1buçuk ay oldu ameliyat olalı ve şişlerim baya farketti yavaş yavaş oturuyor artık:)
1buçuk ay oldu ameliyat olalı ve şişlerim baya farketti yavaş yavaş oturuyor artık:)
gönülçelen hayırlısı olsun canım. benden bir hafta önce ameliyatın :) seni epey bir merak edeceğim böylece. biraz başını şişirebilirim tabii nasıl oldun iyi misin diye sorarak hazırlıklı ol :)
bu arada karar aşamasındaysan hala, emre beyin daha önceki hastalarına yaptığı burunları olabildiğince incele derim. senin yüzüne yakın, senin istediğin burna benzer bir hastaya mutlaka denk geleceksin. olabildiğince arkadaş ekle, resim görebilmeni sağla. böylece daha kolay olacak.
öyle ki ben burdan ameliyat olan bir arkadaşın resmini bir grafik programında kendi yüzüme uyarlamıştım. epey bir uğraştım yani :) ama işe yarıyor inan ki. ne istediğime daha çabuk karar verdim.
Çok sağol canım.vallahi hele su amelıyatı bır atlatıyım istedıgın herseyı cvplamaya hazır olucam istedıgın kadar soru sorabılırsın bıkmadan cvplarım cunku aynı seyı bende baskalarına sordum sağolsunlar hep yardımcı oldular kızlar cok heyecanlıyım şimdiden.canım emre beyın hastalarının cogunu ekleyıp resımlerıne baktım tabıkı ıstedıgım tarzda olanların resımlerını gosterıcem kendısıne bende bırkac tasarım yaptırdım forumdan bır arkadasıma sağolsun yardımcı oldu bana ama karar veremedım emre beyle uzun uzun konusup karar verıcez artık tasarıma gıttıgım zaman umarım hepımız ıcın herseyın en iyisi olur bıran önce yenı burunlarımıza kavusuruz...
inşallah canım. ama tasarıma çok aldanma. somut olarak yaptığı burunları göster. emre beyin yaptığı tasarım tam istediğin gibi olmayabilir. tasarımdan çok daha iyi burun yaptığını birçok hastası söylemişti bu forumda. ben tasarım istemeyeceğim mesela. sırf kafam karışmasın diye.
evet cnm bende öyle duymustum tasarımdan daha iyi burunlar yaptığını.ben bırazda emre beye bırakmayı dusunuyorum ıstedıgım ve ıstemedıgım seylerı soylıycem gerisini emre beye bırakıcam artık
Kizlaaar 25 gun kaldi, ameliyat gunum yaklasiyor. Cok mutluyum, o kadar korkuyorumki birsey girecek araya, ameliyat olamiyacagim diye. Beni gecen aradilar, iptal edecekmisin, hastalarimizin biri erken ameliyat olacak diye. Bende icimden o anda bagirarak BEN BU AMELIYATI KAC YILDIR BEKLIYORUM, HIC IPTAL EDERMIYIM diyesim geldi :)) Hala karar veremedim nasil burun istedigime ama ne isteMEdigimi iyi biliyorum, Tanyeli, Funda Arar, Hande Yener burnu olmasin... Gerisini Emre beye birakiyorum. Ay cok mutluyum yaa, suanda hala icimde ameliyat icin korku yok, belki gun yaklastikca icime bi korku girer ama suanda o kadar mutluyum ki, sonunda hayalim gerceklesecek..Allahim nolursun bir aksilik cikmasin...
sorma canım bende aksilik olmasından çok korkuyodum garip garip şeyler aklıma geliyodu mesela muayenehaneye giderken ameliyat ücretini kapkaççılar çalarsa diye takıyodumKizlaaar 25 gun kaldi, ameliyat gunum yaklasiyor. Cok mutluyum, o kadar korkuyorumki birsey girecek araya, ameliyat olamiyacagim diye. Beni gecen aradilar, iptal edecekmisin, hastalarimizin biri erken ameliyat olacak diye. Bende icimden o anda bagirarak BEN BU AMELIYATI KAC YILDIR BEKLIYORUM, HIC IPTAL EDERMIYIM diyesim geldi :)) Hala karar veremedim nasil burun istedigime ama ne isteMEdigimi iyi biliyorum, Tanyeli, Funda Arar, Hande Yener burnu olmasin... Gerisini Emre beye birakiyorum. Ay cok mutluyum yaa, suanda hala icimde ameliyat icin korku yok, belki gun yaklastikca icime bi korku girer ama suanda o kadar mutluyum ki, sonunda hayalim gerceklesecek..Allahim nolursun bir aksilik cikmasin...
sorma canım bende aksilik olmasından çok korkuyodum garip garip şeyler aklıma geliyodu mesela muayenehaneye giderken ameliyat ücretini kapkaççılar çalarsa diye takıyodumamelliyat günü geldikçe de bi boşvermişlik,saflık geliyo insana heycan falan kalmıyo...Allah yardımcın olsun sevgi
çok geçmiş olsun canım. inşallah memnunsundur.
ama keşke seni de görebilsek
Arkadaşlar yüzdeki şişlikler ne zaman geçer? Yüzümün sağ tarafı hala şiş... Herkeste aynı şey olur mu? burundan bi şikayetim yok ama bu yüz şişliğine taktım kafayı 25 gün oldu hala neden yüzüm şişben morluklar gibi çabuk geçer sanıyodum yada bende mi bi sorun var bilmiyorum.
teşekkürler dg2 aynen yanaklarda var hiç sevmiyorum tombul yanakları:) neyse içim rahatladınormal o şişlikler benim 1buçuk ay oldu hala yüzümde şiş var biraz özellikle yanaklarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?