Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

selam pox...bende seni ekledim. kabul edersen sevinirim.

Ebruli yanlış hesaplamadıysam toplam olarak yaklaşık 3 haftalık bir süre için tamponlar ve bandajlar içinde gezmek gerekiyor?! Kendim ameliyat ve ameliyat sonrası işlemler için 3 haftalık tatil planlamıştım. Umarım ne olur ne olmaz iki hafta da yeterli olur.

Üstelik sadece kendi başıma İstanbulda olcam, yanımda ailemden veya arkdaşlardan kimse olmayacak. zor bır dönem olacağı kesin.

Estella kime ameliyat oldun? Ve sonuctan dis görünüs olarak ve saglik acisindan bakarak memnunmusun?

Selamm arkadaslarrr uzun zamann olduuuu girmeyeli,, yeni yeni arkadaslar katilmis hepinizeee hosgeldinizz diyorum :) insallah istediginiz gibi bi burun olurrr :)

Gunaydin,
Paylasilacak alan burasimi emin olamadim fakat yazmazsam catlarim.
Dun cok guzel bir gelisme oldu ve esim ameliyatima onay verdi.Estetik olmasa bile kemik egriligi vs icin yinede Emre Bey`i tercih ettigimi soyledim esime ve gercek duygularini soylemesini istedim.O kadar korkuyorki kotu bir ameliyat gecirecegim burnum iyilesmeyecek estetik kotu olacak diye fakat sen cok istiyorsun, ben istemiyorum ama ol ameliyati dedi.
simdi ilk olarak dislerimi yaptirmam lazim.hamilelik 4 disime zarar vermis malesef.dis hekimi ile gorustum once dislerini hallet ondan sonra burnunu yaptir dedi.bu arada heralde 5 kilo daha veririm ve fit bir vucudum olur.hersey haloldukdan sonra 2.cocugu yapmayi planliyorum.hersey cok guzel olacak cokkkkkkk

diger arkadaslar demistiki bandajlar 15. günde cikiyor.

Merhaba

İlk randevu tarihim 19 Temmuz olmasına rağmen , Emre Bey'in programindaki bir iptal sonucu , kendisi ile geçen hafta görüşme şansım oldu .teker teker onu konuştuk bunu konuştuk diye saymak istemiyorum ,okuyanların işine yarabilecek , ilgilenebileceğiniz kısımlardan bahsedeceğim. ;öncelike çok insancıl bir doktor izlenimi bıraktı bende.
21 Eylül ü ameliyat tarihimiz olarak şu an için konfirma ettik umuyorum bir terslik olmazsa bu tarie operasyonu olacağım Allah nasip ederse , aslında programina bakip Eylül un ilk haftasında bir tarih söylemişti ilk olaak ya 3 yada 7 si idi şu an tam anımsayamadım ancak ben tama ramazan bitimine denk geldiği için Eylül ilk hakfatsı olmak istemedim ; o zman 21 Eylül dedik...

Arkadaşlar , bu arada daha önceki mesajlarda konusu geçtiği gibi , Eylül ayında Acıbadem hastanesi yapılacak yıllık anlaşma gereği bir zam söz konusu olacakmış.Bunu Emre Bein kendi ağzından teyit edebilirim.. +500 TL/1000 TL diye düşünebiliriz. Çok büyük ihtimalle 500 TL olacağını düşünüyor.

Emre Bey'in kendi burnu da estetikli imiş ; ben zaten görür görmez anlamıştım hatta bunun mevzusu oldu , bazı insanlar estetikli burnu i estetikli burunları hemen anlıyor bazıları anlamıyor diye keza ben hemen ''bu estetik'' diyenlerdenim !

Emre Bey ile ilgili birşey dikkatimi çelti keza bunu doktor arayışında olan insanlara bir fikir vermek açısından paylaşmak isterim.Karşılıklı otururken , sadece ön bir fikir olarak burnumla ilgili söylediği herşey doğru idi , yani gerçekten ne düzeltilmesi gerekiyorsa ve nasıl düzeltilecekse hemen bir çırpıda sayıverdi bu beni çok etkiledi çünkü hayatımda ilk defa bir insan bana burnum konusunda dürüst davrandı ve net şeyler söyledi tabi kendisi bir profosyonel yine de bu kadar net olması ve beni anlaması çok hoşuma gitti.
Kendisi , sadece görüşme yaptıgımız için ücret almadı bu konu ile alakalı birşey sormak istiyorum. Muayene ücretleri daha sona ameliyat ücretinden düşülüyor mu ? Bazı doktorların yaptıgını bılıyorum Emre Bey yapıyor mu ? Bir de ameliyata kadar kaç defa daha göürüşürüz takriben , kendi deneyimlarinizi yazar mısnız ? Mesela benin 3 ağustos ta ilk muayenem var . ???

canım ben 4 kere görüştüm ilki şubat ayındaydıtanışma gibi oldu ,ikincisi mayıs ayında ameliyatla ilgili yüzeysel bir görüştük, üçüncüsünde tasarım yaptık ve derinlemesine ne olur ne biter onu konuştuk,en sonda ameliyattan önceydi bilgilendirme görüşmesi yaptık. Tasarım yaptığımız zaman 200tl ödeme yaptım.toplam 5000 olan ameliyat fiyatrından son görüşmede 200 tl yi düştüler 4800 tl ödedim başkada para falan vermedim. kontrollere de gidiyorum sık sık bir ücret ödemiyorum.

senin adına çok sevindim canım sonunda ikna edebilmişsin tebrikler bundan sonrasıda inş. iyi olur :)

Cok tesekkur ederim ben de oyle oldugunu tahmin etmistim zaten ama teyit etmek istedim.. Senin de dedigin gibi ameliyattan sonra 2 sene boyunca hastayi ucretsiz takip ettigini soylemisti.valla umuyorum benim icin hayirlisi olur hem com istiyorum hem de korkuyorum bir seyi cok asiri derecede istemek iyi sonuc vermez der annem-:) e anneler hep hakli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…