Kizlaaar 25 gun kaldi, ameliyat gunum yaklasiyor. Cok mutluyum, o kadar korkuyorumki birsey girecek araya, ameliyat olamiyacagim diye. Beni gecen aradilar, iptal edecekmisin, hastalarimizin biri erken ameliyat olacak diye. Bende icimden o anda bagirarak BEN BU AMELIYATI KAC YILDIR BEKLIYORUM, HIC IPTAL EDERMIYIM diyesim geldi :)) Hala karar veremedim nasil burun istedigime ama ne isteMEdigimi iyi biliyorum, Tanyeli, Funda Arar, Hande Yener burnu olmasin... Gerisini Emre beye birakiyorum. Ay cok mutluyum yaa, suanda hala icimde ameliyat icin korku yok, belki gun yaklastikca icime bi korku girer ama suanda o kadar mutluyum ki, sonunda hayalim gerceklesecek..Allahim nolursun bir aksilik cikmasin...
bende hep bir sorun cıkıcak iptal olucak dıye korkuyorum benım birde rahatsızlıgım var iltihaplı romatizma ve kullandıgım ilaçlar var bırı cok agır bır ılac bıde kortizon kullanıyorum tahlıller falan yapılıcak anca ozaman karar verılcek gıne amelıyat gunu verdıler ama hastalıgım engel olucak dıye korkuyorum ben bu amelıyatı cok olmak ıstıyorum acaba boyle bır rahatsızlıgı oluptaa ılac kullananlardann amelıyat olan varmı??narkozda bir sorun olur dıye cok korkuyorum ilk görüşmede emre beyle konusucaz karar verıcek...