Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

evt cnm nıveann fln varya 3 4 lira bısey zatn bnce yararı olur renk fln vermıyo zatn dudaga

benimde cocugum var, aman dikkat edin, Tesecocugunuzun bir anda ne yapacagi belli olmaz birden kafa atar (benimki kafa atmayi sever) veya onunla oynarken onun bir ani hareketinde burnunuza darbe alabilirsiniz

teşekkürler Cvp icin peki bu omur boyu mu boyle olacak ya söyle çoluk cocuk yerlerde yuvarlanamayacakmiyiz ya da spor mesela tenis falan oynayamiycaz mi top gelir diye bunlar önemsiz gibi gözüküyor ama insanın hayatını etkiliyor

evet telefonda görüştüm emre beyle muayenehanede çok yoğun oluyor doğru :)

cnm acık teknik ile yapmasından kaynaklanıyor olabilir bu sislik meselesi.
ama bnce gec iyileşmesi onemli degil yeter ki sonrasında cokme falan gibi sıkıntılar olmasın.
Emre Bey acık teknikle yaparak bu sıkıntıları minimuma indiriyor,saglam burunlar yapıyor.
kapalı teknik le olanlar hızlı iyileşiyor ama riskli bnce,sonucta dr gormeden yapıyor ameliyatı.

o yuzden 6 ayını dolduranların yorumları bence daha onemli bu konuda
bnm 1,5 ay oldu, yavas yavas iniyor burnum, ama inan ne kadar hızlı indigi iyileştigi onemli degil, onemli olan saglam ve duzgun bir burnum olması :)

meraba kızlar bende amelıyat olmayı dusunuyorum ama bı turlu cesaret edemıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen

meraba kızlar bende amelıyat olmayı dusunuyorum ama bı turlu cesaret edemıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen

eger insan kafasina koymussa ameliyat oluyor zaten. Sende cok istiyorsan olursun, haa korkma o kadar cok ameliyat olmus insan varki.... coook zor olsa insanlar ikinci veya ücüncü ameliyati düsünmezler korkularindan :))
sadece 4-5 günü zor geciyor (burun tikanmasi falan, ayni grip gibi) sonra git gide düzeliyorsun

Allah kolaylık versin cnm benim daha bir buçuk ay var şimdiden korkuyorum senin korkman cok normal öyle ölüm gibi seyler bir tek benim aklıma geliyor sanıyordum ama yalnız degilmiştim:)ama kendini rahatlatmaya çalış tv falan izle herseyin iyisini düşünmeye calis kendini motive et sana ağrısın sizisiz sıkıntısiz bir ameliyat diliyorum , çıkınca bizi de bilgilendir olur mu.

teşekkürler çıkayım sağlıcakla yazarım hereyi iyi hisseder hissetmez.

gsd canım senin ne zaman ? sanırım tarihlerimiz yakın seninle =)

yha bu emrenın asıstanları hem benı 3 gun onceden arıyorlar randevunuza erken gelın dıe dunde aradılar randevunuz ıptal oldu dıe dalgamı gecıolar emre beyımız cok younmus bu kıısın nı nn ajandası yokmu bızde gun beklıoruz ne kadar sacma yha cok cok acılen bır amelıyatmıs sankı estetık amelıyat deılde baska bır amelıyata gırıouz komık cdden yanı sımdıden eksı aldı benden 10 gun sonraya verıolar randevuyuda:S hayır analamadıgım madem acıl bır amelıyat olmus bana o zaman o gun dekı hanı bugun gelın yoksa ıptal etmek durumundayız o gun bana hıcbırsey soylenmedı sadece erken gelın denılıyo

yaekhiyna kapalı teknıkde dr gormeden yapıo dıosun mıkro kameralar kullanılıor yanı oda gorerek yapıyor gormeden yapııor derken eed haklısın acıkda hersey ortada ama kapalıdada ortada:) benım bır arkadasım amelıyat oldu oda acık o demıstı kapalıyı her dr. yapamaz zben acıkdan hala korkuyorum asırı korkuyorum sımdı su randevuyu gec tarıhe verdı hepden snır katsayılarım fırladı

Son düzenleme:
Daimagozde sana katılıyorum bu konuda benimde gecen haftaki randevum iptal edildi ustelik ben bir de gunubirlik sehir disından gelicem ve çalıştığım icin sadece Cumartesi gidebilirim randevumu ileri bir tarihe attılar o da saat 5 de şimdi ben o saatte( ki muhtemelen 5 de içeri giremem daha önceki tecrübelerime dayanarak orada en az bir buçuk saat bekleyeceğinden eminim) aksamın saat 9 10 unda nasil otobüs bulup da evine donucem tam bir işkence, ustelik bu muayenede 1 2 saat beklemek cok sacma, o zaman verilen randevu saatinin bir anlamı yok bence Tmm yogun olabilir ama verdigi gun ve saate gore mesela ben haftalar oncesinden ayarlama yapiyorum

Kizlar ben haftaya pazArtesi kontrole gidiyorum . Haftaya pzt nin disindaki tum gunler ameliyattaymis.

Asistanlari takmayin. maalesef pek profesyonel degiller. Ama zor durumunu varsa mutlaka belirtin yine de bsyler yapiyorlar.

Benim de bugun 3 hafta oldu :)
Hala sis tabiiki burnum ama disari cikabiliyorum

yarın büyük gün arkadaşlar deli gibi korkuyorum.

Canim bak benim3 hafta bile oldu :)

Her sey yolunda gidecek hic merak etme :)

Yapman gereken tek sey sabretmek ameliyat sonrasinda o kadr :) bir de tabii emre beyin tavsiyelerine dediklerine uymak :)

Sana simdiden gecmis olsun diyorum :) super bir burnun olacakk

Arkadaslar daha onceden de yazmisim yine yaziyorum. Hala bunun uzerinde konusuluyor.

Morarma, sisme vs. Bunlar doktorun elinin hafifligi, acik kapali teknik olmasi vs ile ilgili degillll ! Kisinin kendi bunyesi , tamamen kendisi ile ilgili olab seyler.

Bunlari bu kadar abartmayin. Siz sonuca bakin. Bu sabir isteyen bir sey. Burundaki sislikler de etlerin yakilmasi sebebiyle oluyor ve 6-8 haftaya kadar sisliklerin olmasi normal.
Benim 3. Haftam hala burnum tikali. Ama bakin yakiniyomuyum hayir :) cunku sabrediyorum, doktoruma guveniyorum.

etlerin yakılması derken? bir de emre bey tıkanıklık kaç ay sürer dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…