Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Op. Dr. Ahmet Şentürk Samsun KKB
- Konu Sahibi tengo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 54
Arkadaşım oldu gayet memnunmerhaba doktor ahmet şentürk e burun ameliyatı olan var mı ? operasyonları çok başarılıymış, bir ay sonraya gün verebiliyormuş ancak. estetik yada devilasyon yaptıran varmı aranızda
- 20 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 1
- 39
- 20 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 1
- 39
- 8 Mart 2016
- 30
- 10
- 8
Vallahi bildiğim kadarı ile hoca para meselesine girmiyor. Para için kendine asla laf soylettirmez. Para ci bir adam değil. Git muayene ol durumu anlat cebinden çıkartır kendi verir öyle bir adam dir. İyi ki ahmet hocam gibi doktorlar var. Allah ondan razı olsun. Benim arkadaşımda devlette oldu. Bende devlette oldum. Devlet hastanesinde de her şey güzel.
- 20 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 1
- 39
- 8 Mart 2016
- 30
- 10
- 8
Tüm izinler iptal edildi. Hoca döndü ama ameliyatları yoğun yine başka bir arkadaşıma gün almak istedim ama alamadım. Ararlar seni. Şimdiden geçmiş olsun. Ücret konusunda bir şey söylemem yanlış olur. Tek bildiğim para ile işi olmayan , adam gibi adam olduğu. Bende devilasyon ve estetik yaptırdım.
- 20 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 1
- 39
- 20 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 1
- 39
- 20 Temmuz 2016
- 37
- 5
- 1
- 29
Bileydim
bileydim 2500 verir istanbuldan samsuna 500 benzin atar gider gelirdim yinede bu kadar pahalı olmazdı :))))Cidden 2500 mü ameliyat sudan ucuz ben gecen hafta oldum 8 binden 5 e anca indirdim ya
Bende samsunda devlet hastahanesinde o fiyatlara oldum 1 ay önce gerçek canim:)Cidden 2500 mü ameliyat sudan ucuz ben gecen hafta oldum 8 binden 5 e anca indirdim ya
- 20 Temmuz 2016
- 37
- 5
- 1
- 29
Ne kadara oldun :)Bende samsunda devlet hastahanesinde o fiyatlara oldum 1 ay önce gerçek canim:)
- 20 Temmuz 2016
- 37
- 5
- 1
- 29
işin esprisindeyim ya ne olursa olsun doktor kalitesi var fiyat bölgeden nazaran kaliteli doktora da değiniyor diğer türlü iki lira verseydim ameliyat gününe kadar kafayı yerdim nasıl olcak güvenicemmi die ama burdada kulak burun bogazcılar 3 e yapan var ben asla guvenmedim direk plastik cerraha götürdüm yatırdım 5 i güven içinde hiç kafamı yormadım insanın pskilojisi rahat olsun hiç bişeyin önemi yok keşke die sölendiğim bişey olsun istemem sorun doktorda cıksın ama yarın keske ben sunu yapsaydım üç kurus fazla verseydim die suc bende olmaz :) ayyy daha bantlarım acılmadı bu arada büyük konusmuyum:))))samsunda fiyat lar 2000 ile en fazla 3000 arasında geziyor zaten. devlet hastanesinde de aynı özel dede aynı
Tengoya katılıyorum bende cüzi bir miktara devlet hastahanesinde oldum çok çok memnunum 18 bin verip kötü sonuçlar alanda var para ile doktor kalitesi kesinlikle eşdeğer değil isim yapan doktorlar fiyatları çok yüksek tutuyor insanları sömürüyor bana göreişin esprisindeyim ya ne olursa olsun doktor kalitesi var fiyat bölgeden nazaran kaliteli doktora da değiniyor diğer türlü iki lira verseydim ameliyat gününe kadar kafayı yerdim nasıl olcak güvenicemmi die ama burdada kulak burun bogazcılar 3 e yapan var ben asla guvenmedim direk plastik cerraha götürdüm yatırdım 5 i güven içinde hiç kafamı yormadım insanın pskilojisi rahat olsun hiç bişeyin önemi yok keşke die sölendiğim bişey olsun istemem sorun doktorda cıksın ama yarın keske ben sunu yapsaydım üç kurus fazla verseydim die suc bende olmaz :) ayyy daha bantlarım acılmadı bu arada büyük konusmuyum:))))