Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

1buçuk ay oldu ameliyat olalı ve şişlerim baya farketti yavaş yavaş oturuyor artık:)

1buçuk ay oldu ameliyat olalı ve şişlerim baya farketti yavaş yavaş oturuyor artık:)

Çok sağol canım.vallahi hele su amelıyatı bır atlatıyım istedıgın herseyı cvplamaya hazır olucam istedıgın kadar soru sorabılırsın bıkmadan cvplarım cunku aynı seyı bende baskalarına sordum sağolsunlar hep yardımcı oldular kızlar cok heyecanlıyım şimdiden.canım emre beyın hastalarının cogunu ekleyıp resımlerıne baktım tabıkı ıstedıgım tarzda olanların resımlerını gosterıcem kendısıne bende bırkac tasarım yaptırdım forumdan bır arkadasıma sağolsun yardımcı oldu bana ama karar veremedım emre beyle uzun uzun konusup karar verıcez artık tasarıma gıttıgım zaman umarım hepımız ıcın herseyın en iyisi olur bıran önce yenı burunlarımıza kavusuruz...

inşallah canım. ama tasarıma çok aldanma. somut olarak yaptığı burunları göster. emre beyin yaptığı tasarım tam istediğin gibi olmayabilir. tasarımdan çok daha iyi burun yaptığını birçok hastası söylemişti bu forumda. ben tasarım istemeyeceğim mesela. sırf kafam karışmasın diye.

evet cnm bende öyle duymustum tasarımdan daha iyi burunlar yaptığını.ben bırazda emre beye bırakmayı dusunuyorum ıstedıgım ve ıstemedıgım seylerı soylıycem gerisini emre beye bırakıcam artık

evet cnm bende öyle duymustum tasarımdan daha iyi burunlar yaptığını.ben bırazda emre beye bırakmayı dusunuyorum ıstedıgım ve ıstemedıgım seylerı soylıycem gerisini emre beye bırakıcam artık

evet en doğrusu aslında. kendisi en uygununu yapacaktır inanıyorum ben de. :) hadi çarşamba geeel gelll

Kizlaaar 25 gun kaldi, ameliyat gunum yaklasiyor. Cok mutluyum, o kadar korkuyorumki birsey girecek araya, ameliyat olamiyacagim diye. Beni gecen aradilar, iptal edecekmisin, hastalarimizin biri erken ameliyat olacak diye. Bende icimden o anda bagirarak BEN BU AMELIYATI KAC YILDIR BEKLIYORUM, HIC IPTAL EDERMIYIM diyesim geldi :)) Hala karar veremedim nasil burun istedigime ama ne isteMEdigimi iyi biliyorum, Tanyeli, Funda Arar, Hande Yener burnu olmasin... Gerisini Emre beye birakiyorum. Ay cok mutluyum yaa, suanda hala icimde ameliyat icin korku yok, belki gun yaklastikca icime bi korku girer ama suanda o kadar mutluyum ki, sonunda hayalim gerceklesecek..Allahim nolursun bir aksilik cikmasin...

:) merak etme allahın izniyle bir aksilik çıkmayacak. 25 gün de çabucak geçecek biliyorsun. ama tahmin ediyorum sendeki heyecanı. bu sebeple söyleyecek bişeyim yok. tadını çıkar..

sorma canım bende aksilik olmasından çok korkuyodum garip garip şeyler aklıma geliyodu mesela muayenehaneye giderken ameliyat ücretini kapkaççılar çalarsa diye takıyodum amelliyat günü geldikçe de bi boşvermişlik,saflık geliyo insana heycan falan kalmıyo...Allah yardımcın olsun sevgi

Kiz aynisni bende dusundum biliyormusun :))) Bende diyordum, ic elbisemin icine bir cuzdan mi diksem napsam diye :)) Yada Allah korusun sevdiklerim, yakindakilerim hastalanir filan gibi seyler geliyor aklima. Insallah Allah yardimcim olur canim..

randevumu aldııımmmmm !!! tarih 28 nisan !
23 nisandan önce boş gün yok arkadaşlar !

Arkadaşlar Emre Bey 23 nisandan öncesine randevu veremiyor. Ben deviasyon problemi yaşıyorum ancak aynı zamanda estetik müdahele de yapılması gerekiyor. Seprorinoplasti ameliyat fiyatı 6000 tl dediler. sadece deviasyon ise 4500 tl. ameliyatını acıbadem hastanesinde yapıyormuş. bütün masrafı doktor beye ödüyormuşuz birinci görüşmeden ücret almıyor ameliyata karar verirsek 2. görüşmeden 200 tl ücret talep ediliyor o da ameliyat masrafından düşülüyormuş. 28 nisana randevumu aldım bakalım ne diyecekk???

Arkadaşlar yüzdeki şişlikler ne zaman geçer? Yüzümün sağ tarafı hala şiş... Herkeste aynı şey olur mu? burundan bi şikayetim yok ama bu yüz şişliğine taktım kafayı 25 gün oldu hala neden yüzüm şiş ben morluklar gibi çabuk geçer sanıyodum yada bende mi bi sorun var bilmiyorum.

normal o şişlikler benim 1buçuk ay oldu hala yüzümde şiş var biraz özellikle yanaklarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…