• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Ahmet Şentürk Samsun KKB

op. dr. ahmet şentürk burun ameliyatı olan varmı

• evet

OY: 4 100,0%
  • hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

tengo

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
30
10
8
merhaba doktor ahmet şentürk e burun ameliyatı olan var mı ? operasyonları çok başarılıymış, bir ay sonraya gün verebiliyormuş ancak. estetik yada devilasyon yaptıran varmı aranızda

merhaba ben de dr. ahmet şentürk e ameliyat oldum. çarşamba günü alçımı aldıracağım. her sey çok güzel geçti. doktorumun ilgisinden çok memnunum

merhaba doktor ahmet şentürk e burun ameliyatı olan var mı ? operasyonları çok başarılıymış, bir ay sonraya gün verebiliyormuş ancak. estetik yada devilasyon yaptıran varmı aranızda
Arkadaşım oldu gayet memnun

Vallahi bildiğim kadarı ile hoca para meselesine girmiyor. Para için kendine asla laf soylettirmez. Para ci bir adam değil. Git muayene ol durumu anlat cebinden çıkartır kendi verir öyle bir adam dir. İyi ki ahmet hocam gibi doktorlar var. Allah ondan razı olsun. Benim arkadaşımda devlette oldu. Bende devlette oldum. Devlet hastanesinde de her şey güzel.

Burnumda eğrilik et kırık var ve ameliyat gunu önümüzdeki hafta belli olcak ücret konusunu ögrenmek istedim galiba sizin bilginiz yok muayene oldum tomografi cekildi simdi tatilde onumuzdekı hafta arayacak GUN için

Tüm izinler iptal edildi. Hoca döndü ama ameliyatları yoğun yine başka bir arkadaşıma gün almak istedim ama alamadım. Ararlar seni. Şimdiden geçmiş olsun. Ücret konusunda bir şey söylemem yanlış olur. Tek bildiğim para ile işi olmayan , adam gibi adam olduğu. Bende devilasyon ve estetik yaptırdım.

Cidden 2500 mü ameliyat sudan ucuz ben gecen hafta oldum 8 binden 5 e anca indirdim ya

samsunda fiyat lar 2000 ile en fazla 3000 arasında geziyor zaten. devlet hastanesinde de aynı özel dede aynı

samsunda fiyat lar 2000 ile en fazla 3000 arasında geziyor zaten. devlet hastanesinde de aynı özel dede aynı
işin esprisindeyim ya ne olursa olsun doktor kalitesi var fiyat bölgeden nazaran kaliteli doktora da değiniyor diğer türlü iki lira verseydim ameliyat gününe kadar kafayı yerdim nasıl olcak güvenicemmi die ama burdada kulak burun bogazcılar 3 e yapan var ben asla guvenmedim direk plastik cerraha götürdüm yatırdım 5 i güven içinde hiç kafamı yormadım insanın pskilojisi rahat olsun hiç bişeyin önemi yok keşke die sölendiğim bişey olsun istemem sorun doktorda cıksın ama yarın keske ben sunu yapsaydım üç kurus fazla verseydim die suc bende olmaz :) ayyy daha bantlarım acılmadı bu arada büyük konusmuyum:))))

Tabiki önemli olan içinizin rahat olması. Mesela ben hiç para vermedim :) ve cok cok doğal bir buruna ve cok beğendiğim bir buruna sahip oldum. Unutmayın ki doktor kalitesi aldığı para ile eş değer değildir. Sağlıkla kalın. ...

işin esprisindeyim ya ne olursa olsun doktor kalitesi var fiyat bölgeden nazaran kaliteli doktora da değiniyor diğer türlü iki lira verseydim ameliyat gününe kadar kafayı yerdim nasıl olcak güvenicemmi die ama burdada kulak burun bogazcılar 3 e yapan var ben asla guvenmedim direk plastik cerraha götürdüm yatırdım 5 i güven içinde hiç kafamı yormadım insanın pskilojisi rahat olsun hiç bişeyin önemi yok keşke die sölendiğim bişey olsun istemem sorun doktorda cıksın ama yarın keske ben sunu yapsaydım üç kurus fazla verseydim die suc bende olmaz :) ayyy daha bantlarım acılmadı bu arada büyük konusmuyum:))))
Tengoya katılıyorum bende cüzi bir miktara devlet hastahanesinde oldum çok çok memnunum 18 bin verip kötü sonuçlar alanda var para ile doktor kalitesi kesinlikle eşdeğer değil isim yapan doktorlar fiyatları çok yüksek tutuyor insanları sömürüyor bana göre

Back