seni cok iyi anliyorum, bende 2 gün öyle bi pisman olmustumki. ameliyati cok hafife almistim burdaki yazilari okudukca. ama hic kolay bir ameliyat degil, ilk 2 gün coook kötü, bunu niye yaptim kendi kendime hep diyordum. ama 1 hafta sonra pismanlik daha duymicaksin canim :)
gercekten cok kolay bir ameliyat degil. bn de cok şişim hala. ve cok mor gozlerim ama ne de olsa gececek diye cok onemsemiyorum. bn arnica yı kullanmadıgım icin iyileşme surecim uzadı galiba.
sen sakın uzulme artık olan olmus:) pişmanlık fayda etmez. ben de aglamicam diye kendi kendime soz verdim, zor tuttum ilk gunler. kimsenin yorum yapmasına da izin vermedim kimsenin eline bir sey gecmez o saatten sonra ne gerek vardı falan demenin. olmasaydım da yıllarca içimde kalacaktı devamlı bu forumlarda cesaret edenlere ozenerek gececekti hayat.o yuzden onumuze bakalım:) bugun doktora gidince moralin daha da yerine gelir kesin. dısarı cıkınca kafan da dagılıyo. akşam karsılasacaz zaten konusuruz:)
NAsıl yani kizlar ya cok mu ağrı çektiniz korktum valla simdi:18::18:
Arkadaslar benimde bir kac hafta sonra ameliyattarihim var. Simdiden albume ameliyat oncesi fotograf yukledim, bakabilirsiniz yorumada acigim :))
çok çok çok geçmiş olsun. ben de hep hiç korkulacak birşey yokmuş tarzı yazılarokumuştum hep ilk dea senden duyuyorum böyle birşeyi. ağrın oluyor mu? az da olsa nefes alabiliyor musun şu an, sanırım tamponların ortası boşluk. emre bey göstermişti. zordur tabi yaaa, burnunun kemiği kırılıyor, derisi kaldırılıyor kolay mı? ama geçici bir durum. hiç üzme kendini çabuk iyileşiyormuş. geçmiş olsun tekrar.
Tuğçecim özel mesaj atamıyorum ben malesef ama sen özel mesajla mail adresi verirsen ordan yazabilirim sana.
Dun aksam sende vardin demi sacinda bere vardi tamponlarin daha cikmadi sanirim benden sonra girecektin sen osun sanirsam bana sormustun tampon cikarken aciyomu diye azcik aciyo baski oluyo zaten cok kolay degil cok zorda degil cok kisa ama kosiye gorede degisiyomu zaten sen ne durumdasin nefes alabiliyomusun yarinmi gideceksin emre beye cok rahatlican ama valla
Dun aksam sende vardin demi sacinda bere vardi tamponlarin daha cikmadi sanirim benden sonra girecektin sen osun sanirsam bana sormustun tampon cikarken aciyomu diye azcik aciyo baski oluyo zaten cok kolay degil cok zorda degil cok kisa ama kosiye gorede degisiyomu zaten sen ne durumdasin nefes alabiliyomusun yarinmi gideceksin emre beye cok rahatlican ama valla
Canım o ben değilimdir. Çünkü ben geç kaldım o gün ve gittiğimde kimse kalmamıştı bekleyen. Tamponlarım çıktı dün ve hayatımın en güzel nefesini aldım diyebilirim:) Şu anda da burnumdan nefes alıyorum ve çok memnunum. Şiş de olsa güzel görünüyor burnum. Bu arada annem de çok sevdi emre beyi:)
merhabalar herkese
eğer ben de bir aksilik olmazsa 24 kasımda emre beye ameliyat oluyorum. deviasyon problemim de var. asıl yola çıkış noktam o oldu.
17 kasımda da tasarım için gideceğim.
emre beye son zamanlarda ameliyat olanlar varsa deneyimlerini kısa kısa paylaşabilirlerse çok sevinirim :)
Bende senden bir gun once olacagim, hatta benimle birlikte 23 kasimda daha baska biride ameliyat olacak. Burdan birimi acaba??
Ben de senden 1 gün önce, 22 Kasımda olacağım :)
Tamponlarin cikarken cok canin yandimi pinky gercekten insan cok rahatliyor okyanus suyuna devam degilmi bana devam dedilrr bandajlar daha rahat ama benim atel ciktiktan 1 gun sonra burnum davul gibi sisti srninde sisme oldumu odem var yani anlayacagin
Selam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor. Nefes almam mükemmel :)
Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.
Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!
Nasil yani canim!??? Nasil yani öldügunu dusunduler??? Okadarmi yani??????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?