Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Emre Bey'de genellikle herkes ilk 3 gün pişman olup sonra memnun kalıyo dedi:) Yanlız değilmişim yani bu konuda. Tamponlar yarın çıkıcak. Ondan sonra rahat bir nefes alıp iyi ki yaptırmışım demek istiyorum ben de. Senin burnun çok güzel oldu zaten Deryacım, takip ediyodum ben seni. İnşallah senin gibi memnun kalırım ben de.

Söylediğin gibi oldu gerçekten. Emre Beyle görüşünce moralim düzeldi. Zaten şişliklerim de inmeye başlamıştı dün. Bugün biraz daha indi. Senin tamponlar alındı mı dün? Ağrıyo mu alınırken? Bi de rahatladın mı tamponlar çıktıktan sonra?

NAsıl yani kizlar ya cok mu ağrı çektiniz korktum valla simdi:18::18:

Ağrı çekmedim ben açıkçası. İlk 2 gün ağrı kesici istemedim bile. Sonra da sadece gece yatarken daha rahat ediyim diye geceleri alıyorum. Ağrı değil de şişlik morluk ve halsizlik vardı ben de çok. Biraz da canım tatlı anladığım kadarıyla. Biraz da bünyem zayıf. 43 kilo bişeyim zaten.

Arkadaslar benimde bir kac hafta sonra ameliyattarihim var. Simdiden albume ameliyat oncesi fotograf yukledim, bakabilirsiniz yorumada acigim :))

Tuğçecim özel mesaj atamıyorum ben malesef ama sen özel mesajla mail adresi verirsen ordan yazabilirim sana.

Çok teşekkür ederim. Tamponlardan nefes alabiliyordum ilk günler ama ben kullanmak istemedim burnumu. Korktum açıkçası. Sadece ağızdan nefes alıp veriyorum. Benim ameliyatım biraz uzun sürdü. İçi de baya problemli bi burundu benimkisi. Dediğin gibi mantıklı düşünününce o kadar işlem yapılıyor kolay olması beklenemez. Ama ben kendimi daha hafifine hazırlamışım demek ki. Çabuk iyileşme konusu doğru. 48 saatten sonra çok hızlı iyileşmeye başlıyor. Hala şişim tabi ki ama baya azaldı çok şükür.

Dun aksam sende vardin demi sacinda bere vardi tamponlarin daha cikmadi sanirim benden sonra girecektin sen osun sanirsam bana sormustun tampon cikarken aciyomu diye azcik aciyo baski oluyo zaten cok kolay degil cok zorda degil cok kisa ama kosiye gorede degisiyomu zaten sen ne durumdasin nefes alabiliyomusun yarinmi gideceksin emre beye cok rahatlican ama valla

kızlar acık ameliyat mı oldunuz kapalı ameliyatmı ??

Canım o ben değilimdir. Çünkü ben geç kaldım o gün ve gittiğimde kimse kalmamıştı bekleyen. Tamponlarım çıktı dün ve hayatımın en güzel nefesini aldım diyebilirim:) Şu anda da burnumdan nefes alıyorum ve çok memnunum. Şiş de olsa güzel görünüyor burnum. Bu arada annem de çok sevdi emre beyi:)

Tamponlarin cikarken cok canin yandimi pinky gercekten insan cok rahatliyor okyanus suyuna devam degilmi bana devam dedilrr bandajlar daha rahat ama benim atel ciktiktan 1 gun sonra burnum davul gibi sisti srninde sisme oldumu odem var yani anlayacagin

merhabalar herkese
eğer ben de bir aksilik olmazsa 24 kasımda emre beye ameliyat oluyorum. deviasyon problemim de var. asıl yola çıkış noktam o oldu.

17 kasımda da tasarım için gideceğim.

emre beye son zamanlarda ameliyat olanlar varsa deneyimlerini kısa kısa paylaşabilirlerse çok sevinirim :)

Bende senden bir gun once olacagim, hatta benimle birlikte 23 kasimda daha baska biride ameliyat olacak. Burdan birimi acaba??

Tamponlar çıkarken yanma değilde bi ağrı hissettim. Ama çok kısa sürüyo ve öyle şiddetli bi ağrı da değil zaten. Tamponlar çıkınca çok rahat etmiştim ama benim de şişti burnum içi. O yüzden şu an burnum yine tıkalı. Burnun içindeki şişler ne zaman iner acaba. Daha tecrübeliler bizi aydınlatsa çok güzel olur.

Selam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor. Nefes almam mükemmel :)

Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.

Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!

daktilo, özelden gönderdiğini aldım. Paylaşım için teşekkürler, yalnız olmadığımı bilmek güzel :)

**Özelden yazamıyorum mesaj hakkım dolmamış daha

Nasil yani canim!??? Nasil yani öldügunu dusunduler??? Okadarmi yani??????????????????????????????

Nasil yani canim!??? Nasil yani öldügunu dusunduler??? Okadarmi yani??????????????????????????????

Arkadaşlar tekrar hatırlatmak isterim; benim başıma gelenlerin ne Emre Bey ile ne hastane ile ne de herhangi bir 3.şahıs ile alakası yok. Bu benim bünyemin bu kadar büyük bir operasyona verdiği tepki - diye düşünüyorum.

Hepsine ayrıca burdan teşekkür etmek de isterim, bana karşı hep çok iyi ve özenliydiler; hala da öyleler :) Şu anda gerçekten suratıma çok uyumlu, çok güzel bir burnum var ve bir kere daha aynı durumda olsam yine Emre Bey derim!!

Bunları buraya yazmamın tek sebebi lütfen ama lütfen bu bir ameliyat ve ciddi bir ameliyat. ''Ay ben oldum, 2 saat sonra kalktım eve gittim'' gibi ifadelerin her zaman sizi anlatmayacağını unutmayın ve kendinizi ameliyat olmadan önce buna hazırlayın. Yani demek istiyorum ki böyle bir olayı ciddiye alarak o ameliyata girin hepsi bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…