor bey cok guven verici ve ameliyat oncesinde veya sonrasinda heran kendisine ulasabilmek inanin insani cok rahatlatiyor
Herşey biyana sırf doktor beyi ve süper kahraman heykeli dolu odasını görmek için bile bi bahane uydurup gidin derim hanımlar :))))))))

Dr.Ali bey duydugum kadariyi ile isinde oldukca basarili ve lazerle yuz germe konusunda oldukca ileri teknoloji kulandiklarini ogrendim, para biriktirp genclesmeyi dusunuyorum bildigim kadari ile bu islemler ucuz degil ama yinede fiyat arastirmasi yapacam oncelikle benim icin kalite cunku saglik ve guzellik iki cok hassas konu bu isin ucuzu olmaz:)).
Ali bey bende begeniyorum, yakisikli ve hos bir bey:)).Medeni durumunu bende bilmiyorum ama bos birakmazlar bayanlar:)).

Burda lazerle yuz genclestirmeyi yaptirmis olnlar var mi, fayat ne kadar?

Ben taze taze yazayım :)
Ali BEyle tanışmamız ,ona lazer lipoliz yaptıran bir arkadaşımın tavsiyesi ile oldu.
2015'te görüşmeye gittim.
Evet güzelleşmek biraz pahalı :)
o an için lazer lipoliz yaptıramadım çünkü fiyat ve bütçe uymuyordu. işlemi askıya aldım.
Kasım ayında cilt lekelerim için bir araştırmaya giriştim , bir çok doktor ve klinikle görüştüm. hatta işlemler için anlaştığım randevulaştığım oldu ama ben pimprikliyim biraz tek kelime veya hareket vazgeçmeme sebep oldu.
Tekrar Super plastta aldım soluğu , göya konuşmaya gitmiştim :)
O gün botoksum yapıldı , gecen ay tekrarladık ve artık sürekli yapılacak.
Ben söylemediğim sürece botoks olduğuna kimseyi inandıramıyorum, göz altı krem aydınlatıcı krem ve kırışıklık kremimi soruyorlar inatla.
Cİltte ki lekelerimden kurtuldum dersem yalan olur , hala varlar ama çok silikleştiler. Devam ettirmedim çünkü artık kremlerle yok edilecek kıvama geldiler. Yaz olduğu için yoğun bir şekilde koruyorum kendimi.

5 mayıstada iç bacak , arka bacak, yanlarım ve göbek bölgemden yağ alındı.
İnternette yazılan efsanelerin çoğunu yaşamadım. Evet ağrı ve acı var hele ilk 2 gün çok zor ama sonra vücud toparlıyor. Ali Bey gerekli bütün önlemleri aldığı için , evde yatalak kalmadım. Maalesef kendi işim olduğu için operasyonun ertesi günü dinlenmek yerine hayata karıştım. O yüzden 2.gün sancılıydı benim için. SOnra gün ve gün hafifledi. Şimdi ceylan gibi sekiyorum. Kısa süre sonrada spor yapmaya başladım.
Vücudumda incelme oluştu fakat ödem tamamen vücudumu terk etmediği için şişlik var.

Görüştüğüm doktorlar değilde neden Ali Bey diye düşündüğümde görüşmeye gider ve konuşursanız beni anlayacaksınız , konuştuğumda bende güven hissini uyandıran tek kişi oydu.

Çevrem de ki arkadaşlarımada önerdim , gidip işlem yaptıran var , hatta eylülde bir arkadasım gıdı bölgesine lipoliz yaptıracak. O da memnun.

Ben şahsım olarak , yaptığı dokunuşlardan ve kibarlığından ötürü Ali Beyden çok memnunum.

Tavsiye ederim şiddetle.

Ben taze taze yazayım :)
Ali BEyle tanışmamız ,ona lazer lipoliz yaptıran bir arkadaşımın tavsiyesi ile oldu.
2015'te görüşmeye gittim.
Evet güzelleşmek biraz pahalı :)
o an için lazer lipoliz yaptıramadım çünkü fiyat ve bütçe uymuyordu. işlemi askıya aldım.
Kasım ayında cilt lekelerim için bir araştırmaya giriştim , bir çok doktor ve klinikle görüştüm. hatta işlemler için anlaştığım randevulaştığım oldu ama ben pimprikliyim biraz tek kelime veya hareket vazgeçmeme sebep oldu.
Tekrar Super plastta aldım soluğu , göya konuşmaya gitmiştim :)
O gün botoksum yapıldı , gecen ay tekrarladık ve artık sürekli yapılacak.
Ben söylemediğim sürece botoks olduğuna kimseyi inandıramıyorum, göz altı krem aydınlatıcı krem ve kırışıklık kremimi soruyorlar inatla.
Cİltte ki lekelerimden kurtuldum dersem yalan olur , hala varlar ama çok silikleştiler. Devam ettirmedim çünkü artık kremlerle yok edilecek kıvama geldiler. Yaz olduğu için yoğun bir şekilde koruyorum kendimi.

5 mayıstada iç bacak , arka bacak, yanlarım ve göbek bölgemden yağ alındı.
İnternette yazılan efsanelerin çoğunu yaşamadım. Evet ağrı ve acı var hele ilk 2 gün çok zor ama sonra vücud toparlıyor. Ali Bey gerekli bütün önlemleri aldığı için , evde yatalak kalmadım. Maalesef kendi işim olduğu için operasyonun ertesi günü dinlenmek yerine hayata karıştım. O yüzden 2.gün sancılıydı benim için. SOnra gün ve gün hafifledi. Şimdi ceylan gibi sekiyorum. Kısa süre sonrada spor yapmaya başladım.
Vücudumda incelme oluştu fakat ödem tamamen vücudumu terk etmediği için şişlik var.

Görüştüğüm doktorlar değilde neden Ali Bey diye düşündüğümde görüşmeye gider ve konuşursanız beni anlayacaksınız , konuştuğumda bende güven hissini uyandıran tek kişi oydu.

Çevrem de ki arkadaşlarımada önerdim , gidip işlem yaptıran var , hatta eylülde bir arkadasım gıdı bölgesine lipoliz yaptıracak. O da memnun.

Ben şahsım olarak , yaptığı dokunuşlardan ve kibarlığından ötürü Ali Beyden çok memnunum.

Tavsiye ederim şiddetle.

Tesekkurler, yazdiklarinizi buyuk bir zevk okudum, oldukca aydinlatici oldu benim icin.
Siz artik bu adresin surekli musterisisiniz anlasilan.Bu islemler bir kere yap hayat boyu kullan olmuyor surekli yenilemek ve yeni uygulamalari takip etmek gerekiyor . Bununicinde her ay butcenizden yada beli araliklarla butcenizden guzeliginize pay ayrmaniz gerekiyor.

Ehh bunlarda yeni cagin kadina yaptigi guzelikler, yasamda surekli genc kalmak kolay degil sekerim.
Efsenler geride kaldi, genclesmek icin genc insanlarin kanini icemek gerekmiyor artik:))
Bende Ali beye guzellesmeye gidecem.

Mrb, cuma günü slimlipo ameliyatım var Ali Duman'da. Bugüne kadar hep forumu okudum yani aktif üye değilim. Ali beye gitmeye burayı okuduktan sonra karar verdim. Randevuya gittiğimde herşeyi güzel bir şekilde anlattı. doğrusu beklentim yüksek. İstediğim gibi olmazsa, sonuçtan memnun kalmazsam diye korkuyorum. Birde operasyon stresi var. E bunun mali boyutuda var. Göbek, bel, ve sırta yapılacak. İnş sonuç istediğim gibi olur.

Islerim uzadi onun icin daha gidemedim guzelik merkezine, simdi Rodrigo dinliyorum, Koyun baba , cok dokunakli:)), Alakaya cay demle:)).Bu parcayi cok seviyorum, birden cd diden bu parca cikinca dayanamdim yazdim :)),guzelik, duygu vs.Her sey birbriyle alakali olsa gerek..Klasik parcalar, muzik, yine cok sevdigim baska bir parca cikti, ismini hatirlayamadim.

Islerimi hal eder etmez, cok koklu olmamak uzere bazi genclesme uygulamalari yaptirmayi dusunuyorum.

Tekrar mrb, slimlipo yaptıralı 1 ay olmak üzere. İlk 2 gün sıkıntılı geçti doğrusu. Bandajlar açıldıktan sonra daha rahattım. Operasyondan hemen sonra şuraya gittim, bunu yaptım, tatile gittim diyenleri alkışlıyorum. Ben 1 hafta gerçekten zorlandım. Ama 1 hafta sonra gayet rahatladım. Şu anda bir değişiklik yok, Ali beyin de açıkladığı gibi ödem tavan yapmış durumda Bol bol su içiyorum, yediklerime dikkat ediyorum. Göbeğimde hafif bir yamukluk oldu. Ama Ali bey düzeleceğini söyledi. Doğrusu heyecanlıyım. Sonucu bekliyorum.

Dr. Ali Duman ile ilk tanişmamiz gıdı bölgesinde lipoliz işlemi yaptırmamla oldu. Olağanüstü sonuç aldım.
Ben çok korkarak Ali Beye danışmaya gittim. Konuşması ve detaylı açıklaması bana o kadar güç verdi ki o anda ameliyat olmaya karar verdim. Ali Beyin başka hiçbir dokrords görmediğim anlatım özverisine şaşırdım kaldım... Ameliyat derken ismi kadar ciddi bir işlem değil.Hafif sedasyon ile rahatlatıp ağrısız bir şekilde gıdımdan mevcut olan yağı çekip lazer ile düzeltiller! Hekim ve hemşirelerin konuştuğu herşey duyuluyordu.. o derece uyanıktım . Sıfır ağrı duydum. HERNEYSE gençlikte sahip olduğum yüz ve çene hattının tekrar ortaya çıkması benim tekrar o gençlik günlerindeki görüntüme döndürdü.Bundan dolayı ne kadar mutlu olduğumu size tarif edemem.
Ali Beyin yakışıklılığı, sempatikliği, mütevaziliği de CABASI:))
Bu doktoru bulmuşken ailece bırakmadık tabii!
Kızkardeşim lazer ile kesiksiz alt yüz germe yaptırdı, son derece memnun kaldı sonuçlara görülmeye değer..
Suratı dokusunu kaybetmiş, kırışmış bir arkadşım vücudundan benimle aynı yöntem ile yağ çektirip suratına aynı yağ ile dolgu yaptırdı. Aman allahım... insanların olumlu tepkileri duymaya değerdi. Sanki o yorgun surat gitmiş ,suratı asla sahte şişimiş ve sahte görünmeyen, yerine min 10 yaş gençleşmiş biri geldi..
Rüya gibi bir görüntü....
Yine yakın arkadaşim lipoliz ile kalça bacak konturunu inceltti. Sanki o kız gitmiş başka bir kız gelmiş yerine. Bu kadar mı fark eder..
Kuzenim karnını gerdirtti..çok iyi sonuç aldı.
Yarın kardeşimle birlikte diğer bir kuzenimin yüz germe, yüz ve çene hattı düzeltme, karın germe görüşmesine gideceğiz.. Eminim Alİ BEYİN GÜVENİLİR ELLERİNDE ÇOK MEMNUN KALACAKTIR.:))
merhaba gıdı bölgesinde lipoliz işlemi ücreti ne kadardı?

2.kontrolü bekliyorum. Tatilde olduğum için Eylülün ilk haftası gitmeyi düşünüyorum. Göbeğimde istediğim sonucu alamadım doğrusu. Biraz demoralizeyim

2.kontrolü bekliyorum. Tatilde olduğum için Eylülün ilk haftası gitmeyi düşünüyorum. Göbeğimde istediğim sonucu alamadım doğrusu. Biraz demoralizeyim
Merhaba Edalim,
Operasyonunuzun üzerinden birkaç ay geçmiş sanırım. Son durumunuz nedir acaba? Bir de sizden ne kadar yağ alındı?

Merhaba kizlar. Bende yeni katildim araniza. Bende dr. Ali Dumandan randevu alip gorusmeye gittim. Herkesin dedigi gibi herseyi, islem yaptigi makinalari bile detaylica anlatti. Neyse birkac gun sonra da karar verdim ameliyat olmaya. Onumuzdeki gunlerde islem olacak. Ama ben cok korkuyorum ve vazgecmek uzereyim. Operasyon ani ayri korkutuyor. Sonrasindaki agri, aci ayri korkutuyor. Ne yapacagim bilmiyorum. Operasyon gecirenler nolur sonrasi icin detayli yazin. Yani o gun tek basima eve donebilecek miyim mesela? Ayrica ufak cocugum var. Anaokuluna gidiyor. Onunla ilgilenebilecek miyim? Gibi gibi.. dr.'a sordugum da cok sikinti yasamayacagimi soyledi ama. Cogu kiside operasyon sonrasinin agrili oldugundan bahsediyor. Cokkk korkuyorum. Yardimci olun ;(((

Merhaba kizlar. Bende yeni katildim araniza. Bende dr. Ali Dumandan randevu alip gorusmeye gittim. Herkesin dedigi gibi herseyi, islem yaptigi makinalari bile detaylica anlatti. Neyse birkac gun sonra da karar verdim ameliyat olmaya. Onumuzdeki gunlerde islem olacak. Ama ben cok korkuyorum ve vazgecmek uzereyim. Operasyon ani ayri korkutuyor. Sonrasindaki agri, aci ayri korkutuyor. Ne yapacagim bilmiyorum. Operasyon gecirenler nolur sonrasi icin detayli yazin. Yani o gun tek basima eve donebilecek miyim mesela? Ayrica ufak cocugum var. Anaokuluna gidiyor. Onunla ilgilenebilecek miyim? Gibi gibi.. dr.'a sordugum da cok sikinti yasamayacagimi soyledi ama. Cogu kiside operasyon sonrasinin agrili oldugundan bahsediyor. Cokkk korkuyorum. Yardimci olun ;(((
Merhaba.
Sizin nerelerinize, hangi işlem uygulanacak acaba?
Bence sakin olun. Korktuğunuz kadar kötü geçeceğini hiç sanmıyorum. Elbette sıfır ağrı sızı beklentisi de gerçekçi değil. Ama Ali Bey güvenilir bir doktor. Size ne dediyse odur bence.
Örneğin beni muayene ettiğinde, benim istediğim bölgeden yağ almasının beni memnun etmeyeceğini ve görülür bir fark olmayacağını açık açık söylemişti. Dürüst biri olduğu izlenimi bıraktı bende yani.

Merhaba.
Sizin nerelerinize, hangi işlem uygulanacak acaba?
Bence sakin olun. Korktuğunuz kadar kötü geçeceğini hiç sanmıyorum. Elbette sıfır ağrı sızı beklentisi de gerçekçi değil. Ama Ali Bey güvenilir bir doktor. Size ne dediyse odur bence.
Örneğin beni muayene ettiğinde, benim istediğim bölgeden yağ almasının beni memnun etmeyeceğini ve görülür bir fark olmayacağını açık açık söylemişti. Dürüst biri olduğu izlenimi bıraktı bende yani.
Benim
Basen, popo, ic bacak, diz ici ve diz ustu olacak. 2 saat kadar surermis. Agrinin siddetli olmasi ve operasyon sonrasi bakima mi muhtac olucam yoksa tek basima halledebilir miyim? Endiseleniyorum. Birde haftasonuna ek 2 gun de izin aldim. Calisiyorum da. Acaba 4 gun sonra ise gitmemde sakinca olur mu? Diger portallari okuyordum simdi de. 1 ay yataktan kalkamayanlar, tuvalete bile yardimla gidenler olmus. Bu kadar vahim mi durum? Kirkmamak elde degil :((

Benim
Basen, popo, ic bacak, diz ici ve diz ustu olacak. 2 saat kadar surermis. Agrinin siddetli olmasi ve operasyon sonrasi bakima mi muhtac olucam yoksa tek basima halledebilir miyim? Endiseleniyorum. Birde haftasonuna ek 2 gun de izin aldim. Calisiyorum da. Acaba 4 gun sonra ise gitmemde sakinca olur mu? Diger portallari okuyordum simdi de. 1 ay yataktan kalkamayanlar, tuvalete bile yardimla gidenler olmus. Bu kadar vahim mi durum? Kirkmamak elde degil :KK43:(
Siz eğer doktorunuza tek başınıza olacağınızı söylediyseniz ve size bu konuda herhangi bir uyarıda bulunmadıysa sorun yoktur bence. Halledemeyeceğiniz bir şey olsa refakatçi konusunda uyarırdı sizi. Yeni cihazlarla yapılan operasyonlarda öyle yataktan çıkamamalar filan olmuyor.

Siz eğer doktorunuza tek başınıza olacağınızı söylediyseniz ve size bu konuda herhangi bir uyarıda bulunmadıysa sorun yoktur bence. Halledemeyeceğiniz bir şey olsa refakatçi konusunda uyarırdı sizi. Yeni cihazlarla yapılan operasyonlarda öyle yataktan çıkamamalar filan olmuyor.
Tesekkur ederim. Insallah vazgecmezsem son dakika, gelismeleri yazarim. Insallah kotu bir surec olmaz. Desteginiz icinde ayrica tesekkur ederim.

Tesekkur ederim. Insallah vazgecmezsem son dakika, gelismeleri yazarim. Insallah kotu bir surec olmaz. Desteginiz icinde ayrica tesekkur ederim.
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim paylaştığınız ve paylaşacağınız için. :)
Gelişmeleri merakla bekliyor olacağım. Şimdiden kolaylıklar diliyorum. Umarım çok konforlu bir operasyon ve sonrası süreci geçirir, istediğinizden bile daha iyi sonuç elde edersiniz. :)

Back