Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bende hep bir sorun cıkıcak iptal olucak dıye korkuyorum benım birde rahatsızlıgım var iltihaplı romatizma ve kullandıgım ilaçlar var bırı cok agır bır ılac bıde kortizon kullanıyorum tahlıller falan yapılıcak anca ozaman karar verılcek gıne amelıyat gunu verdıler ama hastalıgım engel olucak dıye korkuyorum ben bu amelıyatı cok olmak ıstıyorum acaba boyle bır rahatsızlıgı oluptaa ılac kullananlardann amelıyat olan varmı??narkozda bir sorun olur dıye cok korkuyorum ilk görüşmede emre beyle konusucaz karar verıcek...

Benimde adetimin ilk gunü ameliyat günüme denk geliyor. İnşallah sorun olmaz. Kızlar inşallah kolaylıkla alatiriz ameliyatımızı.

Benimde adetimin ilk gunü ameliyat günüme denk geliyor. İnşallah sorun olmaz. Kızlar inşallah kolaylıkla alatiriz ameliyatımızı.
Genelde ameliyat olacak kişiler ameliyat günü hasta oluyomuş hemşire söylemişti psikolojik bi şey sanırım çünkü bende ameliyat günü hasta olmuştum bi sorun olmuyo ama

Zaten ameliyattan yaklasik 3-4 saat sonra ayaga kalkip lavaboya gidebiliyorsun, iste 3-4 gün cok halsiz oluyorsun, benim ilk kalkisimda hemsire geldi pijamalarimi giydirdi, cok cabuk kalktim, dayanamadim, basim biraz dönünce hemen yardimci oldu, acayip iyi bakiliyor.

mrba arkdaslr brun amlyti yaptrmayi dusunuorm suan doktor araysi icerisindeyim emre beye amlyt olanlar resm gonderblrse ck sevinirm smdiden teskkurler

gercekten ck guzel olms emre beyn ellrne saglik

Merhaba kızlar, aranızda son zamanlarda Emre beyle görüşen varsa fiyat nedir? görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama en son 5000 tl diye duydum fiyat beni korkutuyor.Çok problemli olmayan bir burnum var belki herkese farklı fiyat veriyordur buruna göre ama ortalama birşey öğrenmek istedim.Son zamanlarda görüşen yada ameliyat olan / olacak olan varsa toplamda ne kadara mal olduğunu paylaşırsa çok sevinirirm.

Mart 27 ameliyat gunüm, Emre beyin ameliyat ücreti standart, 5500 tl suanda, Mayıs'tan itibaren 6000 tl olacakmış.

bu hafta ameliyat olacak olan arkaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. herşey güzel olacak arkadaşlar, yeni muhteşem burunlarınızla bekliyoruz sizleri.

Kızlar kan testi için fazladan para alınmıyor demi? Asistanı bana hersey dahil demişti de...

canım emre beyın ordakı bayanla konustum hersey ıcınde dedi özellıkle sordum artı bır ucret odeyecekmıyız dıye testler ıcın falan hayır hersey dahil dedi.mayıs ayında fiyat 6000 tl olucakmıs öyle dedı

gönülçelen heyecan durumun nasıl.

ben en son heyecan yapacak kişi oldğumu düşünüyordum ama sanırım içimde bastırılmış bişey vardı ki dün gece ilk kez kendi burunlu rüyamı gördüm :)
hakikaten tuhaf oluyormuş.
ameliyatına bir günün kaldı canım, gözün aydın şimdiden.

canım benım amelıyatım 13 nısanda cokk heyecan var sımdıden ben tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum korkuyorum cokta takıyorum kafama nasıl olucak dıyee

canım benım amelıyatım 13 nısanda cokk heyecan var sımdıden ben tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum korkuyorum cokta takıyorum kafama nasıl olucak dıyee

:) pardon canım. bu aralar epey bi ameliyat mevzusu gündeme düşünce kimin ki hangi tarihti karışıyor işte. kusura bakma nolur. çarşamba ameliyat olacak olan arkadaş hangisiydi acaba :) o kendini belli eder sanırım.
tamam artık seni unutmam benden bir hafta önce olan

demekki herkese bulaşıyormuş bu heyecan. bu burunlu rüyalar. komik oluyor ama yaşarken ki his çok başka.
sen de moralini yüksek tut. çünkü eminim süpper olacak

önemlı degıl cnm benım bıraz daha var sende benden bır hafta sonrasın hee mutlaka karsılasırız emre beyın orda görürsün beni inşallah :)evet yaa ben bukadar heyecanlanıcagımı hıc dusunmuyodum ama degısık bır duygu.inşallah canım hepımızın burnu cok guzel olur amelıyat olucak arkadasların allah yardımcısı olsun sorunsuz bır sekılde atlatırız inşallah

gönülçelen canım yaa sonunda oluyorsun ameliyatını çok heyecanlıyım senin adına... her şey mükemmel olucak eminim burdan da moral vermek istedim:)

dediğin gibi inşallah karşılaşırız. ben muhtemelen iyileşme sürecinde senin takipçin olacağım :)
inşallah bu yola adım atmış herkesin istediği gibi sonuçlanır bütün herşey.
sıkıntısız sağlıklı ve güzel bir sonuçla atlatırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…