Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Gecmis olsun canım ama insan kendini nasil hazirlayabilir ki bilmiyorum baksana ölüceltim nerdeyse diyosun kimse ölüceltim ihtimalini düşünerek keyfi bir ameliyata girmek istemez ki, napicaz bilmiyorum sen atlatmissin hersey geride kaldi

Canim ama nasil ya öldüklerini sandilar anlamadim?? Okadarmi kotu oldun sen? Anestezi uzmaniyla sonra gorusmen oldumu. Peki ne yaptilar?

çok çok geçmiş olsun canım. genel anesteziye herkesin tepkisi farklıdır tabii.
ben senden 2 gun once olmustum, bende anestezi ile ilgili hic bir sıkıntı olmadı, ne uyanma sırasında ne de sonrasında, ne kusma ne mide bulantısı.
bazı seyler psikolojik olarak kendini nasıl hazırladıgın ve nasıl motive ettiginle de ilgili biraz. senin beklentin daha azdı heralde :) ben de cok sismicem morarmıcam gibi dusunmustum ama burda hic kimsede gormedigim kadar fazla sisip morardım.baya stres olmustum kendimi gorunce. 11.gunumdeyim hala gozumun uzeri mor. değişiyor işte kişiden kişiye, benden daha kotuleri de olmus hemsire soyledi :)
şimdi nasılsın? ne durumdasın?

Canım özel mesaj hakkım olmadığı için burdan cevap veriyim. Ben alçıdan çıkarken de bandaj değiştirilirken de burnumu görmedim ama annem ve kardeşim gördü ve ikisi de çok beğendi. Annem yüzüme çok yakıştığını ve sanki kendi burnummuş gibi durduğunu söyledi. İnsanı doğuran kişi kendi burnun gibi diyosa olmuştur bence:)

Ben aynadan bakınca da çok beğeniyorum. Ama tabi daha değişecek. Ben iki gözümün arasını yani burun kökünün incelmesini istemiştim. İnceltmiş Emre Bey ama o bölge çok şişiyor. Ameliyattan önce söylemişti bunu zaten Emre Bey. En geç o bölge inicek demişti. Gerçekten en şiş kısım orası. O bölge inmeden şekli tam oturmuş olmayacak. O yüzden tam istediğim gibi mi değil mi anlamam biraz zaman alıcak ama şu hali bile çok güzel:)

Senin durumun nasıl? Bir de özelden mail adresi yazarsan maille de haberleşiriz. Öpüyorum canım.

ben de seninle aynı tarzda istemiştim, bandajlı olmasına ragmen cok hosuma gitti:)
benim annem de babama telefonda anlatırken "kucuk kızımız geri dondu" falan diyo:)), ergenlikten onceki, burnumum kemersiz falan oldugu zamana donmusum:) dediğin gibi onlar begendiyse yakışacak demektir

cnm geçmiş olsun, peki bu sorunların kansızlıktan kaynaklandığına emin misin? yoksa senin fikir yürütmen mi?

Canim cok gecmis olsun,ne kadar zor atlatmissin anasteziyi ben cok rahat atlattim sukur arkadaslar ne bir mide bulantisi,ne bir bas donmesi resmen uyudum ve uyandim ..
Morluklar cok az goz altimda olustu 2.gun ve 3.4.gun giderek yok oldu kremi sadece 1 kere surdum sonrada kenara attim ,sisliklerimde oyle aman aman cok kotu derece hic olmadi 2.3 gun biraz fazlalasti ama sonrasinda gecti indi yani tabi bunyeden bunyeye degisiyor goruyorum ki
ins ameliyat olucak arkadaslar cabuk atlatir ama korkmayin yani bunyeden bunyeye degisiyor ...Disari cikma iside ben ayaga kalktigimda hafif bas donmesi yasiyordum ilk 3 gun zaten pek dermaniniz veya hevesiniz olmuyor disarik cikmaya elinizde burun spreyi ,yuzunuz sis sonra yavas yavas kendinize geliyorsunuz ben oyleydim 7.gun doktor kontrolu sonrasinda minik bir alisveris yaptim ,kadikoy'de dolastim ama hep taksi kullandim yurtdisindan geldigim icin Turkiye'de aracim yoktu kalabaliktan kacindim doktor bey tamponlar ciktiktan sonra kanama olabilir 1-2 gun dikkat dedi tabiki korkudan asiriliktan kacindim ama dikkat ettim sonrada normal hayatima dondum konusma,gulme,oturma,kalkma,yemekicin disari cikma hepsini yaptim ben asiri kacmadan hni sisler var hani guzel gorunmuyorum diyede eve tikili kalmadim her kadikoy yaptigimda mutlaka bir alisveris turuna bile ciktim bandajlarla..

Bende Dainnty arkadasimiza katiliyorum, benim ameliyatim gecen hafta carsambaydi..
Cok yuksek moralle girdim ben ameliyata biraz heyecan vardi ama korku felan kalmamisti,
ameliyat gercektende hafife alinmamali, narkozdan bende cok etkilendim zor uyandim ve bulantiyla uyandim
afedersiniz 2 kez kustuktan sonra rahatladim biraz, benim bunyemde zayif bunlarin hepsini göze alarak istedim
ameliyat olmayi...tabiki herkesin bunyesi farkli ama öyle kolay molay birsey degil burun ameliyati bence..
su anda 8. gunumdeyim ve burnum cok sis ve genis görunuyor insallah bir an önce iner...aynaya baktigimda
sanki baskasini göruyorum alismam gerekecek tabiki..

merhaba saadetyagmur, senin kacinci gunun su anda?? sen ameliyattan kac gun sonra döndun evine?
ben bir hafta kaldim Istanbulda, dun evime döndum bir kac dikislerim duruyor burada ev doktoruna aldiracagim bantlarimida
haftaya kendim cikaracagim su anda cok sis burnum bakalim artik sabredecegim

Arkadaslar ben simdiden bi liste yapiyorum yanima ne alicam Istanbula gidince diye tavsiye edebileceginiz biseyler varmi? Ozellikle yurtdisindan gidenler yaniniza ozellikle bisey aldinizmi. Bavilumu hazirlarken birsey unutmak istemiyuorum cunku :)

Ben de senden 1 gün önce, 22 Kasımda olacağım :)

kızlar ben 17 sinde muayneye gidicem. bilginiz olsun.

fotoları göremiyorum 25 sınırı yüzünden

bir de emre bey'e ameliyat olanlar arkadaşlar, tasarladığı burnun aynısı oluyor mu gerçekten çok merak ediyorum.

ameliyatli burun tasarimdan cok daha güzel olcak inan bana :)

bende tamponlar cikarken bayaa bi acidi, gözlerimde yas geldi zaten, aglamak ve bagirmak istedim :) dikisleri almakta pek rahat degildi. ama dediginiz gibi 2 saniyelik bi agri

mrb kızlarr bayadır yazamıyodum ama yazılanları tek tek okuyodum.artık gercekten kesın kararımı verdım butun aksılklere ragmn.maddı manevı kendımı hazırladım.ama yıne sorunlar cıkmaya devm edıyo ben Rizedn gıtcm amelıyt ıcın ve subat tatılındn baska gıtme sansm yok.ama marta kadar dolu oldugunu yazmıs bazı arkadslr ama ben kesın amelıyt ıcın gıdıcm gorusmk ıcın deıl yanı tabıkı gorusucm belkıde bı sorun cıkar amelıyt olamamam ıcın ama bunu dusunmk bıle ıstemıyorum kısacası cok rıca etsem acaba olabılırmıyım amelıytımı arıcam sorcam ama ınanın olumsuz bı yanıt alcm dıye korkumdan arayamıyorm( ayrıca gercktn saglıksl yondn acıl amelıyt olmm gerek sınuzt genız etı kemk ne ararsanız var bende sureklı acıllerdeyım hatta suan hasta yatagımdn yazıyrm

saglksal yondn olmam gerektıgı ıcın estetıgıde aradn cıkarmk ıstıyorm hepsını ayrı ayrı olamam cunku hem burnumda son 3 yıldır cıkan kemklr yuzundn mahvldu off offf

Kizlar Dün Emre beyin ordan aradılar ben somestrda ameliyat olmak istiyordum ama doluydu 14 Şubat'a vermişlerdi ben de kara kara düşünüyordum nasil islerimi cocuğun okulu benim okulum problem olacaktı neyseki beni açığa yapmışlardı 27 Ocak'ta biri iptal ettirmiş cok sevindim bu sefer hayirlisiyla olurum inşallah yine de Yusuf'um biraz her duyanda ne gerek var diyo ama ben taktım bu sefer yaptiramyinca icimde kaldi

saglksal yondn olmam gerektıgı ıcın estetıgıde aradn cıkarmk ıstıyorm hepsını ayrı ayrı olamam cunku hem burnumda son 3 yıldır cıkan kemklr yuzundn mahvldu off offf

canım bırak ameliyatı randevu konusunda bile sıkıntı yaşayabiliyosun. emre bey sadece telefon görüşmesini kabul edermi bilmiyorum ama mart sonrasına randevu verse dahi açığa yazdırabilirsin adını, eğer randevusunu iptal eden birisi olursa sen onun sırasına girebiliyosun. Sanırım "gsd"de böyle bi durum söz konusu..

Cnm bnm ameliyatim ekim sonunda, 1aya yakin var aramizda bn deneyimleri paylasirim burdan mutlaka, sana da destek olmus olurum :)

Yaekhiyna;
nasılsın, nasıl geçiyo günlerin. benim için de geri sayım başladı artık, heyecanlanmaya ve bi yandan da tedirgin olmaya başladım. şişliklerin morlukların ne durumda, ağrın var mı bahsetsen ya biraz..

Ben ameliyat olali 3 ayi gecti canim,nerdeyse sislikler disinda problemleri astim tikanma vs.. hala kendi kendini temizliyemiyor ben temizliyorum ama doktor bey 6 ayi bulur dedi sisleirn tam anlamiyla gecmeside tabiki bunun disinda Tampanlar cikarken benimde cok canim yandi ciglik atmistim beni zorlamisti tampon cikarma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…