Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım




Benim dedigim gibi 3 ayi gecti ilk gece hastanede kaldim daha sonrasi ailem Istanbul'da anadolu yakasinda oldugu icin bir sure dinlendim birde benim bebegim var ilgilendim onunla yatir,kaldir dikkatli davrandim ama yinede oyle tum gun yatmadim,7 gun tamponlar cikti sonrasinda 2 gun dikkat ettim kanama vs.. az bucuk disari ciktim markete vs.. alisverise ciktim dikkat ettim ama sanirim 14.gun Irlanda'ya donusyaptim canim ve ucakta bebegimle dondum 4 saat kucagimda oturdu saga,sola ,arkaya ,one yapmadigimiz hareket kalmasi 1 yasind ayani burnuma dikkat ettim sadece o kadar vurmadi,dokunmadi :)
 
inşallah :) özelden mesaj atamadığım için bu şekilde soruyorum. sen de emre beye mi oldun ? ben ameliyattan 3 hafta snra işe başlayacağım biraz korkuyorum açıkcası geçmez şişliklerim vs diye

3 haftada sis oluyor baya ama umursama insanlari zamanla iniyor benim 3.ay hala sis ama ilk resimlere bakiyorum inmis biraz yandan normal ama onden yuzum hala sis hala yuz seklim eskisi gibi degil ve sisleirn inmesi 6 ay 1 sene diyorlar .
 

selam ninkasi,
benim 14.gunum. bandaj cıktı :)) yandan superrr, ama onden alısmam zaman alacak. cook sis suan, eski halimden daha genis gorunuyor onden:) yuzumde yanaklarımda da hafif bir sislik var o yuzden aynada yabancı birini goruyor gibiyim. onun dısında morluk, yada goz kısmında sislik yok, onlar 1 haftada yok oluyor inanılmaz bir sekilde.
gunlerim genelde dilenerek gecti, acıkcası ben cok korktugum icin dısarı cıkmıyordum gerek olmadıkca.bugunden itibaren artık normal sosyal yasamıma geri donmeyi dusunuyorum.
pzts de işe baslicam, yani 16.gunumde. insanların tepkisi urkutuyor ama yapacak bir şey yok, çok kulak asmamak lazım:) ne de olsa kalıcı sonucu ancak 6 ayda gorebilecegimizi biliyoruz.
heyecanını cook iyi anlıyorum :)
 
kızlar buarda siz ilk ne zaman makyaj yaptınız?? yani ne zaman burnunuzun uzerine fondoten-pudra gibi seyler surdunuz? bandajlar cıktıktan sonra tonik-nemlendirici falan basladınız mı direk?
 
3 haftada sis oluyor baya ama umursama insanlari zamanla iniyor benim 3.ay hala sis ama ilk resimlere bakiyorum inmis biraz yandan normal ama onden yuzum hala sis hala yuz seklim eskisi gibi degil ve sisleirn inmesi 6 ay 1 sene diyorlar .

Yeni bir yerde ise baslayacagim onun icin buraz daha rahatim acikcasi :) burun mutlaka sis olacaktir ama onemli olan yuzum gozum cok belirgin sis ve mor olmamasi. Ben de makyaji soracakim ne kadar zaman sonra makyaj yapabiliyoruz?
 

İyileşme sürecini hızlı ve rahatça atlatırsın umarım. resim eklemeyi düşünüyomusun peki, ikimizin burun şekli (kemer ve sarkıklık) benzer olduğu için daha da bi merak ediyorum..
 
[B]Herkese Merhabalar,

Daha önce de burda ameliyat deneyimlerimi paylaşmıstım. Çoğul konuşuyorum çünkü birden fazla ameliyat geçirdim ne yazık ki. Son ameliyat sonrası artık mutlu ve barışık biriyim. Burnumda ağır hasar diye tabir ettiğim kırıklar vardı çok küçük yaşta büyük darbe ile oluştuğunu söyledi annemler, 19 yaşıında 1 ameliyat oldum ancak ağır darbeli olduğu için ilk ameliyattan pek randıman alınmadı ikinci ameliyatımda çok buyuk problemler yaşayıp yanlış doktorlara denk geldim toparlayamadıkları kemikleri sıyırıp almışlar düşünün halimi
Burnumun ucunda bi parça uzun burun üst kemikler yok gibiydi :)
Emre İlhan'la tanıstım sonrasında kaburgamdan kıkırdak alıp burnuma destek yaptı, 3. ameliyatımı gerçekleştirdikten sonra ufak bi aksilik yaşandı ve burun istediğimiz gibi çıkmadı minik bi kaza :2:
Son olarakda sadece Emre Bey'e guvenebildim 4. yani son ameliyatımı geçtiğimiz ocak ayında yaptırdım off off off cillop gibi oldu çok şükür çok beğeniyorum sağlık açısından da çok düzgün , konulan kıkırdakta guzelce kaynamış yani çok memnunum, motor kullanmayı bile bıraktım burnuma zarar gelmesin diye, Emre Bey'e defalarca teşekküre gittik ben ve erkek arkadasım o da her aşamada yanımdaydı.
Bir ara psikolojim dahi bozulmuştu Emre Bey'in sahip olduğu Peygamber Sabrına ve muhteşem ellerine her fırsatta dua ve teşekkür ediyorum , ilk doktorum Emre Bey olsaydı bunları hiç yaşamayacaktım belkide ama herşeyde bi hayır vardır artık olan oldu, burda bunları sizinle paylaşmamdaki tek sebep lütfen ama lütfen çok araştırın doktorunuzu ve muhakkak yaptığı işin güleryüz ile arkasında duracak insanlığı doktorluğunun önünde taşıyan bi doktorla görüşün,kızlar ben bu konuda çok şanslıydım gerçi şansım sonradan açıldı. Birde Cici Doktorum bana ufak bi çene dokunuşu yaptı, çenem biraz geride duruyordu alnıma göre, yan profilden belli oluyordu genelde, çenenin öne çıkması için küçük zararsız bi madde kondu ( silikon değil ) çene hafif öne çıkınca yapılan burun ameliyatı daha olumlu sonuç verdi çünkü çenenin geride olması her zaman burnu buyuk gösretmekte.
Şimdilerde mutluyum perfect bi burun aramıyordum ama birazda güzel dursun istiyordum.
Son ameliyatımın üzerinden 11 ay geçmesine ragmen hala şişlik var ameliyat sayısı arttıkça iyileşme oranı gecikiyor sanırım şişliklerden tamamen arınmam 2012 ağustosu bulacaktır. Maşallah bu haliyle bile iyi durduğunu düşünüyorum isteyen olursa resimleri paylaşabilirim gerçi eskilerin hepsini sildim Emre Bey'den alırım herhalde asıl arşiv onda çunkü :)
[/B]
 
Kizlar bugun 11. gunum ve hala agzimdan nefes aliyorum hic iyku uyuyamiyorum
bu ne zaman gecer, tabi birde temizlik sorunu var kulak çöpunu fazla sokamiyorum burnuma
korkuyorum, ucundaki dikislerim yarin alinacak bandajimda carsamba cikacak
siz nasil temizlediniz, yani burnunuzu nasil açtiniz???
 

Slm öncelikle geçmiş olsun, ilk etapta burundan nefes alamaman normaldir Emre bey bana organik bademyağı önermişti bol bol da okyanus suyu spreyimi sıktığım için Emre Bey'in yaptıgı 2 ameliyatta da nefes alma problemi yaşamadım burnumdan nefes alıyordum,alamadığım zamanda uyurken agzım kurudugu ve uyandığım için pratik bi çözüm bulmustum en buyuk boy şırınganın iğne ucunu cıkarıp içine su doldurup yatagımda yanımda tutuyordum agzım kurudukca agzımı ıslatıp devam ediyordum uyumaya sanada tavsiye ederim cok pratik oluyor ama şişlikler inince onca şeye değdiğini düşünüyorsun,senin çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabırla cabucak geçecek gunlerin emin ol aksini düşünseydim 4 kere burun ameliyatı olmayı göze alamazdım
 

4.de memnun olmana sevindim..bacağın nasıl oldu?
 

Slm öncelikle geçmiş olsun, ilk etapta burundan nefes alamaman normaldir Emre bey bana organik bademyağı önermişti bol bol da okyanus suyu spreyimi sıktığım için Emre Bey'in yaptıgı 2 ameliyatta da nefes alma problemi yaşamadım burnumdan nefes alıyordum,alamadığım zamanda uyurken agzım kurudugu ve uyandığım için pratik bi çözüm bulmustum en buyuk boy şırınganın iğne ucunu cıkarıp içine su doldurup yatagımda yanımda tutuyordum agzım kurudukca agzımı ıslatıp devam ediyordum uyumaya sanada tavsiye ederim cok pratik oluyor ama şişlikler inince onca şeye değdiğini düşünüyorsun,senin çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabırla cabucak geçecek gunlerin emin ol aksini düşünseydim 4 kere burun ameliyatı olmayı göze alamazdım
 
4.de memnun olmana sevindim..bacağın nasıl oldu?


Artık zaten bunda da bi aksilik yaşansaydı artık ameliyat falan olmayacaktım düşse yerden akldırmayacağım diyordum Emre Bey ömürlük yaptı sağolsun.
bacağımla ilgili bi problem yaşamadım yanlış mı okudun acaba çenemle ilgili küçük bi operasyonu son burun ameliyatımla birlikte geçirdim belki ondan bahsediyorsundur, çenemde iyi cuk oturdu simamı olumlu anlamda değiştirdi boşu boşuna bu kadar zaman kaybetmişim onu yaptırmakta diye düşünmedim değil.
Sen ne zaman ameliyat oldun yada oldun mu ??
 

Ne mutlu sana:)inşallah bundan sonra sorun cıkmaz ömür boyu beğendiğin bır burunla yasarsın..ben 3 kere oldum..senin profiline uyan bir hasta vardı da aklımda kalmıs motor kullanan karıstırdım heralde sen deılmıssın:)geçmiş olsun.
 

öncelikle geçmiş olsun.umarım bir daha sorun yaşamazsınız.. ben de 2. kere ameliyat olacağım emre beye de yanlış mı anladım. 3. ameliyatı da emre beye olmuşsunuz ve istediğiniz gibi olmamış sanırım. ne gibi olumsuzluklar oldu?
 

Peki sen neden emre beye 2.ameliyatini oldun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…