• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op.Dr. Ali Duman (Superplast)

HelenAda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
67
4
86
İstanbul
Op. Dr. Ali H. DUMAN, 1973 yılında Stuttgart-ALMANYA’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamış ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümünden 1998 tarihinde mezun olmuştur. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını, Haydarpaşa Numune Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde tamamlamıştır. Uzmanlık tezi olarak “Silikon Meme Protez Kapsül Formasyonun Dermis Allogreftleri Yardımıyla Önlenmesi” konusunu araştırmıştır. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını 2004 yılında almıştır. Askerlik görevini Gölcük Deniz Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde 2004-2005 seneleri arasında yerine getirmiştir. 2005-2009 yılları arasında Özel Göztepe Şafak Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği Şefligi ve Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2005 yılından bu yana Dr. Ali DUMAN Estetik Cerrahi ve Saç ekimi alanlarında calışmalarına devam etmektedir.

Ameliyat kararımı vermeden önce hep bu forumu dışarıdan takip ettim, üye olmadan önce. Karar vermemde çok etkisi oldu. Bazı sorularıma yanıt bulamamıştım, doktor seçimimde zorlanmıştım derken neden insanlara faydam olmasın diye düşünüp, gelişmeleri buradan paylaşıyorum :) Sadece bu operasyonlarımı adım adım anlatıyorum ki belki benim gibi sorularına yanıt arayanlar cevabı bende görebilirler. Şimdilik geçene kadar yazdığım konu bu, geçtikten onrasını bilmiyorum :) Sevgiler :)

helen merhaba...sen smartlipo ameliyatı oldunmu ali beye..bende boyum 1,72 kilom 64 ama göbek bölgemdeki ve belimin yan kısmındaki yağlardan kurtulamıyourm bir türlü..bu yontem başarılı olurmu sence..ekım sonu yıllık izne ayrılacagım ...ist gıtmek bu konu uzerınde fıkır almak ıstıyorum..bırde eger fıkırler cazip gelırse gercekten ne kadar olacagını bılemeyız ama tahmını maliyet ne kaadr olur hazırlıklı gıdeyım...cevabını beklıyorum antalyadan-dilek

Canım sen eğer tek bir bölge yaptıracaksan, fiyat 3.500. Bu tek ameliyat fiyatı. Ali Bey'den çok memnunum kim ne derse desin ben görüp bildiğimi söylerim.. Görüşmeye gidin, ücretsiz zaten, ne demek istediğimi anlayacaksınız.. Sevgiler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm vücut oldum ben. Önce bel-sırt, 3 gün ara ile de mide-karın, popo-basen, bacak içi-diz içi oldum. Her ameliyatın tek ücreti o.

bilge ali beyle görüştüm..randevu alıp gidecegım..senin isminide soyledım..ama soyadını sordu kaldım o an:)))

Merhaba Helenada;
Ben uzun bir süredir smartlipo yöntemini araştırıyorum, sizin ve sensii kullanıcısının yazılarını takip ediyorum. Ben de bacak içime yaptırmak istiyorum. ne kadar zayıflarsam zayıflıyım bacaklarım vücuduma oranlı kalın, Benim korktuğum bu işlemden sonra herhangi bir izin kalması yada deformasyon oluşması:( bir de 1-2 yıl içinde tekrarlamak gerekiyor mu kilo anlamında bir değişiklik yaşamasak da? İyileşme süreciniz nasıl geçti? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Kendisi benim doktorumdur. SmartLipo ameliyatlarımı yapıyor. Sorunuz olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince.
Merhaba Helenada;
Ben uzun bir süredir smartlipo yöntemini araştırıyorum, sizin ve sensii kullanıcısının yazılarını takip ediyorum. Ben de bacak içime yaptırmak istiyorum. ne kadar zayıflarsam zayıflıyım bacaklarım vücuduma oranlı kalın, Benim korktuğum bu işlemden sonra herhangi bir izin kalması yada deformasyon oluşması:( bir de 1-2 yıl içinde tekrarlamak gerekiyor mu kilo anlamında bir değişiklik yaşamasak da? İyileşme süreciniz nasıl geçti? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İz kalmıyor ki. Çünkü zaten kanüller ince. Yaptırdım ve tüm ödemlerim inmemiş olmasına rağmen sonuçtan memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Op. Dr. Ali H. DUMAN, 1973 yılında Stuttgart-ALMANYA’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamış ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Bölümünden 1998 tarihinde mezun olmuştur. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını, Haydarpaşa Numune Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde tamamlamıştır. Uzmanlık tezi olarak “Silikon Meme Protez Kapsül Formasyonun Dermis Allogreftleri Yardımıyla Önlenmesi” konusunu araştırmıştır. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını 2004 yılında almıştır. Askerlik görevini Gölcük Deniz Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde 2004-2005 seneleri arasında yerine getirmiştir. 2005-2009 yılları arasında Özel Göztepe Şafak Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği Şefligi ve Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2005 yılından bu yana Dr. Ali DUMAN Estetik Cerrahi ve Saç ekimi alanlarında calışmalarına devam etmektedir.

arkadaşlar bende burun estetiği olmak için forumları bir hayli araştırdım...en sonunda ali beye ameliyatımı yaptırmaya karar verdim..gerçekten sorunsuz bir operasyon oldu..kendisine ve ilgisine buradanda teşekkür etmek istiyorum..gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim..

Geçtiğimiz sene slimlipo yaptırmak için uzunca bir araştırma yaptım ve Dr. Ali Duman'a bir tavsiye üzerine gittim. Şunu söylemeliyim ki Ali Bey'le karşılaştığım anda hastane gerginliğim gitti çünkü benim için doktorun beni anlaması ve ilgisi çok önemli. Benim gibi düşünen bir çok bayan olduğunu da biliyorum. Ali Bey'le geçirdiğimiz birkaç operasyon sonunda basen, göbek ,gıdı ve yan gibi şikayetlerimden kurtuldum. Slimlipoyu araştıran herkese gönül rahatlığıyla Dr. Ali Duman'ı tavsiye edebilirim. Ayrıca kendisiyle burun ameliyatı içinde görüştüm,uygun bir zamanda burun içinde gitmeyi planlıyorum.

Doktor Ali DUMAN'dan bende burun estetiği oldum.Bence kesinlikle doğru bir doktor seçimi yapmışsınız.Daha önce bu ameliyatı geçirmiş arkadaşlarımdan duyduğum şikayetlerden dolayı tedirgindim açıkçası.Ama benim ameliyatımla ilgili hiçbir problemim olmadı bunda kesinlekle doktorumun rolü çok büyük.Eğer burun estetiğle ilgili doktor öneri isterseniz kesinle Ali DUMAN diyorum.

Kendisi benim doktorumdur. SmartLipo ameliyatlarımı yapıyor. Sorunuz olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince.

Helenada Merhaba,

kaç saattir yağ alımı ile ilgili araştırma yapıyorum inanamazsın. En son Ali Bey'in videolarını izledim yorumlarını okudum ve
bu olmalı gidip görüşmeyelim, dedim. Yarın sabah ilk iş randevu için arayacağım :) Sana bir sorum olacak, fiyatların
dolar ve euro olduğu ile ilgili yorumlar okuyorum. İşin aslı nedir? Ben sadece basen ve popo bölgesi istiyorum.
Fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin? Şimdiden çook teşekkürler

merb... lazerli burun estetiği yapıyor mu acaba? ücreti (max) ve estetiğin öncesi ve sonrası hakkında bilgi verebilir misin? birde semt olarak nerede çalışmalarını sürdürüyor teşekkür ederim :)

Ali Duman Bey ile ctesi günü lazer lipo için görüşeceğiz... Bacaklarımdan ve kollarımdan yağ aldırmayı istiyorum. Bakalım... Yaptıran arkadaşlar son durumlarını paylaşabilirler mi?

İz kalmıyor ki. Çünkü zaten kanüller ince. Olaya kilo olarak değil de, daha çok ayna olarak bakıyorum ben :) Çünkü tartıda sadece yağ ölçmüyoruz ve kişiden kişiye sürekli değişir biri 80 kilo ile ince görünürken diğeri şişman görünebilir. O yüzden her zaman ayna olayı bana daha gerçekçi gelir. Yaptırdım ve tüm ödemlerim inmemiş olmasına rağmen sonuçtan memnunum.

Merhaba canım. Dünden beri buraları talan ettim ve senin de lazer lipo ile ilgili birçok yorumuna rastladım. :) Ben de ctesi Ali Bey ile görüşeceğim. Son durumunşa ilgili bilgi verebilir misin? Ben dış bacak, küçük bir bölge iç bacak, baldır ve kol düşünüyorum. Ali Bey'i burun ameliyatlarında çok övüyorlar. Ama ya lipo?

Back