Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

herkes bu doktoru ovuyo ama bu site disinda nette hakinda fazla bilgi yok?? acaba niye???

Hollandacan varsa Hollandali forumlardada hakkinda okuyabilirsin. Burda sadece bu doktor degil, cogu estetik doktoru hakkinda bir topic hazirlanmis, iyisinide yazmislar, kotu olaninida. Herkez kendi tecrubesini paylasiyor, iyi yada kotu. Emre beyin hakkinda fazla sikayetci olan yok, adam isini iyi yapiyor demekki. Sana doktor arastirmanda basarilar. Icine sinmiyorsa, baska doktor ararsin. Kolay gelsin.

herkes bu doktoru ovuyo ama bu site disinda nette hakinda fazla bilgi yok?? acaba niye???

canım doktoru övenler ona ameliyat olanlar yada yakınları olmuş delillere dayalı sen neden güvensizsin bu kadar ama tebrik ediyorum ben araştırmadan oldum ve sonuç belli ayrıca seni ekledm neden kabul etmedin resimlerime bakarsın özelden msj da attım ama ciddiye almadın sanırım neyse sen bilirsin de Emre beye olan arkadaşlardan 1 şikayetçi bile görmedm ben gerçekten iyi işini iyi yapıyo..

valla canım ameliyat olmuş biri olarak yıllarca araştırdım Türkiyede daha iyisi varsa çıksın hatta benim gibi dünya çapında olduğunu düşünenlerde az değil ama neyse:)) sonuçta babamın oğlu değil iyiye iyi kötüye kötü demek lazım ama çok başarılı napalım yani yalan mı söyleyelim:)

Kızlar arkadaş olarak ekledim sizi ama henüz albüm oluşturamıyorum mesaj sınırından dolayı. Sadece profil ve avatar fotoğraflarımı görebilirsiniz

3 senedir hala doktor kararı veremediğiim için ameliyet olamadım artık burnumdan nefes alamaz hale geldim, lütfen bana bir doktor önerisiiiiii!!

Kizlaaaar zaman cok çabuk geçiyor, nerdeyse Mart ayına gireceğiz. Ameliyatıma sayılı günler kaldı, cok mutluyummmmm. İnşallah bir aksilik çıkmaz, insallllaaaah.

Kizlaaaar zaman cok çabuk geçiyor, nerdeyse Mart ayına gireceğiz. Ameliyatıma sayılı günler kaldı, cok mutluyummmmm. İnşallah bir aksilik çıkmaz, insallllaaaah.

sevgi evet tam 28 günün kaldı bundan sonra daha hızlı geçecek. sonra bir bakmışsın ameliyat günün gelmiş, sen başarılı bir operasyondan çıkmışsın ve ohooo bizlerle durumunu bile paylaşıyorsun :)
"işte tam da istediğim gibi oldu" diyerek :)

hadi bakalım arkadaşım. herşey gönlüne göre olsun şimdiden.

bana fiyat verebilecek olan var mı?ayrıca revizyon için farklı bi uygulama mı var?yardım edim lütfen

sevgili sheckerrocker, emre bey in fiyatı şu an 5500 tl. ancak ilk revizyon için 9000 tl ve eğer ikinci revizyon ise 11500 tl fiyatı var.
bununla ilgili önceki sayfaları biraz karıştırırsan arkadaşların birçoğu fiyat konusunda soruları cevaplamış. umarım yardımı olur.

sağlıcakla kal.

çok teşekkür ediyorum. 16 mart cuma ameliyat günüm:)

evet hakikaten bişey kalmamış. senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. senden de "emre beyle doğru seçimi yapmışım, çok memnunum" cümlelerini bekliyoruz.
kendi durumunla ilgili bizleri bilgilendirirsen mutlu oluruz.

seçimimden çok memnunum:) herşey çok güzel:) ameliyattan sonra da yaşadıklarımı mutlaka paylaşmak istiyorum tabii. hem durumumla ilgilenen sizler için hem de henüz karar verememiş arkadaşlar için.

seçimimden çok memnunum:) herşey çok güzel:) ameliyattan sonra da yaşadıklarımı mutlaka paylaşmak istiyorum tabii. hem durumumla ilgilenen sizler için hem de henüz karar verememiş arkadaşlar için.

böyle düşünmene de moralinin yüksek olmasına da çok sevindim. herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…