teşekkür ederim cherry teşekkürler umarım sen de en iyi şekilde ve en iyi sonuçla atlatırsın bu süreci.dudak nemlendiricisi hiç kullanmadım ben hani şu ruj gibi olanlar mı niveanın falan görmüştüm sanki. onlar mı kastediliyo nemlendirici derken?
benimde cocugum var, aman dikkat edin, Tesecocugunuzun bir anda ne yapacagi belli olmaz birden kafa atar (benimki kafa atmayi sever) veya onunla oynarken onun bir ani hareketinde burnunuza darbe alabilirsiniz
arkadaşlar her ne kadar olumlu yazanlar da olmuşsa da bu son yorumlar can sıkıcıydı karar aşaması yeterince zordu bu saatten sonra kendini bu kadar hazırlamışken vazgeçmek de zor. ne diyim moralim bozuldu ben son dönem ameliyat olanların fotolarını gördüm beğenmiştim ancak nefes problemini başlangıçta olan geçici bi sorun olarak bakıyodum. inanın çok şaşkınım.emre beyle görüşen arkadaş telefonla mı görüştünüz uzun uzun emre bey in muayenehanesi o kadar dolu oluyor ki uzun uzun konuşmak iginçti ben bilgileri burdan ve hemşire hn dan almıştım daha çok.!!!!
teşekkürler Cvp icin peki bu omur boyu mu boyle olacak ya söyle çoluk cocuk yerlerde yuvarlanamayacakmiyiz ya da spor mesela tenis falan oynayamiycaz mi top gelir diye bunlar önemsiz gibi gözüküyor ama insanın hayatını etkiliyor[/QUOTE
ilk zamanlar cok önemli ilk 1 sene falan dikkat edin ama darbeyi insan heryerde alabilir (mesela futbol, spor, oyunlar...). Benim ameliyatimdan bu yana 5-6 sene gecti ama yinede zaman zaman dikkat ettigim oluyor. Burnunuzda darbe almamaya dikkat edin ama cokta üzerine düsmeyin. Insan hep düsünürse basina gelir :)
Ya bu aralar cogu kisi ameliyattan 1 3 ay sonra bile rahatlayamdigini tas gibi sisi olduğunu falan yazıyor, başka drlain forumlarına bakıyorum hastaları 1 hafta sonra böle cok mutlu fazla mprarmadim sismed falan diyor o drlarin eli mi hafif acaba anlamadım Emre beyin hastalarından az şiştim diyeni görmedim de hic, hatta en cok şikayet edilen
Konu da bu cok mu fazla hirpalaniyor bütün acaba
meraba kızlar bende amelıyat olmayı dusunuyorum ama bı turlu cesaret edemıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen
teşekkürler çıkayım sağlıcakla yazarım hereyi iyi hisseder hissetmez.Allah kolaylık versin cnm benim daha bir buçuk ay var şimdiden korkuyorum senin korkman cok normal öyle ölüm gibi seyler bir tek benim aklıma geliyor sanıyordum ama yalnız degilmiştim:)ama kendini rahatlatmaya çalış tv falan izle herseyin iyisini düşünmeye calis kendini motive et sana ağrısın sizisiz sıkıntısiz bir ameliyat diliyorum , çıkınca bizi de bilgilendir olur mu.
yarın büyük gün arkadaşlar deli gibi korkuyorum.
Allah kolaylık versin cnm benim daha bir buçuk ay var şimdiden korkuyorum senin korkman cok normal öyle ölüm gibi seyler bir tek benim aklıma geliyor sanıyordum ama yalnız degilmiştim:)ama kendini rahatlatmaya çalış tv falan izle herseyin iyisini düşünmeye calis kendini motive et sana ağrısın sizisiz sıkıntısiz bir ameliyat diliyorum , çıkınca bizi de bilgilendir olur mu.
cnm acık teknik ile yapmasından kaynaklanıyor olabilir bu sislik meselesi.
ama bnce gec iyileşmesi onemli degil yeter ki sonrasında cokme falan gibi sıkıntılar olmasın.
Emre Bey acık teknikle yaparak bu sıkıntıları minimuma indiriyor,saglam burunlar yapıyor.
kapalı teknik le olanlar hızlı iyileşiyor ama riskli bnce,sonucta dr gormeden yapıyor ameliyatı.
o yuzden 6 ayını dolduranların yorumları bence daha onemli bu konuda
bnm 1,5 ay oldu, yavas yavas iniyor burnum, ama inan ne kadar hızlı indigi iyileştigi onemli degil, onemli olan saglam ve duzgun bir burnum olması :)
yarın büyük gün arkadaşlar deli gibi korkuyorum.
Arkadaslar daha onceden de yazmisim yine yaziyorum. Hala bunun uzerinde konusuluyor.
Morarma, sisme vs. Bunlar doktorun elinin hafifligi, acik kapali teknik olmasi vs ile ilgili degillll ! Kisinin kendi bunyesi , tamamen kendisi ile ilgili olab seyler.
Bunlari bu kadar abartmayin. Siz sonuca bakin. Bu sabir isteyen bir sey. Burundaki sislikler de etlerin yakilmasi sebebiyle oluyor ve 6-8 haftaya kadar sisliklerin olmasi normal.
Benim 3. Haftam hala burnum tikali. Ama bakin yakiniyomuyum hayir :) cunku sabrediyorum, doktoruma guveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?