Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yazilar azaliyo yavas yavas :) ameliyat olan kizlarrr yasadiklarinizi bizle paylasin, morluklar gectimi, agri sizi varmi, yemek yemede zorluk cekiyomusunuz, anlatin biraz :)

cnm benim 15.günüm ama emre ilhana olmadım.ağrım sızım hiç ama hiç olmadı.tamponlar çıkarkende aynen öle hiç acı sızı yok.sadece 2 ve 3. gün kafan davul gibi oluyo .sulu yemekleri rahat rahat yiyosun.katıları yemeni tavsiye etmem.narkozun verdiği bi halsizlik oluyo o kadar.bide dik yatmak biraz zorluyo.hiç korkulcak bişey diil.

yazilar azaliyo yavas yavas :) ameliyat olan kizlarrr yasadiklarinizi bizle paylasin, morluklar gectimi, agri sizi varmi, yemek yemede zorluk cekiyomusunuz, anlatin biraz :)

tam 2 hafta oldu bugün yarın da bantım çıkacak kavuşuyorum yeni burnuma:) şu an hiçbir ağrım yok, 5 6 gündür de gayet güzel nefes alıyorum, konuşuyorum, gülüyorum, çok sert olmamak şartıyla istediğimi yiyorum. tek şikayetim yanaklarımın alt kısmında kalan şişlik ama o da geçecek nasılolsa. zaten 4. günden sonra hızla geçti ödem ve morluklar:) ağrım sadece dikişler alınırken ve silikon çıkarılırken oldu ki çok ço azdı yine de sandığımdan. emre bey tam da istediğim gibi bir burun yaptı bana. ameliyattan önce 3 görüşmemiz oldu ne istediğimi tamamen anlattım zaten doğal bir burun istiyordum o da bana nelerin yakışacağını söyledi ortada buluştuk ve bilgisayardan çizimini yaptı istediğim burnumun. şimdilik şiş olmasına rağmen ben çok sevdim istediğim buydu çünkü. görüşmelerimizde, hastanede ameliyat öncesi ve sonrası ziyaretinde, sonraki muayenehanesindeki görüşmelerde çok da ilgili ve sıcak davranıyor. ben doktorumu çok sevdim siz de görüşürseniz çok seveceksiniz eminim:)

hımm geçmiş olsun erdemilk umarım başarılı bir ameliyat olmuştur senin için :) canım bana emre beyi tavsiye eden arkadaş kadıköy acıbadem de ameliyat olmuştu o yüzden hastane hakkında tam kesin bir bilgim yok. ama ataşehir diyosanız öyledir :) bilgiler içinde teşekkür ederim içim rahatladı:34:

benim ameliyat tarihim de 23 mayıs belki karşılaşırız

ayy ne güzel hemen yazdiniz cok sevindim :)
iyi olmaniza sevindim kizlar, gercektende korkulacak bir ameliyat degilmis, sizin yazilarinizi okudukca hic korkum kalmiyo zaten. benim ameliyatima 3 ay kaldi o kadar seviniyorum ki

Kızlar ben rötuş ameliyatı olduktan sonra çok şiştim, çok sıkıntı çektim. Hala 2 saatte bir sprey sıkıyorum. Şişler indi ama mutlu olamadım maalesef :(

Nefes problemim geçmedi. En ufak bir efor sarfedince burnum tıkanıyor. Bu yüzden ameliyatımın üstünden 8 aydan fazla zaman geçmesine rağmen hala spor yapamıyorum. Hızlı hızlı yürüyemiyorum bile. Zamanla düzelir diye bekliyorum. Umarım bir an önce düzelir çünkü spor/yürüyüş yapamamaktan çok kilo aldım.

Çok nefes alınca burun deliğimin kapanması olayı da geçmedi. Çökme devam ediyor. Bu arada sadece tek burun deliği değil. Biri bir miktar kapanıyor, öteki tamamen kapanıyor. Burun deliğinin kenarındaki kesik gibi şey için Emre Bey geçti dedi ama hala geçmedi, umarım o da zamanla kapanır. Yani bu rötuşu olma sebeplerimin hiçbiri çözülemedi şu ana kadar. Umarım zamanla çözülür. Ama şu burun deliği kapanma olayının çözüleceğini sanmıyorum, zamanla daha kötü hale geliyor.

Burun deliğimin üstünde çukurluk vardı. Oraya dolgu konulacaktı ama tam oraya değilde biraz alta konmuş. Konan yerde eskiden çukurluk yoktu. O yüzden iki bölge arasındaki yükseklik farkı artmış, daha çok çukur görünüyor. Eskiden bu çukuru farketmiyorlardı, şimdi bir iki kişi sordu. Yani düzelmesi gereken yerde şimdi daha çok dikkat çekiyor.

Ayın 24'ünde 9. ayım oluyor. O zaman kontrole gideceğim. Umarım bu dolgular eritilebiliyordur.

Supernose canım çok geçmiş olsun aynı dönem olduk biz senle ameliyatı benim de ufak tefek sorunlarım var dışarıdan belli olmuyor ama elimle dokununca hissediyorum sonra eski halinden bin kat güzel diyip umursamıyorum açıkcası.
ama sen ikinci bir operasyon geçirmişsin aynı seyleri tekrar yaşamak tahmin edebiliyorum ki zordur.umarım düzelir tekrar geçmiş olsun..

Supernose canım çok geçmiş olsun aynı dönem olduk biz senle ameliyatı benim de ufak tefek sorunlarım var dışarıdan belli olmuyor ama elimle dokununca hissediyorum sonra eski halinden bin kat güzel diyip umursamıyorum açıkcası.
ama sen ikinci bir operasyon geçirmişsin aynı seyleri tekrar yaşamak tahmin edebiliyorum ki zordur.umarım düzelir tekrar geçmiş olsun..

emeraude çok sağol canım. Bir iki gün arayla olmuştuk. Ailecek çok beğeniyoruz burnunu. Tam istediğim burun. 41 kere Maşallah, nazar değmesin :nazar:

Benim dışarıdan da belli oluyor sorunlarım. Bir de nefes problemi var ki, hareketlerimi kısıtlıyor. Yani şu anda eskisinden daha kötü durumdayım. İnşallah hepsi düzelir.

Kızlar ben rötuş ameliyatı olduktan sonra çok şiştim, çok sıkıntı çektim. Hala 2 saatte bir sprey sıkıyorum. Şişler indi ama mutlu olamadım maalesef :(

Nefes problemim geçmedi. En ufak bir efor sarfedince burnum tıkanıyor. Bu yüzden ameliyatımın üstünden 8 aydan fazla zaman geçmesine rağmen hala spor yapamıyorum. Hızlı hızlı yürüyemiyorum bile. Zamanla düzelir diye bekliyorum. Umarım bir an önce düzelir çünkü spor/yürüyüş yapamamaktan çok kilo aldım.

Çok nefes alınca burun deliğimin kapanması olayı da geçmedi. Çökme devam ediyor. Bu arada sadece tek burun deliği değil. Biri bir miktar kapanıyor, öteki tamamen kapanıyor. Burun deliğinin kenarındaki kesik gibi şey için Emre Bey geçti dedi ama hala geçmedi, umarım o da zamanla kapanır. Yani bu rötuşu olma sebeplerimin hiçbiri çözülemedi şu ana kadar. Umarım zamanla çözülür. Ama şu burun deliği kapanma olayının çözüleceğini sanmıyorum, zamanla daha kötü hale geliyor.

Burun deliğimin üstünde çukurluk vardı. Oraya dolgu konulacaktı ama tam oraya değilde biraz alta konmuş. Konan yerde eskiden çukurluk yoktu. O yüzden iki bölge arasındaki yükseklik farkı artmış, daha çok çukur görünüyor. Eskiden bu çukuru farketmiyorlardı, şimdi bir iki kişi sordu. Yani düzelmesi gereken yerde şimdi daha çok dikkat çekiyor.

Ayın 24'ünde 9. ayım oluyor. O zaman kontrole gideceğim. Umarım bu dolgular eritilebiliyordur.

senin burnunudamı emre ilhan yaptı?

Çok geçmiş olsun arakadaşım inan çok üzüldüm, binbir ümitle o kadar sıkıntıya katlanarak bıçak altına yat ama sonuç eskisindende kötü olsun..:50: İnşallah sonunda herşey istediğin gibi olur.
Ayrıca bu tip tecrübelerinizi bizlerle paylaşmanız da inan bana ameliyat olacak kişiler için çok yol gösterici oluyor. Ben yaklaşık 1 aydır takip ediyorum burayı herşey süper, dört dörtlük hopp oluyorsun çıkıyorsun sonrada yeni burnunla mutlu mesut yıllarca yaşıyorsun gibi gözüküyor. Tabiki çok memnun olanlar olabilir ama problem yaşıyanlarda burada paylaşmalı bence...
Tekrar geçmiş olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur..

Canım çoook üzüldüm senin adına inan,çünki burada olan herkes bu sürecin ne kadar zorlu ve sabır gerektiren bi dönem oldugunu çok iyi biliyor, yaşadıgın büyük talihsizlik 9 ay geçmesine ragmen nefes probleminin çözülememiş olması şaşırtıcı,umarım kontrole gittiginde bu problemin çözülür,ki ben Emre Beyin elinden geleni yapacagına inanıyorum..

soktayim valla, o kadar üzüldümki, ne kadar kötü yaa...
acaba niye böyle olduki üfff

Evet Melan, kendisi yaptı.

Çok sağol yedisekiz, inşallah çok güzel ve iyi olur canım.

BerfeM, çok teşekkürler canım. Emre Bey elinden geleni yapıyor ve yapacak, ben de eminim.

Deryacım, düzelecek diye bekliyorum inşallah.

Supernose, çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda sorunların düzelir. Hala spor yapamaman çok kötü ya.

Merhabaa
bende emre bey e amelıyat olmayı dusunuyorum. şuan için tek endıselendığım nokta emre beyın kbb doktoru olması yanı bır plastik cerrahla daha mı memnun olurum acaba...buradakı guzel yorumları okumak benı cok memnun ettı amelıyat hıc kolay bısey değil bınbır acı sıkıntı ınsan çok endişelenıyor:(:44:

Çok sağol canım. İnşallah en kısa zamanda yapabilirim. İlk yapabildiğim gün burada kutlama yapicam.

niçin nefes alamıyorsunuz kemikten mi kaynaklanıyor yoksa burun estetiği ile alakalı hay allah neden öyle oldu ki ben sizi 2. operasyon önceki durumunuzu da biliyorum sıkıntıların neden geçmedi revizyon gerektirmeyen ameliyatlar yaptığına dair bir söylemi vardı doktorun ya da namı umarım 3. müdehalede düzelir emeraude senin ne gibi sıkıntın var acaba söyler misin dokunduğumda hissediyorum demişsin nasıl yani bilgilendirirsen sevinirim

Supernose,arkadaşım sorunlarının geçmemiş olması benide üzdü.İnşallah sorunların bir bir çözülür zamanla.sana birkaç soru sorabilir miyim.

bende yeni ameliyat oldum takip edersen bilirsin bugün 14.günüm.bantlarımda çıktı.çok şiş şuan.şişliğine rağmen eşim çok beğendi.çok güzel bir buruna sahip oldun.estetikle ilgili kafamdaki bütün önyargılarımı bertaraf etti görüntün diyor mutlu ediyor beni.diyeceğim şuki şimdiye kadarki süreçten memnunum.burun olayı çok sabır ve zaman gerektiren bir süreç.ilerde sorunlarla karşılaşırım diye kaygılanıyorum seninde yaşadığın sıkıntıları görünce.sorum,sen bu sorunları nezaman algılamaya başladın.benim gibi enbaşında mutluydunda sonradan mı farkettin şişler inice.Ameliyat öncesindede kıkırdakta çökme var mıydı yoksa sonrasında mı ortaya çıktı.burun kanatlarının kapandığını nezaman farkettin acaba.yanıtlayabilirsen memnun olurum.rahat sayılırım ama yinede azıcıkta olsa insan endişe ediyor.

vakit bulduğumda bantsız halinide paylaşıcam sizinle.görüşlerinize ihtiyacım var.

Merhabaa
bende emre bey e amelıyat olmayı dusunuyorum. şuan için tek endıselendığım nokta emre beyın kbb doktoru olması yanı bır plastik cerrahla daha mı memnun olurum acaba...buradakı guzel yorumları okumak benı cok memnun ettı amelıyat hıc kolay bısey değil bınbır acı sıkıntı ınsan çok endişelenıyor:(:44:

benim burun içi ile ilgili problemlerim olduğu için de kbb uzmanı tercih ettim sizin tercihiniz sıkıntılarınız ölçüsünde olmalı

Back