Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sana özelden mesaj attim aldin mi canim?l sekli nasil oldu peki?begendin mi?

Msjini aldim canim, geride yazdim. Burun ucu yuvarlak, hafif kalkik, gUzel bi kavis yapmis emre bey. Ben begendim aslinda ama su an sis oldugu icin ónden cok kalin duruyo burnum, biraz tuhaf görünùyo

iyiki calismiyorum insan icine nasil cikardim bu halde cok kotu ya resmen hayal kirikligi yasiyorum su an yuzumde ufacik burun kocaman yuz domuz gibi sismis

cnm hiç moralini bozma ilk bandajlar çıktığında öyle oluo çok garip gelicek sana şişmen gayet normal öyle dışarı çıkmamazlık falanda yapma çünkü sen kendi yüzüne alışık olmadığın için sana öyle gelio ama aslında sandığın kadar değil rahat ol sabırlı ol bir haftaya toparlarsın güven bana bak kaç defa yaşadım yüzün şiş olduğu için burnun küçücük geliodur zaman lazım cnm sabret resim koy bak herkes sölicek sana sandığın gibi olmadığını )

iyiki calismiyorum insan icine nasil cikardim bu halde cok kotu ya resmen hayal kirikligi yasiyorum su an yuzumde ufacik burun kocaman yuz domuz gibi sismis

Cnm ben ameliyat olmadım ama okuduğum yüzlerce sayfadan ve dinledğim bir çok tecrübeli insandan sonra şu an yaşadğın durum sanırım herkesin başından geçen bir süreç yüzünün en çok şiş olacağı dönemdesin o yüzden sakın bozma moralinii , kimseyide düşünüp evden çıkmamazlık yapma ben eminim 2 haftaya kalmadan düşüncelerin çok değişecek =))

Sagolun kizlar moral verdiniz ama beni kimsenin boyle gormesini istemiyorum cok ama cok kotu geliyor gozume,esim sadece sis alismadigin icin diyor ben ameliyat olunca mutlu olucagim sanmistim eser yok ruh halimde resim cekinmek kabus gibi geliyor bu sisler indiginde alisacakmiyim ,ne zaman inicek bana bu surec zor denildi ama domuz burnuna sahip olucaksin demed kimse cok kotu sis , ufacik markete giderken falan sarsam saralasam olurmu boyle cikamam yuzum aynen aslan yuzu gibi olmus

üzülme canim,sen cok mu kalkik istemistin burnunu?hem o kalkiklik yari yariya inicek daha..sabretmen lazim.baska caresi yok.bi burun en az alti ayda iniyo.emre bey ne diyo bu konuda?

biraz sabret canim.suan bisey demen icin cok erken gercekten...emre beye sordun mu ne dedi?

canim yanaklarin su an cok sis diye belki su an öyle görünüyo,
ben sanmiyorum emre bey yüzüne uymayan burun yapsin, sis diye öyle kötü duruyodur

canim yanaklarin su an cok sis diye belki su an öyle görünüyo,
ben sanmiyorum emre bey yüzüne uymayan burun yapsin, sis diye öyle kötü duruyodur

evet sis cok sis,yuzumde sis dun yardimcisini aradim Emre bey'in normal dedi tamam normal ama disari cikilmaicak derece olucagimi dusunmedim..E,re bey iyi bir doktor ,cok yardimci benim sorunum kendimle sis olmasi asiri bu sisliklerin su an modelini anlamam imaknsiz kucucuk davul gibi burun 15,gun ise donersin tam sislikleirn inmesi 6 ay deniliyor evet ama su an ise falan gitmis olsam gidemem sanirim markete bile gitmiyorum bandajliyken disari cikiyordum keske cikarmasaydim,su an cikamiyorum sakliyorum yuzumu

saadetyagmur gecmis olsun canim. Insallah tez vakitde iner sislikler. resmine bakabilirmiyiz?

Bu arada yeni ameliyat olmus arkadaslara gecmis olsun. Resimlerinizi merakla bekliyoruz:)

aksama esim gelince resimleir eklerim,sis cok iyi gorunmuyor ama fikir olsun diye eklerim..Emre bey beni aradi ,cok ilgili,cok sicak kanli,cok iyi bir insan allah razi olsun anladi benim sabirsiz oldugumu sanirim ner saadet sabir sadece dedi icim rahatladi sizinle birlikte , simdi Emre bey'in hastalarinin kendisine sevgisini anlaidm cidden cok ilgili,cok inanilmaz bir insan ,ben ameliyati yaptim ne yaparsan yap demiyor ariyor soruyor ..

Ah canim ben eminim gececektir, biz neler gorduk bu forumda:) Seninde burnun coook guzel olucak bundan hic suphem yok benim :)) Sabir et tatlim.

kizlar ameliyatim 3 hafta oldu. nezaman burnumu yine mendille silebilirim? burnum hep dolu nefes alamiyom.

Benim bugün ameliyatim vardi ama korktum ve vazgectim kizlar:-((((((( gecen seferki lokal anestesiyle yapilan ameliyat bende resmen travma yaratmis..ve tabii sonraki bunalimlarim..tekrar ayni seyi yasamaktan öyle korktum ki,iptal ettim:-(((((( emre beye karsi o kadar mahcup oldum ki anlatamam ama sagolsun öyle anlayisli ve karakterli bi insan ki,zaten beni bu durumda ameliyat etmicegini kendiside söyledi...doktorun kisiligi de cok önemli kizlar...süper bi insan gercekten bir kez daha hayran kaldim...eninde sonunda olucam ona ama psikolojik olarak kendimi iyice hazirlamam gerekiyo...gecirdigim 4 ameliyat bende büyük hasarlar birakmis...

kizlar ameliyatim 3 hafta oldu. nezaman burnumu yine mendille silebilirim? burnum hep dolu nefes alamiyom.

benimde 20.günüm p.tesi kontrolüm vardı emre bey artık sümkürebilisin dedi :) (bu işi yapmak için can atacağım aklıma bile gelmezdi ya neyse) sonra eve geldim bol deniz suyu bir iki sümkürme (kusura bakmayın biraz iğrençleştim ama maksat yol göstermek) ve rahat nefes..:) yani çok tıkanınca sende dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…