kafami buluyosun sen bee,sana mi inanicaz,burda gördügümüz hasta resimlerine mi?senin gibi kötüleme amacli kisiler ara ara ugruyo buraya ama nafile canim adam iyi doktor,böyle 2 cümle yazarak biraz zor kötülersin imajini
Arkadaslar kesi izi kaliyormu?? bunun icin yapilacak bir sey varmi??
geçmiş olsun..Emre İlhan ı hem övmüşsün hemde tersi olmuş sanki.ameliyat olacak biri olarak mesajından iyi yöndemi kötü yöndemi etkilensem bilemedim.güzel olmuşturda belki sana öyle geliyordur.fotolarını paylaşsan belki biz beğenicez:))
promınens sence senın burnun ıyı olmadımı
baharcim seni görmekte güzeldi ordatanidim seni ama sorsam mi sormasam mi diye terettüd ettim sonra dayanamadim tabii ))) kadinlar kulubünden birilerini görmek güzel oluyo orda heheh burnun cok güzel canim..fotolarda gercekten sis duruyo ama gercekte sislikler hic belli olmuyo...eveeettt emre bey nihayet evet dedi ama cookkk zor bi vakka oldugunu ve risklerinide anlatip durdu )) 2miz de risk alicaz anlicagin:-((((((ödüm kopuyo ama böylede birakmak istemiyorum...24 agustos carsamba olucam canim....
Ameliyat için soruyorsan bence kesin dolmuştur keza ben 9 temmuzda görüşmeye gittiğimde Emre Bey bana 21 Eylül için ameliyat günü verdi yani ayda 45 civarı yeni hasta görebildiğini de söylemişti demek ki düz bir mantıkla çoktan yeni ameliyat tarihlerini Ekim hatta Kasım a vermeye başlamıştır diye tahmin ediyorum....
mrb arkadaslar saatlerdir sayfa sayfa okuyorum emre beyden cok etkilendim gercekten :)
ameliyat olan arkadaslara gecmis olsn diyorum ins hep böyle memnun kalirsiniz darisi bizlerin basina
resimlerine bakabildiklerimin burunlarini gercekten cok begendim hepsi dogal özellikle derya nin burnuna bayildimdogaldanda dogal
benim merak ettigim yurt disindan emre beye ameliyat olanlar nekadar zaman gerekiyor yani tahminen nekadar kalmak gerekebilir? ve fiyat olarak 4500 tl gibi biseyler okudum daha fazla olmaz dimi?
[/QUOTE])))) güzel dileklerin icin cok sagol canim..
dayanamayıp ben miyim degilmiyin diye sordugun için çook mutlu oldum..... cok sevindim evet demesine inanki zaten emre bey evet demeseydi amelyatına dediğim gibi başka birine asla emanet etme.. neyseki hersey yolunda gitmiş. korkma hiç emre bey en iyisini yapacagından ben eminim sana olabileceginden daha fazlasını yapacaktır. her amelyatta bi risk vardır seninki biraz daha zor bi amelyat cunku bi kaç kez daha amelyat geçirmişssin öncesinde umarım hersey gönlünce olur ama inanki çooook sevindim...
merhaba, burnunuza bayildim. siz de cok guzelsiniz ama burnunuza asik oldum :))
senin burnun güzel neden tekrar ameliyat olmak istiyorsun ki?
huhuu eylemcik
24 agustosda ameliyat oluyorsan büyük ihtimal görüsürüz
benim ameliyat tarihim 23 agustos cok az kaldi bakalim nelerle karsilasacagiz
ehehe saol cnm çok tşk ederim güzel yorumların için :)) herkes çok mutlu olur inş :))
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
bende revızyon olucam emre beylede görüşmek istıyorum ama çok karasıızm.emre beye revzıyon olan arkadaşlar eskı halınızde ne gıbı sorunlar vardı ve emre bey nasıl bır sonuç ortaya çıkardı?revızyonlar çok zor diyolar daha kötü olursa diye korkuyo ınsan halıyle
Evet Kizlar sezenin bahsettigi o arkadas ben oluyorum :jeyyar: ameliyat icin beraber gittik ameliyat olduk ayni odada kaldik hersey cok güzel gecti aslinda sezen söylenmesi gereken herseyi yazmis benim eklemem gerekicek bisey bulamiyorum su an kaydirigubbakcemile2 Emre bey süper bir doktor herkese tavsiye ediyorum sonuctan cok memnunumm. Ameliyat öncesi ve sonrasi resimlerim Profilimde mevcüt, ilgilenen arkadaslar bakabilirler... zemuszemus
bu gun 7.gunum goz altlarim sis,yanaklarim sis ve asagi dogru sarkti ,ara ara burnumda kemik sizisi hissediyorum normalmi?? Emre bey ilk gorusmede sisler 1 haftada iner demisti ama ben hala kotu durumdayim siz nasilsiniz arkadaslar.normalmi bu durum?? Ne zaman makyaj yapabilirim??
eger gercekten karar vermissen burun ameliyatina,emre bey gercekten iyi bi doktor bu konuda ustelik fiyati diger drlara gore daha hesapli bence fazlasini vermene gerek yok..az fiyat ustun hizmet:)..benim burnum cok guzel olmadi ama yaptigi bi cok burun gercekten inanilmaz guzel..ince deriliysen ekstra sanslisin...
Beni korkutun biraz ,cünkü bende dr. emre ilhan da görüsmek istiyorum , ve binim derinde heralda kalin sayiliyor.
acaba senin resimlerini görebilirimi? Cünkü benim icin 5 amilyat olucak yani revision.cevap almaktan cok sevinirim.
Selam Ayloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?