• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

eso´cum paylasimlarin icin cok tesekkürler, merakla bekliyordum. resimlerine baktim orayada yorum yazdigim gibi süper olmus.
kisalmis biraz kalkikligi daha inmis, dogrumu acaba? mesaj kutun dolmus cevap yolayamiyorum.

benim bildigim 2-3 haftaya kadar kalkiklik iniyor ondan sonra birtek sismeler iniyor kalkiklik ayni duruyor -yanlismi biliyorum acaba bilen varmi?- seninkisi sanki 1 ay sonrada inmis gibi dogrumu?, cok güzel olmus.:nazar::71:

eso´cum paylasimlarin icin cok tesekkürler, merakla bekliyordum. resimlerine baktim orayada yorum yazdigim gibi süper olmus.
kisalmis biraz kalkikligi daha inmis, dogrumu acaba? mesaj kutun dolmus cevap yolayamiyorum.

benim bildigim 2-3 haftaya kadar kalkiklik iniyor ondan sonra birtek sismeler iniyor kalkiklik ayni duruyor -yanlismi biliyorum acaba bilen varmi?- seninkisi sanki 1 ay sonrada inmis gibi dogrumu?, cok güzel olmus.:nazar::71:
Maltesercim ne demek, sen sağol.. senin fotoları da görücez inşallah;) boy olarak kısaldım ama burun ucu konusunda şöyle söylim, şuan tüm şişlik ucunda, yani ordaki şişlik inince zannediyorum biraz daha yukarda duracak ucu, yani olur diye düşünüyorum:) inmişten kastın oysa yani ucu düşmüyo korkma:)şişlik en aşağıda toplanıyo, o yüzden öyle duruyor orası;)

eso güle güle kullan burnunu çok yakışmış yüzüne, bambaşka bi insan olmussun resmen:nazar: yalnız ben ayreten ucunun kalkıklığını sorucam burun ucun fazla kalkık degıl doğal olmuş acaba sen kendın mı kalkık olmasını ıstememiştın düz olmasını istemiştin merak ettim?
Teşekkürler..öyle bi şey söylemedim aslında, beğendiğim burun uçlarını göstermiştim, zaten Emre bey'in burun olayı farklı, ne yapsa güzel yani.. kendimi de çok beğeniyorum sadece şuanda dediğim gibi tüm şiş uçta, oyüzden kalkıklığı ya da düzlüğü göz yanıltıyo olabilir, zamanla değişecek o da;)
eso bu mesajla 100 mesaj hakkım doluyor onun için albüme yazamadım cnm resimler süpper her gün dahada otururyor çok doğal olmuş maşallahhhh:nazar:
100 msj iyidir:) çok sağol walla uyumlu hale geliyo yawaştan..
esocum dönüşün muhteşem olmuş, çok güzel burnun, çok yakışmış, nazar değmesin :nazar:
Sana da, sana da:D tşkk:7:

Hadi kizlarrr...6 ayla 1,5-2 sene önce ameliyat olmus kizlar nerelerdeler? unuttularmi bizleri :94:

aralık 6 da 2 senem olucak =) zaman ne cauk ğeçior hersey yolunda =) olmak isteyen herkes olur inşallah süper bir duygu .. yok kafam karıştı yok öle böle dusunmeyın ii bir dr varsa hersey süper ötesııı:16:

kizlar bu forum niye degisdii ya cok yabancilik cekiorum diyeri ne gzldii neysee aliscaz artikk..belkide uzun zamandir girmediim icindir ...neyse olmus ve olacak herkeze gecmiss olsnn.. emre bey nezmn gelio ya almanyaya bilen varmi :)):62:

SelamlAr... Bugun ameliyat oldum kizlar..
Hersey cok iyi gecti ameliyatim uc bucuk saat surdu burnumun alt kismi normalde kalin deriliymis ama emre beyi fazla zorlamamis burun deliklerimi bi santim kucultmus suan icin hersey yolunda gozukuyor tamponlardan tam nefes alamiyorum ama kanamadan dolayi hepinize sevgiler

tramola,
Geçmiş olsun.Ağızdan nefes almak gerçekten rahatsız edici birşey.Benim nefes alma problemim olduğu için genellikle ağızdan nefes alıyorum, şöyle ferah ferah nefes alamadım gitti.Dün gece düşündüm hatta, bir gün burundan rahat nefes alabilecek miyim diye.
Güzel haberlerini duymak dileğiyle.

canım ne zamandır cevap yazıcam sana, inşallah o gün çok yakındır senin için. ben birkaç gün dayanamadım zorlandım, ki hala tıkanıklık yüzde yüz olmasa da devam ediyor.Allah hepimize sağlık versin.

arkadaşlar merhaba bugün 4.ay kontrolü için Emre beyle görüştüm beni görünce çok şaşırdı çünkü şişlikler inmiş burnum küçülmüştü :) kalın derili olduğum için 6. aydan önce şişlikler hemen inmez diye düşünmüş ama tavsiyelerine uyduğum için 4 ay gibi kısa sürede şişliklerim indi şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.ilk aylarımdaki karamsar düşüncelerimi forumda paylaşarak Emre beyi üzdüğüm için çok üzgünüm. O dönemde bile anlayışını ve güleryüzünü eksik etmeyen canımm doktoruma teşekkür ederim onu çok seviyorum.başarılarının devamını diliyorum :nazar:

Hersey cok iyi gecti ameliyatim uc bucuk saat surdu burnumun alt kismi normalde kalin deriliymis ama emre beyi fazla zorlamamis burun deliklerimi bi santim kucultmus suan icin hersey yolunda gozukuyor tamponlardan tam nefes alamiyorum ama kanamadan dolayi hepinize sevgiler

Canım çok geçmiş olsun..Ameliyatını olmana ve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...İnşallah çok çabuk iyileşirsin..

Son düzenleme:
annesinin_bitanesi
canım ne güzel, senin adına çok sevindim :)
bende de sağlam bir kalın derililik var:) o yüzden mesela bu iyileşme sürecinde neler yaptın, nelere dikkat ettin bizimle paylaşabilir misin?

Son düzenleme:
@tramola tşk ederim
kalın derili olduğumuz için diğerleirne göre biraz daha sabretmemiz gerekiyor çünkü şişliklerin inmesi zaman alıyor bu dönemde tuzlu yememeye dikkat edersen kahve çay özellikle soda tarzı içeceklerden uzak durursan ,tozlu havasız yerlerde fazla durmazsan iyileşme sürecin kısalır.Emre bey ne diyosa yapmanı tavsiye ederim.ameliyattan önce ve sonra aklına ne geliyorsa çekinmeden sor Emre beye sor bence.kontrollerini aksatma çünkü sen aksatırsan Emre bey seni arayıp neden gelmedin diye sorabiliyor :1: çok ilgili gerçekten

..cok gecmis olsun canim :71: daha cok iyi haberlerini bekliyoruz :nazar:

annesinin_bitanesi
çok sağol canım, içime su serptin. tekrar geçmiş olsun. darısı başımıza inşallah :)

Son düzenleme:

cok gecmis olsun:71:

Back
X