Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sunuda uzerine basarak belirtmek isterimki her doktorun memnun olmayan hastalari olabilir..emre beyin tek tuk sansiz olan hastasi var..ve sizlerinde gordugu gibi cogu yaptigi burunlar olaganustu guzel..onemli olan dr emre beyin,hastalarinin arkasinda durmasi...ama suda bi gercekki nasil memnun olanlarin memnuniyetlerini dile getirmeleri cok normalse, sorunlar yasayanlarinda sorunlarini ayni normallikte anlatabilmesi gerekir..ben kendi adima bunu kesinlikle emre beyi elestirme amaciyla degil,benimle ayni sorunlari yasayan baska kisiler varsa oneri almak fikir danismak amaciyla yapiyorum..bana sorarsaniz tekrar ameliyat olmak istersen emre beye olurmuydun diye,samimiyetle soylerimki yinede ona olurdum..sebebini bilmiyorum,ama ilk ve son gorustugum dr olmasinin payi buyuk:)

Kızlar selam.. 8. Aydan foto ekledim, en son 6'da kalmışım, pek de bir şey değişmemiş ama olsun..
Foruma sadece arkadaş talebi gönderenleri eklemek için giriyordum, koptum yine:S son yazılanları okudum ama şimdi hazır foto yüklemişken..

@Erdemilk senin ameliyat zamanını kaçırmışım:S kusura bakma öncesinde bi mesaj atmak isterdim, o kadar konuşmuştuk.. olsun şimdi geç de olsa fotolarını gördüm:) çok çok geçmiş olsun çok güzel olacağa benziyor.. ki şimdiden belli zaten başarılı geçtiği..
@Emeraude o nasıl bir yüz be ve nasıl bi burun.. bak bak doyamıyo insan
@Feverand fotolarına yorum yapıcam şimdi tek tek..bekle beni:)
@Frankfurt güzeli Remziye:) Secgin, fotolarınıza baktım Frankfurt toplaşmasını aradı gözlerim..hani foto??
(biz de güya baharkaynak’la görüşecektik o gitmeden, foto çekip koyacaktım buraya ama yalan olduk.. bahar beni duyuyosan ses ver, özledim senin nazlarını)

@Supernose canım seni okudum, fotolarına da baktım.. o burun deliği sorunsalı hakkında şöyle bir şey biliyorum, mesela benimki ameliyat öncesinde sünger gibi yumuşacık, incecikti.. güçlendirme yapıldı benimkilere de, şimdi eskisine göre sert.. Sende sanırım tersi bir durum söz konusu:S yani delikler yeterince güçlenemediğinden kapanıyor belki yahut çok mu derin nefes alıyorsun acaba, normal bir şekilde alırken de öyleyse emre bey yapar tekrar bişiler herhalde.. öyle kalmaz diye tahmin ediyorum.. ama empati kurabiliyorum az çok inan.. benim de başka bir yerimde (bacak) garip bir deri olayım var.. normal insanlarınkine göre çok gergin ve sıkı olduğu için herhangi bi işlem gördüğünde istenilen sonucu vermeyebilirmiş.. yani demek istediğim; biz ne kadar istersek ya da doktorlar ne kadar yetenekli olursa olsunlar bazen gerçekten bizdeki “şans” faktörü bir şeylerin önüne geçebiliyor.. Sen de öyle diyorsun gerçi aynı fikirdeyiz zaten biliyorum ama yine de ne hissettiğini az çok tahmin ettiğim için yazayım dedim.. Üzülecek ya da korkacak bir şey de yok aslında. Sonuç olarak, çökme yamulma, burun ucu düşmesi gibi şeyler değil.. Sanırım biraz daha güçlendirilecek orası..sonrasında spor yaparsın umarım güzel güzel

@Candy87 o baskınlık hissi, yani sertlik vs. oluyor zaman zaman ve hava şartlarına filan göre değişiyor hatta.. umarım sen ve supernose halledersiniz kısa zamanda.. hepimiz aynı zamanlarda ameliyat olduk sayılır.. seni de onu da çok iyi hatırlıyorum.. tekrar güzel şeyler yazacağız birbirimize

Kızlar son olarak bir şey yazacağım, başka doktorlarla kıyaslamak gibi olmasın Emre bey’i asla kıyaslamam ama benim yukarda da bahsettiğim gibi başka bir bölgemle ilgili (bu maalesef KBB uzmanlarının değil plastik cerrahların ilgilendiği bir konu -yoksa hiç düşünmez yine Emre Bey’e olurdum-) bir iki plastik cerrahla görüştüm.. yaklaşımlarını, gördüğüm manzarayı anlatsam size inanmazsınız.. doktor değil kuaförler sanki.. 8 binden fiyat açıp kendi kendilerine 6 binlere filan iniyorlar.. samimiyet sıfır.. hastasını anlayıp ona yardımcı olmaya çalışmak diye bir dertleri yok.. Onları görünce de anladım ki bizim doktorumuz nimetmiş, paradan puldan önce hastasına değer veriyor, dinliyor, iletişim kuruyor en önemlisi..

çok uzattım neyse.. Hadi hepimize güzel burunlu günler:)

cnm ben 3 kere ameliyat oldum.ilk ameliyatli burnum da 5 yil ayni hisleri yasadim sertlik agirlik fln ama hissettigim andan itibaren kabullendim cunku ameliyatli bir burun dert etmedim ama 5 yil boyunca estetikli birini gorunce senin ki sert mi agir mi diye sordum:))kimi evet dedi kimi hayir dokularla ilgili oldugunu dusunuyorum herkesin farkli..ameliyatli bir burun acildi kesildi kirildi dokular zarar gordu bir takim tuhafliklarin olmasi normal.10 ay az bir sure hala iyilesior burnun sogukta kalip yorulduktan sonra nem buhar sprey fln bir seyler yap rahatlatir..4 yil once myomectomy oldum hala agrilarim oluyor..nester degen yerden tuhaflik bekleyin normal eskisi gibi olmuor.bence bi sure sonra alisip unutacaksin dert etme aa iste oyle demekle olmuor diyebilirsin ama bende yasadim o yuzden gayet guzel kabullenior insan:)2.ye oldum bir sey degismedi ayni skntilar vardi 3.de azcik var ama biliorum ki normal.. doku boyle yapacak bir sey yok..gecmis olsun

Seklinde basindan beri mi tuhaflik var?sonradan degistiyse belki dokudan kaynakli yanlis iyilesiordur:S bak bunun caresi var uzme kendini..:)

KKKKIiiiiiiizzz feverand tanidinmi beni?? Emre beyin orda tanistmistik ben amelyat olmustum bile gercekten bayildim burnuna coookkk cooookk güzel olmus...
Benim burnum seninkinden daha sis senin tamam sislik yok gibi.... MAASSSALLLLAAHHH

almanyadan dimi:))) tanıdım tanımazmıyımm eşinle gelmiştinnn sargılı hali bile coktatlıydı burnunun:) nasıl şimdi durumun umarım iyidir hersey
teşekkür ederım canım fotograflarda belli deil ama benımde şişlik artık uca indi.evrene gğzel mesajlar göndererek beklıcez artıkın

Arkadaşlar benide eklermisiniz arkadaş listenize resimlerinizi merak ettim.
Bente temmuzda emre beye ameliyat olucam ama çok korkuyorum açıkçası benim nefes problemim yok sadece estetik amaçlı, dertsiz başıma dert almaktan korkuyorum anlayacağınız.

Seklinde basindan beri mi tuhaflik var?sonradan degistiyse belki dokudan kaynakli yanlis iyilesiordur:S bak bunun caresi var uzme kendini..:)

canim destegin icin cok saol...bende biliyorum ki birazda sans isi ama insan sansa birakmak istemiyo iste...sonucta cok zor bi karar ameliyat karari ve insan en guvendigi isme ameliyat olmak istiyor..druma herzaman guvendim hala da guveniyorum...elinden gelenide yapicagina inaniyorum..sonucta hala ilgilenmesi arayip sormasi bile insana moral veriyor...

emin ol doktorumuz sen memnun olana kdr elinden geleni yapacaktir..uzulme ii bak kendine..:)

emin ol doktorumuz sen memnun olana kdr elinden geleni yapacaktir..uzulme ii bak kendine..:)

ben karar verene kadar herkes memnundu hatta ameliyat olanlar ikinci bir müdehalenin olduğunu yazmış benim en büyük sorunum nefes alma doğru nefes alamadıktan sonra neden ameliyat olayım ki spor yaparken bir burun nasıl tıkanır anlamadım

canım bana sormuşsun, forumu eskisi kadar sık takip edemiyorum artık. kasımda emre bey'e ameliyat oldum.5 ayı geçti yani. şimdilik bir sıkıntım yok, şeklinden de memnunum, umarım bu şekilde devam eder. bu arada ameliyat olmuş ve yakında olacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, inşallah herşey gönüllerine göre olur...sorunu olan birini okudum mu da kendimde varmışçasına canım sıkılıyor.

tatlim CAN SIKACAK bi durum yok,ince derili bi hastaysan ekstra avantajlisin bence...ayrica dr beyin yaptigi burunlarin cogu bence harika otesi olmus gercekten..bende iki senedir arastirma icerisindeydim,bakmadigim tanimadigim doktor kalmadi internetten ozellikle,bizzat hastalarinida gordum ama inanki gerek insanlik acisindan gerekse hekimlik acisindan emre bey gercekten en iyilerinden biri...sadece ne istedigini ne istemedigini avantajini dezavantajini acikca konus doktor beyle..

sen karar verdin ya artik o yuzden memnun olmayanlar cikti:S olur 2.mudehale olur 3 olur olur da olur..burun bu kim tam garanti verior ki..ayrica kac kiside ayni problem var.herkesin dokusu farklı biraz mantikli dusunmek gerekior bence:)onda oldu diye sende olacak diye birsey yok.. tikanikliinn sebebi burun deliinin kapanmasi içten prob.yok sanirim ben oyle anladim..

Tramola senin ilk ameliyatın mıydı? önceleri yakup avşarı düşünmüşsün sanırım sonrasında emre bey'e karar verdin diye biliyorum, tasarımını daha çok beğendiğin için miydi ? Gerçi emre bey ile bir kez görüşen son kararını hemen veriyor:)

fotoğrafların var mı görebilir miyim sakıncası yoksa tabi.siz de yaşamışsınızdır epey zor bu dönemi atlatmak galiba beklemek daha zor olacak cevabınız için teşekkür ederim

arkadaşlar bu sabah burnumun içini temizlerken dikiş ipinide çekivermişim.bi sakıncası olur mu acaba.kendiliğinden mi koptu yoksa ben mi zorladım.kuruyan pıhtıyla geliverdi bir parça ip.bugün 18.günüm.ne zamana kadar kalacak bu dikişler.nasıl anlayacağız içinde artık kalmadığını.bilen arkadaşlar yardımmmmmmmmmm

canım korkma onların bi kısmı kendi kendine dökülüyor zaten normal. anlaşılmıyor, ben artık dikişler bitti sanıyordum, 1 ayı geçmişti, bigün temizlerken bir tanesi geldi. kalanlar da kendi kendine eriyor mu, sadece dökülenlerden ibaret mi bilmiyorum ama sorun olmuyor. 1. ay kontrolümde sormuştum Emre Beye bişey olmaz dedi.

sedahas senin burnun ne alemde nefes almanda bir sıkıntı var mı galiba senin içinde de problem vardı

Kızlar daha dün Emre beye mail attım bu gün bütün ayrıntılarıyla yanıtlamış ne kadar kibar ve ilgili biriymiş..:=)

Kızlar daha dün Emre beye mail attım bu gün bütün ayrıntılarıyla yanıtlamış ne kadar kibar ve ilgili biriymiş..:=)

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Bunu yüz yüze görüştüğünde daha da iyi anlıyorsun. Ben ilk kez bilgi almak için görüşmeye gittiğimde ameliyat günü aldım çıktım. Tabi sonrasında 3 kere daha görüştüm. Yani demek istediğim tanıyınca daha çok güveniyorsun ve rahatlıyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…