sana özelden mesaj attim aldin mi canim?l sekli nasil oldu peki?begendin mi?
iyiki calismiyorum insan icine nasil cikardim bu halde cok kotu ya resmen hayal kirikligi yasiyorum su an yuzumde ufacik burun kocaman yuz domuz gibi sismis
iyiki calismiyorum insan icine nasil cikardim bu halde cok kotu ya resmen hayal kirikligi yasiyorum su an yuzumde ufacik burun kocaman yuz domuz gibi sismis
Sagolun kizlar moral verdiniz ama beni kimsenin boyle gormesini istemiyorum cok ama cok kotu geliyor gozume,esim sadece sis alismadigin icin diyor ben ameliyat olunca mutlu olucagim sanmistim eser yok ruh halimde resim cekinmek kabus gibi geliyor bu sisler indiginde alisacakmiyim ,ne zaman inicek bana bu surec zor denildi ama domuz burnuna sahip olucaksin demed kimse cok kotu sis , ufacik markete giderken falan sarsam saralasam olurmu boyle cikamamyuzum aynen aslan yuzu gibi olmus
Sagolun kizlar moral verdiniz ama beni kimsenin boyle gormesini istemiyorum cok ama cok kotu geliyor gozume,esim sadece sis alismadigin icin diyor ben ameliyat olunca mutlu olucagim sanmistim eser yok ruh halimde resim cekinmek kabus gibi geliyor bu sisler indiginde alisacakmiyim ,ne zaman inicek bana bu surec zor denildi ama domuz burnuna sahip olucaksin demed kimse cok kotu sis , ufacik markete giderken falan sarsam saralasam olurmu boyle cikamamyuzum aynen aslan yuzu gibi olmus
canim yanaklarin su an cok sis diye belki su an öyle görünüyo,
ben sanmiyorum emre bey yüzüne uymayan burun yapsin, sis diye öyle kötü duruyodur
Emre bey ameliyat sonrasi sabir gerektirir demisti ama ben hafif sislik olur oda aydan aya iner diye hayal etmisti,yanilmisim..
saadetyagmur gecmis olsun canim. Insallah tez vakitde iner sislikler. resmine bakabilirmiyiz?
Bu arada yeni ameliyat olmus arkadaslara gecmis olsun. Resimlerinizi merakla bekliyoruz:)
aksama esim gelince resimleir eklerim,sis cok iyi gorunmuyor ama fikir olsun diye eklerim..Emre bey beni aradi ,cok ilgili,cok sicak kanli,cok iyi bir insan allah razi olsun anladi benim sabirsiz oldugumu sanirim ner saadet sabir sadece dedi icim rahatladi sizinle birlikte , simdi Emre bey'in hastalarinin kendisine sevgisini anlaidm cidden cok ilgili,cok inanilmaz bir insan ,ben ameliyati yaptim ne yaparsan yap demiyor ariyor soruyor ..
ssaadet brde benı eklesen cnm yha :S:S
kizlar ameliyatim 3 hafta oldu. nezaman burnumu yine mendille silebilirim? burnum hep dolu nefes alamiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?