herkes bu doktoru ovuyo ama bu site disinda nette hakinda fazla bilgi yok?? acaba niye???
herkes bu doktoru ovuyo ama bu site disinda nette hakinda fazla bilgi yok?? acaba niye???
valla canım ameliyat olmuş biri olarak yıllarca araştırdım Türkiyede daha iyisi varsa çıksın hatta benim gibi dünya çapında olduğunu düşünenlerde az değil ama neyse:)) sonuçta babamın oğlu değil iyiye iyi kötüye kötü demek lazım ama çok başarılı napalım yani yalan mı söyleyelim:)herkes bu doktoru ovuyo ama bu site disinda nette hakinda fazla bilgi yok?? acaba niye???
aymin öncelikle geçmiş olsun. beni de eklermisin merak ediyorum fotoğraflarını çok. teşekkürler :)
cok gecmıs olsun amelıyat sonrası sıkayetlerının cok olmamasına sevındım arkadas olarak ekledım senı :)
tatlım fotolarına baktım gerçekten günden güne baya değişmiş, daha da güzelleşmiş. 2,5 ay olmuş ama eminim dün gibidir. benim de 1 ay oldu nasıl geçti zaman anlamadım. burnumun ucu taş gibi benim ve uyuşuk gibi. senin hala öyle mi? ne kadar sürecek acaba bu durum?
Selamm arkadaslarrr uzun zamann olduuuu girmeyeli,, yeni yeni arkadaslar katilmis hepinizeee hosgeldinizz diyorum :) insallah istediginiz gibi bi burun olurrr :)
3 senedir hala doktor kararı veremediğiim için ameliyet olamadım artık burnumdan nefes alamaz hale geldim, lütfen bana bir doktor önerisiiiiii!!
Kizlaaaar zaman cok çabuk geçiyor, nerdeyse Mart ayına gireceğiz. Ameliyatıma sayılı günler kaldı, cok mutluyummmmm. İnşallah bir aksilik çıkmaz, insallllaaaah.
bana fiyat verebilecek olan var mı?ayrıca revizyon için farklı bi uygulama mı var?yardım edim lütfen
var:) ben varım mesela
çok teşekkür ediyorum. 16 mart cuma ameliyat günüm:)
seçimimden çok memnunum:) herşey çok güzel:) ameliyattan sonra da yaşadıklarımı mutlaka paylaşmak istiyorum tabii. hem durumumla ilgilenen sizler için hem de henüz karar verememiş arkadaşlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?