bende nefes problemi yok ama burnumun yerinde sanki kaya duruyo okadar agirlik var kasiliyo o bolge.. ozellikle cok yorulmussam,sogukta kalmissam.yurumussem dahada agirlasiyo..kimsede olmamis bende anlatamiyorum o hissi...sadece sertlik olsa raziyim..ama yuzumde agir bi tasla yasiyor gibiyim.sekil olarakta hic normal degil..bakalim pek umidim yok ama nasil olucak..benimki 10 ay oldu..
bende nefes problemi yok ama burnumun yerinde sanki kaya duruyo okadar agirlik var kasiliyo o bolge.. ozellikle cok yorulmussam,sogukta kalmissam.yurumussem dahada agirlasiyo..kimsede olmamis bende anlatamiyorum o hissi...sadece sertlik olsa raziyim..ama yuzumde agir bi tasla yasiyor gibiyim.sekil olarakta hic normal degil..bakalim pek umidim yok ama nasil olucak..benimki 10 ay oldu..
KKKKIiiiiiiizzz feverand tanidinmi beni?? Emre beyin orda tanistmistik ben amelyat olmustum bile gercekten bayildim burnuna coookkk cooookk güzel olmus...
Benim burnum seninkinden daha sis senin tamam sislik yok gibi.... MAASSSALLLLAAHHH
Seklinde basindan beri mi tuhaflik var?sonradan degistiyse belki dokudan kaynakli yanlis iyilesiordur:S bak bunun caresi var uzme kendini..:)
canim destegin icin cok saol...bende biliyorum ki birazda sans isi ama insan sansa birakmak istemiyo iste...sonucta cok zor bi karar ameliyat karari ve insan en guvendigi isme ameliyat olmak istiyor..druma herzaman guvendim hala da guveniyorum...elinden gelenide yapicagina inaniyorum..sonucta hala ilgilenmesi arayip sormasi bile insana moral veriyor...
emin ol doktorumuz sen memnun olana kdr elinden geleni yapacaktir..uzulme ii bak kendine..:)
acaba her buruna kıkırdak desteği yapılıyor mu burun kanatlarıyla kıkırdak bağlantısını çözemedim sanırım bir operasyon daha geçireceksiniz umarım her şey istediğiniz gibi olur sıkıntılarınız geride kalır bu arada tramola siz de emre beyin hastası mıydınız nedir durumunuz
ben karar verene kadar herkes memnundu hatta ameliyat olanlar ikinci bir müdehalenin olduğunu yazmış benim en büyük sorunum nefes alma doğru nefes alamadıktan sonra neden ameliyat olayım ki spor yaparken bir burun nasıl tıkanır anlamadım
ben karar verene kadar herkes memnundu hatta ameliyat olanlar ikinci bir müdehalenin olduğunu yazmış benim en büyük sorunum nefes alma doğru nefes alamadıktan sonra neden ameliyat olayım ki spor yaparken bir burun nasıl tıkanır anlamadım
canım bana sormuşsun, forumu eskisi kadar sık takip edemiyorum artık. kasımda emre bey'e ameliyat oldum.5 ayı geçti yani. şimdilik bir sıkıntım yok, şeklinden de memnunum, umarım bu şekilde devam eder. bu arada ameliyat olmuş ve yakında olacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, inşallah herşey gönüllerine göre olur...sorunu olan birini okudum mu da kendimde varmışçasına canım sıkılıyor.
canım bana sormuşsun, forumu eskisi kadar sık takip edemiyorum artık. kasımda emre bey'e ameliyat oldum.5 ayı geçti yani. şimdilik bir sıkıntım yok, şeklinden de memnunum, umarım bu şekilde devam eder. bu arada ameliyat olmuş ve yakında olacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, inşallah herşey gönüllerine göre olur...sorunu olan birini okudum mu da kendimde varmışçasına canım sıkılıyor.
arkadaşlar bu sabah burnumun içini temizlerken dikiş ipinide çekivermişim.bi sakıncası olur mu acaba.kendiliğinden mi koptu yoksa ben mi zorladım.kuruyan pıhtıyla geliverdi bir parça ip.bugün 18.günüm.ne zamana kadar kalacak bu dikişler.nasıl anlayacağız içinde artık kalmadığını.bilen arkadaşlar yardımmmmmmmmmm
canım korkma onların bi kısmı kendi kendine dökülüyor zaten normal. anlaşılmıyor, ben artık dikişler bitti sanıyordum, 1 ayı geçmişti, bigün temizlerken bir tanesi geldi. kalanlar da kendi kendine eriyor mu, sadece dökülenlerden ibaret mi bilmiyorum ama sorun olmuyor. 1. ay kontrolümde sormuştum Emre Beye bişey olmaz dedi.
Kızlar daha dün Emre beye mail attım bu gün bütün ayrıntılarıyla yanıtlamış ne kadar kibar ve ilgili biriymiş..:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?