Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kizlar gecen hafta emre beyle görüsmeye gittim.kendisi gercekten cok yogun ve bu yüzden 4 saatlik bir bekleme sonucu,görüsebildik..ben cok büyük umutlarla gitmistim ama moralim öyle bozuldu ki..ameliyat tarihim belli olmasina ragmen, kendisi emin olmadigi sürece beni amaliyat etmicegini söyledi:-((((( offf bu benim 5.amaliyatim olacak, zaten cok korkuyodum simdi iyice tutustum:-((((( istedigim sonucu elde edemeyebilirmisim...cok ama cok zor bi amaliyat olacakmis..sizce yinede yaptirmali miyim????

5inci ameliyatinmi?? Neden yapmak istemiyo ki, cok riskli diyemi?

sevindim senin adina esin ikna olmus,Umarim gonlundeki gibi bir burna kavusursun :) Hamilelikte benimde 2 disi gittiilk olarak gecici dolgu yapildi sonrasinda kalici dolgu su an sorun yok benim burnum icin esim ilk gerek gormedi gerci kimse gerek goruyor hatta annem hala estetik olucagii biliyor burun tikanikligi var doktora gidiyoru dedim bakali ins ertelendi biraz aa hayirlisi ile bende olur kurtuluru seneye bende bu isler bitsin 2,bebek istiyorum :):)

Kizlar 2 hafta sonra ameliyat tarihim! Yavas yavas korkmaya basliyom, heyecan basiyo. Ameliyat tarihimi ertelediler, 1 agustos olcakti, simdi ama 2 veya 3 agustoz olacakmis. Narkozdan kalktiktan sonra burnumu hic beyenmezsem, istedigim gibi olmadisa, hep aklimda bu geciyo. Ve narkozdan korkuyorum nedense :) ameliyat sirasi birden uyanirsam, yada tam uykuya gecemezsem

5 Ameliyat? saglik sorunumu var yoksa cok zormu begeniyorsun ? ben ilk ameliyat korkudan icim gidiyor birde asla 2,kez ameliyat masasina yatak istemiyorum sonucta vucutta islem gore gore coker cok estetik olan insanlarin gorunusleri cok hos degil Ajda poekkan vb.sanatcilar cidden kukla gibi duruyor yuz hatlari bile kaybolmus minikler yok seninki sadece burun ama ins Umarim yeniden olmak zorunda kalmazsin 6.ameliyati bu sefer rahat istedigin bir burna kavusursun

Derya marim iyi bir ameliyat gecirirsin,simdiden gecmis olsun..Benim de en buyuk korkum cevremdeki tepkiler burnum sorunlu bir burun degil ama kalkik havali bir burun istiyoru dogal dursun ama biraz ozel olsun esim biliyor ama annem tepki verir diye estetik demedi ne gerek var,sende ne var dicek durcak birde olduktan sonra eski halin daha iyidi diyen biri cikarsa cok uzulurum cektigim acilar kar kalir yanimda ,umari hepiiz hos burunlara kavusuruz..

4 agustosta ameliyatım var, çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum geri dönüşü olmayan bir karar verdim ve 2 haftam kaldı allahım ölücem heyecandan.
arkadaşlar toplamda 20 gün izin almayı planlıyorum şiş ve morlukların inmesi için yeterli olurmu sizce.

:)) kuzum hiç korkma olmaz öyle birsey.oğlumun doğumunda ameliyathanede uzandim kollarimi falan bagladilar doktorum geldi merhaba dedim.bu esnada anestezi uzmani islemleri yapiyordu.birsey hissetmem degilmi dedim megerse o esnada cokdan narkozu almisim ben.uzman bi iki bisey dedi guldu ve gozumu actigimda sadece usuyordum :))) emre bey bu usume mevzusundada o kadar olmayacagini soyledi.benimde en buyuk korkum ameliyatdan ciktikdan sonra usumek

ama canim o bahsettigin unluler kimbilir kac onuncu ameliyat olmus kisiler.

burnunun seklini bilmiyorum ama benimki gibi kemikli ise eskisinden daha guzel olur bence.

korkacak bisey yokki.yatacak kalkacak ve cok guzel bir buruna sahip olacaksin.benim gorumcem ve sislikleri hemen inmisti.hatta morarmadilar bile.hemen dedigim ablam 1 haftada gorumcem 3 gunde duzeldi.drlar farkli ama ayni ameliyat neticede.burunlari kirildi icleri duzeltildi.

Merhaba ;

Açıkçası beni ameliyattan daha çok , ameliyat sonrası süreç geriyor çünkü ameliyat sonrası dikkat edilmesi gerekn herşey bana bağlı , sonuçta operasyonda Emre Bey , yapılması gerekenleri , gerktiği gibi yapacaktır onun profosyenelliğine güveniyorum :)
Ama kendime güvenemiyorum , yanlış birşey yapmaktan korkuyorum ama aynı zamanda bir an önce normal hayat düzenime dönmek istiyorum..

Örneğin, ne kadar sonra spor yapmak serbest , ben düzenli spor yapıyorum ve çok ara vermek istemiyorum ?
Morlukların yoğunluğu ve geçme süresi kişiden kişiye göre değişiyor biliyorum ama sizin kişisel deneyimleriniz nedir , Ne kadar süre panda surat olarak gezdiniz :) ???
Sauna -buhar banyosu , deniz ve güneşlenmek ne kadar zaman sonra serbest???
Bir de Emre Bey 'in verdiği raporu çalıştığınız şirketler kabul etmekte sorun çıkardı mı ? ( Ben, özel bir şirkette ihracat sorumlusu olarak çalışıyoum , iş yoğunluğundan ötürü en fazla 1 hafta -10 gun rapor kullanırım diye düşünüyorum , bir sorun çıkartacaklarını da zannetmem ama yine de geçerlilği konusunda bilgi almak isterim )

Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için

emre beyin sayfasinda yaziyor ki: 6 hafta günes, sauna, solaryum yasak, 1 ay yüzme yasak, tennis, basketbolb futbol falan 3 ay yasakmis

emre beyin sayfasinda yaziyor ki: 6 hafta günes, sauna, solaryum yasak, 1 ay yüzme yasak, tennis, basketbolb futbol falan 3 ay yasakmis
Evet hakikaten hepsi yazıyormuş sitede :) neyse şu Emre Bey'in verdiği raor konusunda da bilgi alabilrsem sevinirim dah önce ameliyat olup rapor alanlardan ?

Doktor bana 1 hafta Turkiye'de olan yeterli demisti 3.gunden sonra morluklar gidiyormus sisliklerde zamanla gider diyorlar 20 gu zaten uzun bir sure normalde 1 hafta sonra ise basliyabiliyorsunuz tu estetik sitelerinde boyle geciyor..

Unluler kac estetik yaptrdi bilemem ama 5 'de oyle azimsanacak bir rakam degil burun elde kalir valla ..
Ben kendi resmimi bir ara ekleistim ekliyim ameliyatsiz hali bu

yazdıkları amelyt olmadan önce bana çok yardımcı oldu çok sağol verdiğin bilgiler için çok yararaı oldu yazdıklarının

bilgilendirirsen çok sevinirim tecrübe etmiş insanlardan sağlıklı bilgiler almak ameliyat olmaya karar verenler için çok değerli bilmelisiniz

bilgi istersen arkadaşı bende 5. günm başta biraz pişman oldum amam 3 gün sonra bu pişmanklık olmuo inan bnan emre beynil egörüş derim

ben gdrken çok kararsızdım hatta ameliyat günümü almıştım emre bey kendisi iptal etti düşün hazır ol öle gel dedi dediği gbi yaptım ve pişman olmadım sadece amelyattm sonra bi iki gün pişman oldum lşimdi 5. gününm yarın tamponlar alınacak balakım haıyrlsısı artık herkesin farklı sorunu olabilir benm alerjik etlerim vardı kyutuldum darısı başına ama emre beye güven gerisi çok rahat arkadaşım

yeretli 20 gün zaten ilk onbe gün çok önemli benm 5.gnm ama ahalen baş dönmeme var kişi ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…