Kendisi benim doktorumdur. SmartLipo ameliyatlarımı yapıyor. Sorunuz olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince.
Merhaba Helenada;Kendisi benim doktorumdur. SmartLipo ameliyatlarımı yapıyor. Sorunuz olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince.
Op. Dr. Ali H. DUMAN, 1973 yılında Stuttgart-ALMANYA’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamış ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümünden 1998 tarihinde mezun olmuştur. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını, Haydarpaşa Numune Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde tamamlamıştır. Uzmanlık tezi olarak “Silikon Meme Protez Kapsül Formasyonun Dermis Allogreftleri Yardımıyla Önlenmesi” konusunu araştırmıştır. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını 2004 yılında almıştır. Askerlik görevini Gölcük Deniz Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde 2004-2005 seneleri arasında yerine getirmiştir. 2005-2009 yılları arasında Özel Göztepe Şafak Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği Şefligi ve Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2005 yılından bu yana Dr. Ali DUMAN Estetik Cerrahi ve Saç ekimi alanlarında calışmalarına devam etmektedir.
Kendisi benim doktorumdur. SmartLipo ameliyatlarımı yapıyor. Sorunuz olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince.
merb... lazerli burun estetiği yapıyor mu acaba? ücreti (max) ve estetiğin öncesi ve sonrası hakkında bilgi verebilir misin? birde semt olarak nerede çalışmalarını sürdürüyor teşekkür ederim :)Op. Dr. Ali H. DUMAN, 1973 yılında Stuttgart-ALMANYAda doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamış ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümünden 1998 tarihinde mezun olmuştur. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını, Haydarpaşa Numune Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde tamamlamıştır. Uzmanlık tezi olarak Silikon Meme Protez Kapsül Formasyonun Dermis Allogreftleri Yardımıyla Önlenmesi konusunu araştırmıştır. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını 2004 yılında almıştır. Askerlik görevini Gölcük Deniz Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde 2004-2005 seneleri arasında yerine getirmiştir. 2005-2009 yılları arasında Özel Göztepe Şafak Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği Şefligi ve Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2005 yılından bu yana Dr. Ali DUMAN Estetik Cerrahi ve Saç ekimi alanlarında calışmalarına devam etmektedir.
İz kalmıyor ki. Çünkü zaten kanüller ince. Olaya kilo olarak değil de, daha çok ayna olarak bakıyorum ben :) Çünkü tartıda sadece yağ ölçmüyoruz ve kişiden kişiye sürekli değişir biri 80 kilo ile ince görünürken diğeri şişman görünebilir. O yüzden her zaman ayna olayı bana daha gerçekçi gelir. Yaptırdım ve tüm ödemlerim inmemiş olmasına rağmen sonuçtan memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?