Arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim; benim başıma gelenlerin ne Emre Bey ile ne hastane ile ne de herhangi bir 3.şahıs ile alakası yok. Bu benim bünyemin bu kadar büyük bir operasyona verdiği tepki - diye düşünüyorum.
Hepsine ayrıca burdan teşekkür etmek de isterim, bana karşı hep çok iyi ve özenliydiler; hala da öyleler :) Şu anda gerçekten suratıma çok uyumlu, çok güzel bir burnum var ve bir kere daha aynı durumda olsam yine Emre Bey derim!!
Bunları buraya yazmamın tek sebebi lütfen ama lütfen bu bir ameliyat ve ciddi bir ameliyat. ''Ay ben oldum, 2 saat sonra kalktım eve gittim'' gibi ifadelerin her zaman sizi anlatmayacağını unutmayın ve kendinizi ameliyat olmadan önce buna hazırlayın. Yani demek istiyorum ki böyle bir olayı ciddiye alarak o ameliyata girin hepsi bu!
Selam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor. Nefes almam mükemmel :)
Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.
Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!
Canım özel mesaj hakkım olmadığı için burdan cevap veriyim. Ben alçıdan çıkarken de bandaj değiştirilirken de burnumu görmedim ama annem ve kardeşim gördü ve ikisi de çok beğendi. Annem yüzüme çok yakıştığını ve sanki kendi burnummuş gibi durduğunu söyledi. İnsanı doğuran kişi kendi burnun gibi diyosa olmuştur bence:)
Ben aynadan bakınca da çok beğeniyorum. Ama tabi daha değişecek. Ben iki gözümün arasını yani burun kökünün incelmesini istemiştim. İnceltmiş Emre Bey ama o bölge çok şişiyor. Ameliyattan önce söylemişti bunu zaten Emre Bey. En geç o bölge inicek demişti. Gerçekten en şiş kısım orası. O bölge inmeden şekli tam oturmuş olmayacak. O yüzden tam istediğim gibi mi değil mi anlamam biraz zaman alıcak ama şu hali bile çok güzel:)
Senin durumun nasıl? Bir de özelden mail adresi yazarsan maille de haberleşiriz. Öpüyorum canım.
Arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim; benim başıma gelenlerin ne Emre Bey ile ne hastane ile ne de herhangi bir 3.şahıs ile alakası yok. Bu benim bünyemin bu kadar büyük bir operasyona verdiği tepki - diye düşünüyorum.
Hepsine ayrıca burdan teşekkür etmek de isterim, bana karşı hep çok iyi ve özenliydiler; hala da öyleler :) Şu anda gerçekten suratıma çok uyumlu, çok güzel bir burnum var ve bir kere daha aynı durumda olsam yine Emre Bey derim!!
Bunları buraya yazmamın tek sebebi lütfen ama lütfen bu bir ameliyat ve ciddi bir ameliyat. ''Ay ben oldum, 2 saat sonra kalktım eve gittim'' gibi ifadelerin her zaman sizi anlatmayacağını unutmayın ve kendinizi ameliyat olmadan önce buna hazırlayın. Yani demek istiyorum ki böyle bir olayı ciddiye alarak o ameliyata girin hepsi bu!
Canim cok gecmis olsun,ne kadar zor atlatmissin anasteziyi ben cok rahat atlattim sukur arkadaslar ne bir mide bulantisi,ne bir bas donmesi resmen uyudum ve uyandim ..
Morluklar cok az goz altimda olustu 2.gun ve 3.4.gun giderek yok oldu kremi sadece 1 kere surdum sonrada kenara attim ,sisliklerimde oyle aman aman cok kotu derece hic olmadi 2.3 gun biraz fazlalasti ama sonrasinda gecti indi yani tabi bunyeden bunyeye degisiyor goruyorum ki
ins ameliyat olucak arkadaslar cabuk atlatir ama korkmayin yani bunyeden bunyeye degisiyor ...Disari cikma iside ben ayaga kalktigimda hafif bas donmesi yasiyordum ilk 3 gun zaten pek dermaniniz veya hevesiniz olmuyor disarik cikmaya elinizde burun spreyi ,yuzunuz sis sonra yavas yavas kendinize geliyorsunuz ben oyleydim 7.gun doktor kontrolu sonrasinda minik bir alisveris yaptim ,kadikoy'de dolastim ama hep taksi kullandim yurtdisindan geldigim icin Turkiye'de aracim yoktu kalabaliktan kacindim doktor bey tamponlar ciktiktan sonra kanama olabilir 1-2 gun dikkat dedi tabiki korkudan asiriliktan kacindim ama dikkat ettim sonrada normal hayatima dondum konusma,gulme,oturma,kalkma,yemekicin disari cikma hepsini yaptim ben asiri kacmadan hni sisler var hani guzel gorunmuyorum diyede eve tikili kalmadim her kadikoy yaptigimda mutlaka bir alisveris turuna bile ciktim bandajlarla..
Ben de senden 1 gün önce, 22 Kasımda olacağım :)
kızlar ben 17 sinde muayneye gidicem. bilginiz olsun.
fotoları göremiyorum 25 sınırı yüzünden
bir de emre bey'e ameliyat olanlar arkadaşlar, tasarladığı burnun aynısı oluyor mu gerçekten çok merak ediyorum.
Tamponlar çıkarken yanma değilde bi ağrı hissettim. Ama çok kısa sürüyo ve öyle şiddetli bi ağrı da değil zaten. Tamponlar çıkınca çok rahat etmiştim ama benim de şişti burnum içi. O yüzden şu an burnum yine tıkalı. Burnun içindeki şişler ne zaman iner acaba. Daha tecrübeliler bizi aydınlatsa çok güzel olur.
saglksal yondn olmam gerektıgı ıcın estetıgıde aradn cıkarmk ıstıyorm hepsını ayrı ayrı olamam cunku hem burnumda son 3 yıldır cıkan kemklr yuzundn mahvldu off offf
Cnm bnm ameliyatim ekim sonunda, 1aya yakin var aramizda bn deneyimleri paylasirim burdan mutlaka, sana da destek olmus olurum :)
ameliyatli burun tasarimdan cok daha güzel olcak inan bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?