Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canim benim, insallah dediğin gibi olur. Darısı da senin basına inşallah.

pembeatmosfeer .!.:
emel nasıl oldun. epey bir gelişme vardır şu iki hafta içinde? morlukların geçti mi biraz daha. nefes alabiliyor musun rahat? :)umarım iyisindir.

canım özel mesaj atamıyorum 88 deymiş mesaj sayım burdan yazdım o yüzden :)

İyiyim canım çok teşekkürler, morluklarım daha yeni geçti burun sırtım şimdi indi bayağı... gerçekten bantlar açıldıktan sonra çok hızlı şekilde iniyo ama ameliyatta çok uğraşılan tarafı hiç hissetmiyorum, çok şiş yüzümde aynı şekilde bayağı şiş ama çok rahat nefes alıyorum Emre bey tüm sorunlarımı halletmiş etlerimi falan yakmış, eğriliği düzeltmiş çok rahatım iyi ki Emre İlhanı seçmişiz canım o kadar memnunum ki anlatamam eski burnum nasıl bu hale geldi hala anlamaya çalışıyorum:) Bide şu var benim burun kemiğim çok hassasmış 10 yaşında çocuk kemiği vardı sende bıçağı değdirdiğim anda kemiğin çatlamaya başladı dedi düşünsene ya başka doktora olsaydım da mahvetseydi burnumu:S :) bu birazda vicdan meselesi aman yapiyim vasat da olsa beğenir düşüncesi yok burnu ne kadar daha iyi yapabilirim düşüncesi var.

Son düzenleme:

çok sevindim canım inan. şişliklerin de zamanla inecek. önemli olan şekil olarak memnun kalman, rahat nefes alabiliyor olman.
her geçen gün daha da iyi olacaksın inşallah :)

gzmuygun mesaj sayım yüzünden sana cevap yazamıyorum üzgüm bu durumu halledersem yardımcı olmayı çok isterim. Ameliyat olacak arkadaşlara şunu söyliyim korkulacak hiç bi şey yok hatta çoğu kişiye saçma gelecek ama ben ameliyat günümü özledim çok eğlenceliydi keşke o güne dönüp tekrar ameliyat olsam:))

Son düzenleme:
emelsahin mesajların ne kadar güzel:) bende ameliyat günümde çok mutlu olacağımı biliyorum, sonrasında da benim için tatil başlıyor. işe gitmeyip evde bol bol dergi karıştırıcam:))
sana sormak istediğim birşey var; emre beye isteklerini nasıl anlattın ya da o mu yönlendirdi? o kısmı anlatabilirsen çok sevinirim:)

kizlar yazmayali baya bi oldu kusura bakmayin ama 3 yeni resim yükledim :)
burnum simdi 7 aylik ve hala memnunum

cmk teşekkür canım. Emre bey başta burnunda sevmediğin yerler neler sırala dedi sonra ne isteyip ne istemediğimi sordu bende öncelikle doğal olsun kalın, küt, yuvarlak burun istemediğimi söyledim. Fındık bi burun olmasın ama uzun gibide olmasın dedim:) burun ucu ne çok yuvarlak ne çok sivri olsun dedim birazda köşeli olabilir dedim... Kibar, zarif bi burun olsun ama Hande Yener yada Funda Arar tarzında kesinlikle olmasın dedim:))) çok kalkık burun sevmiyodum 95 derece açısı olmasını istedim. başta kavis olmasın dedim ama kararsız olduğumu söyleyince sen bana bırak biraz kavis olsun dedi bende kabul ettim:) örnek fotoğrafın var mı diye sordu bende fotoğrafları gösterdim sen karakteristik bi burun seviyosun dedi ama şu da var söylediklerimiz Emre beye mantıklı geliyosa sesini çıkarmaz kabul eder. ama olmaz, yakışmaz derse sakın şöyle olsun diye diretme ne istiyosa kabul et çünkü bizden her şeyi daha iyi bildiği kesin:) hatta ben içim rahat etmediği için tekrar randevu isteyip gittim. Emre bey dedi ki korkmana gerek yok sana yapılacaklar belli çok ayrıntılı şekilde anlatmışsın zaten dedi. Elips şeklinde burun ucun olacak dedi.İlk görüşmede ve sonrasında kardeşim ve bana sizden muhteşeme yakın sonuç çıkarırım demişti bu sözleri beni rahatlatmıştı biraz çünkü kendine güveni tam mesela benden önce görüşen bi kıza burnun zor demişti gerçekleri açık şekilde söylüyo buda ona olan güvenimizi artırdı gerçekten . Aslında Emre bey bizi dinliyo fakat sonunda kendi beğenilerini de ekliyo... Çokta karışmaya gerek yok (ben korktuğum için bayağı ayrıntılı anlatıyodum) temel şeyleri söylemekte yeterli çünkü Emre bey çok zevkli bi insan illaki güzel burun yapıyo yani :) olayları çok ayrıntılı yazdım canım arada geçen bi cümle bile işinize yararsa sevinirim araştırdığım günlerimi biliyorum çünkü sizi çok iyi anlıyorum

emelsahin ayrıntılı anlatımın için çok teşekkür ediyorum:) başkalarının nasıl yaptığını bilmek insanı rahatlatıyor ve yol gösteriyor. sevgiler.

emel hakkaten detaylı yazıların çok işe yarıyor. bunun için ben de teşekkür ediyorum. eminim birçok kişinin işine yarayacak ve kafasındaki soruları cevaplayacak.
ben emre beyle detaylı olarak görüştüm ama ameliyattan iki hafta önce tekrar görüşeceğim. benim istediğim burun şeklini izah etmeme rağmen "ya birşeyi atladıysam, ya eksik anlattıysam" düşüncesi oluyor insanda ister istemez.
ama ben de senin gibi emre beye çok güveniyorum. bu da işleri kolaylaştırıyor :)

Arkadaşlar ne demek önemli değil gerçekten biri yazsada okusam diye hep bekler dururdum :) bu arada bu sayfada bana da yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

Son düzenleme:
kızlar amelıyat tarıhım 13 nisana alındı ıptal olmus cok mutlu oldum tam ıstedıgım tarıhtı allahtan baska bırsey ıstesem olucakmıs ama ben hala nasıl bır burun ıstedıgıme karar veremedım

arkadaslar emre beyin revizyon ameliyatını ne kadara yaptıgını bilen varmı ? en son baktıgımda 8500 dü ki bu epey zaman önceydi, suan ne kadar acaba ?

insallah! darisi sizin basina. bende 7-8 ay önce sizin gibi her gün bu sayfaya girip yazilari okuyodum, resimlere bakiyordum, heyecandan midem bulaniyordu. sizi cook iyi anliyorum
emre beyle cok dogru bir karar verdiniz, nasil bir burun istediginizi detayli anlatirsaniz hic bir sorun daha olmaz, en önemli sey o. ve tabi ameliyattan sonra ki ilk 2 gün. gercekten o 2 gün cok kötü, dayanmalisiniz, ama bir haftayi atlattiktan sonra hersey okadar güzel olacakki..
insallah cok mutlu olursunuz

öptüm

derya yeni yüklediğin fotoğraflara tek tek bayıldım. harika görünüyorsun. inşallah biz de senin gibi memun çıkarız bu işin içinden :)
paylaşımın için teşekkürler.

sağlıcakla kal.

teşekkür ederim. ben de emre ilhanı sizin sayenizde seçtim tabii ki. senin ve diğer durumunu paylaşan nice arkadaşların sayesinde. bu arada fotoğraf paylaşımı da bu süreçte o kadar önemli bir etken ki. doktora sizlerden birinin fotoğrafını gösterip "ben de böyle istiyorum" deme şansınız oluyor. :)
istediğiniz burunu yapabildiğini görüp doktora daha bir güven duyuyorsunuz ve bu da bekleme-sabır aşamasında çok etkili oluyor.
umutsuz gibi fikirleri kafadan daha kolay uzaklaştırmaya yardımcı oluyor.

bunun için de herkese tekrar teşekkür ediyorum.
derya senin durumuna da inanılmaz seviniyorum çünkü muhteşem görünüyorsun tekrar yazdım :)

kızlar amelıyat tarıhım 13 nisana alındı ıptal olmus cok mutlu oldum tam ıstedıgım tarıhtı allahtan baska bırsey ıstesem olucakmıs ama ben hala nasıl bır burun ıstedıgıme karar veremedım

gönülçelen hayırlısı olsun canım. benden bir hafta önce ameliyatın :) seni epey bir merak edeceğim böylece. biraz başını şişirebilirim tabii nasıl oldun iyi misin diye sorarak hazırlıklı ol :)

bu arada karar aşamasındaysan hala, emre beyin daha önceki hastalarına yaptığı burunları olabildiğince incele derim. senin yüzüne yakın, senin istediğin burna benzer bir hastaya mutlaka denk geleceksin. olabildiğince arkadaş ekle, resim görebilmeni sağla. böylece daha kolay olacak.

öyle ki ben burdan ameliyat olan bir arkadaşın resmini bir grafik programında kendi yüzüme uyarlamıştım. epey bir uğraştım yani :) ama işe yarıyor inan ki. ne istediğime daha çabuk karar verdim.

bu arada gzmuygun arkadaşımızın ameliyatı da haftaya arkadaşlar. tarih epey yakın. kendisinin güzel burnunu görmek için sabırsızlanıyoruz.

emel bizimle fotoğraf paylaşşşş :) son durumunu merak ediyorum çok. memnun olduğunu biliyorum, süreç senin için artık daha hızlı işleyecek. daha güzel olacak yüzün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…