Ben taze taze yazayım :)
Ali BEyle tanışmamız ,ona lazer lipoliz yaptıran bir arkadaşımın tavsiyesi ile oldu.
2015'te görüşmeye gittim.
Evet güzelleşmek biraz pahalı :)
o an için lazer lipoliz yaptıramadım çünkü fiyat ve bütçe uymuyordu. işlemi askıya aldım.
Kasım ayında cilt lekelerim için bir araştırmaya giriştim , bir çok doktor ve klinikle görüştüm. hatta işlemler için anlaştığım randevulaştığım oldu ama ben pimprikliyim biraz tek kelime veya hareket vazgeçmeme sebep oldu.
Tekrar Super plastta aldım soluğu , göya konuşmaya gitmiştim :)
O gün botoksum yapıldı , gecen ay tekrarladık ve artık sürekli yapılacak.
Ben söylemediğim sürece botoks olduğuna kimseyi inandıramıyorum, göz altı krem aydınlatıcı krem ve kırışıklık kremimi soruyorlar inatla.
Cİltte ki lekelerimden kurtuldum dersem yalan olur , hala varlar ama çok silikleştiler. Devam ettirmedim çünkü artık kremlerle yok edilecek kıvama geldiler. Yaz olduğu için yoğun bir şekilde koruyorum kendimi.
5 mayıstada iç bacak , arka bacak, yanlarım ve göbek bölgemden yağ alındı.
İnternette yazılan efsanelerin çoğunu yaşamadım. Evet ağrı ve acı var hele ilk 2 gün çok zor ama sonra vücud toparlıyor. Ali Bey gerekli bütün önlemleri aldığı için , evde yatalak kalmadım. Maalesef kendi işim olduğu için operasyonun ertesi günü dinlenmek yerine hayata karıştım. O yüzden 2.gün sancılıydı benim için. SOnra gün ve gün hafifledi. Şimdi ceylan gibi sekiyorum. Kısa süre sonrada spor yapmaya başladım.
Vücudumda incelme oluştu fakat ödem tamamen vücudumu terk etmediği için şişlik var.
Görüştüğüm doktorlar değilde neden Ali Bey diye düşündüğümde görüşmeye gider ve konuşursanız beni anlayacaksınız , konuştuğumda bende güven hissini uyandıran tek kişi oydu.
Çevrem de ki arkadaşlarımada önerdim , gidip işlem yaptıran var , hatta eylülde bir arkadasım gıdı bölgesine lipoliz yaptıracak. O da memnun.
Ben şahsım olarak , yaptığı dokunuşlardan ve kibarlığından ötürü Ali Beyden çok memnunum.
Tavsiye ederim şiddetle.