gönülçelen canım yaa sonunda oluyorsun ameliyatını çok heyecanlıyım senin adına... her şey mükemmel olucak eminim burdan da moral vermek istedim:)
Kizlar bende bir kac defa kendimi yeni burnusumla gordum, egri olmussol kanat acayip sisiyormus, deligimin biri kucuk digeri coook buyukmus. Uyaniyorum, Allahima dua ediyorum ki gercek degil diye Birde sigara icemedigimi cok goruyorum, haftaya birakmam lazim. Operasyondan 15 gun once birak dedi asistani, haftaya pazartesi birakacagim bakalim. Of offfffff, cok zor olacak coook...
bende ne rüyalar görürdüm ameliyat öncesi rüyamda nasıl olmuşsa artık bana sormadan ameliyat etmiş emre bey:) eve geliyorum bi bakıyorum aman allahım dünyada böyle çirkin bi burun olamazKizlar bende bir kac defa kendimi yeni burnusumla gordum, egri olmussol kanat acayip sisiyormus, deligimin biri kucuk digeri coook buyukmus. Uyaniyorum, Allahima dua ediyorum ki gercek degil diye Birde sigara icemedigimi cok goruyorum, haftaya birakmam lazim. Operasyondan 15 gun once birak dedi asistani, haftaya pazartesi birakacagim bakalim. Of offfffff, cok zor olacak coook...
bende ne rüyalar görürdüm ameliyat öncesi rüyamda nasıl olmuşsa artık bana sormadan ameliyat etmiş emre bey:) eve geliyorum bi bakıyorum aman allahım dünyada böyle çirkin bi burun olamazeski burnumdan bile büyük, delikler açık falan korkunç hangi yönden baksam berbat nasıl ağlıyorum rüyamda bi uyandım ki gerçektende ağlamışım:)) başka bi rüyamdada Emre beyin muayenehanesine gidiyorum doktor bey diyo ki senin burnundan hiç bişey olmaz ben sana burun falan yapmam kızıyo bide benimde tabi hayallerim yıkılıyo diyorum ki ama ben ince derili bi insanım burnum ince estetiğe uygun bi burnum var sanıyodum diye nasıl dertleniyorum :) ama Emre bey hiç istifini bozmuyo olmaz çok kötü yapmam falan diyo :) neyseki gerçekte tam tersi oldu ne günlerdi ya
Canımmmmm çokk sağoll iyikide bu foruma girmişim senın gıbı iyi bır arkadas kazandım burda bana cok destek verdın yaptıgın tasarımlarla bana fikir verdın cok tesekkur ederım inşallah canım benden sonrada sen olursun kendım kadar cok ıstıyorum bunu çok teşekkur ederim canım
burun ucumu makasla kesip kalkık yapmak istiyorum.
:))) Bilinçaltı işte insan ne kadar takmıyorum desede görüyo öyle şeyler bi rüyamı yazmayı unutmuşumemel okurken gülmekten karnıma ağrılar girdinasıl rüyalar görmüşsün böyle. kimbilir bilinçaltında insan neler düşünüyor neler kuruyor. ama senin rüyaların hakkaten komedi, hala gülüyorum allah da seni güldürsün iyi mi
ben de çok merak ediyorum artık kendi bilinçaltımı. çünkü dün akşam ilk kez kendini gösterdi. ben de abuk bir rüya gördüm ama henüz şekli belli değildi. ameliyat olmuşum güya, sargılıydı bişey belli olmuyordu. sadece ne kadar merak ettiğimi hatırlıyorum yeni halini :) dur bakallım seninkinin seviyesine gelemedim dahaehheheh
:))) Bilinçaltı işte insan ne kadar takmıyorum desede görüyo öyle şeyler bi rüyamı yazmayı unutmuşumondada muayenehane 3. kattaya ben sabah gidiyorum akşama kadar merdivenleri çıkmaya çalışıyorum gece olmuş ben hala muayenehaneye ulaşmaya çalışıyorum artık yorulup oturuyorum merdivenlere sözde tasarım için gitmişim Emre beyin asistanı beni merdivenlerde görüp diyoki emre bey yok yurtdışında bir ay sonra tekrar gelin diyo:))) ben tabi çok üzülüyorum yine ama ameliyatım bi hafta sonra tasarım yapılcaktı diyorum bana hiç cevap vermiyo gidiyo evdekilere anlattım dalga geçtiler gitmiş kafaya neyi takmışsın diyolar aslında hiçte önemsemiyodum ama rüya işte inşallah canım sen benim rüyaların seviyesine gelme gerçekten göründüğü kadar iyi olmuyo rüya değil kabus benimkiler:) bu arada ameliyat olacak arkadaşlara Allah kolaylık versin inş başarılı olarak atlatırlar.
burun sırtımdaki kalınlık indi bayağı pembeatmosfer benim yüzüm ve burun ucum şiş bayağı ya aslında kişiye göre değişiyo eğer ameliyatta kanama çok olmuşsa morluk ve şişlikler fazla oluyomuş benimde yüzüm çok şiş kolay kolay ineceğe benzemiyo ameliyatım 4 saat sürmüştü ameliyatı 2 saat süren biriyle aynı iyileşmeyi beklememek gerekiyo sanırım:S zaten normaldede bi yerim kesilse çok geç iyileşirdi ne zaman burnum iner yüzümün şişlikleride o zaman geçecek gibi geliyoemel hakkaten bu rüyaları toparlayıp derlemelisin, sırf anlatmak için. yine güldürdün beni ya :) hepsi birbirinden anlamlı
bu arada burun sırtındaki kalınlık ne alemde? şişliklerin biraz daha indi mi hissediyor musun?
burun sırtımdaki kalınlık indi bayağı pembeatmosfer benim yüzüm ve burun ucum şiş bayağı ya aslında kişiye göre değişiyo eğer ameliyatta kanama çok olmuşsa morluk ve şişlikler fazla oluyomuş benimde yüzüm çok şiş kolay kolay ineceğe benzemiyo ameliyatım 4 saat sürmüştü ameliyatı 2 saat süren biriyle aynı iyileşmeyi beklememek gerekiyo sanırım:S zaten normaldede bi yerim kesilse çok geç iyileşirdi ne zaman burnum iner yüzümün şişlikleride o zaman geçecek gibi geliyo
canım yok dışarı çıkabiliyorum hatta şiş haliyle kalsa bile güzel diyolar ama gelde bana sor alın şiş, yüz şiş ben zaten tombul yanak sevmiyodum öyle bi takıntım vardı hergün aynada tombul bi surat görüyorum zaten zayıf yüzlü değildim bide şişlikler eklenince iyice tombul oldum:) fotoğraflara aldanma sargılı haliyle pek şiş olmuyosun sargılar açılınca birden şişmeye başlıyosunanladım canım. o halde sabırla beklemek gerek. ama senin sosyal hayatını etkileyecek bir şişlik değildir dimi? çünkü ameliyattan kısa süre sonra paylaştığın fotoğrafta morlukların vardı şişliklerinde elbette vardı ama sanki balon gibi de değildin?
canım yok dışarı çıkabiliyorum hatta şiş haliyle kalsa bile güzel diyolar ama gelde bana sor alın şiş, yüz şiş ben zaten tombul yanak sevmiyodum öyle bi takıntım vardı hergün aynada tombul bi surat görüyorum zaten zayıf yüzlü değildim bide şişlikler eklenince iyice tombul oldum:) fotoğraflara aldanma sargılı haliyle pek şiş olmuyosun sargılar açılınca birden şişmeye başlıyosun
Arkadaşlar ameliyat fiyatı mayıs ayında 6000 lira olacakmış ya.. Mart ayında haziran için alınan ameliyat günüde mi 6000 lira oluyor ?Yoksa bugün fiyatından yani 5500 lira mı oluyor?
Emre ilhanı cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?