Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Benide Emre Bey 2 hafta önce aradi ve 29.Nisanda frankfurta oldugunu söyledi ve ertesi günüde amerikaya ucdugunu söyledi almanyadan... Yani 29.4.2011 Frankfurta kendisi..

handemelek selam canim.ya sana bikac sey sormam lazim ama özel mesaj atamiyorum,suan burdasin galiba.bana sencede sakincasi yoksa mail adresini yazabilir misin?sakincasi yoksa tab

handemelek selam canim.ya sana bikac sey sormam lazim ama özel mesaj atamiyorum,suan burdasin galiba.bana sencede sakincasi yoksa mail adresini yazabilir misin?sakincasi yoksa tab

Cnm bende ozelden msj atamıorum ama son ıkı o yuzden bı msj daha yazıp ozelden maılımı yollıcam sana

Ben birsey anlamadim simdi doktor bey 29. frankfurtda bu tamam, burcu hanim dedi 29. arayacakmisiz doktor beyi- eger kontrol icin görüsmek istiyorsak. Herkezle teker tekermi randevu yapicak yoksa simdi frankfurt yakinlarindaki bütün kizlarmi toplanip görüscez ?? Aranizda bilen varmi acabaa ???? :)

okudugum bir cok yazi sonrasi anladim ki emre ilhanin asistan sorunu var. bilgi verme konusunda sanirim bir numara degiller bende msnde bir soru sormustum ama malesef cevabini alamamistim. :)

bende facebookdaki sayfasinda gördüm müjdeyi. frankfurtda oturuyorum zaten sansliymisim ah bide soruma cevap verseler nerede ne zaman olucak nerden kimden bilgi alabilirim anlamadim gitti...

Kizlar daha dogrusu frankfurtdaki kizlar beni bir zahmet araya bilirmisinizzz bu benim is telefonum : 0177 alti bir iki iki dört iki iki ...tskler iyi aksamlar :)

Frankfurtdaki Kizlar: Eger gelmek istiyorsaniz yarin saat 13.30 buluscaz. Doktorumuz frankfurtu bilmedigi icin birseyler düsünmemizi istedi. Ben güzel bi cafede otururuz diye düsündüm sizinde fikrinizi almak istedim :) telefon numarami yazdim zaten msn adressimide veriyim remziye_ozr@hotmail.de yada Facebooktan.

bekliyorum cevabiniziiii :) doktordan cok sizi görcem diye seviniyorum :)

ooh süper :) vallah bende sizi görecegime seviniyorum emre beyide özledik tabiiki :))
peki nerde buluscaz bi fikriniz var mi? haha heycanlandm birden :))

Evettt bende bende :) Acaba bir bucukta Emre beyin hotelinin orda bulussak hoteli tam carsinin orda ??? yasemin eklesene beni msn e ordan konusalim

Yasemincik baktim msne yok eklenmemiss :) Süper yaa ikimizden baska kimse gelmiyor galiba :) Nerde bulusalim :) Konrad-Adenauer-Straße 7
60313 Frankfurt am Main
bunun önünde bulusalim olurmu?? emre beyde saat 13 orda olucakmis . Ondan sonra düsünürüz hangi cafeye gidelim diye.

Neden kasim ayina aldin? Ozamana kadar hep dolumu yoksa??

cünki bu ayin sonunda bana fiyatlarin articagini söylediler ve bundan dolayi bende almak zorunda kaldim zaten yurt disindan geldigim icin öyle uygun oldu..ozamana kadar da randevularin verilip verilmedigi hakkinda bir bilgim yok malesef..

arkadaslar fiyat arttirmalari (tabi böyle birsey gercektende olursa) sadece arttiktan sonraki randevu alan hastalari etkileyebilir..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…