Öp Beni Büyük Aşkım Büyük Aşkım (selin aşk hikayesi)

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
gülesim geldi valla anlatmaya başlarken :1rolleyes:

lise son sınıftaydım ben mehmetle tanıştığımda ama ilk tanıştığımda anlatıcam görüceksiniz ikinci kez yeniden tanışıcaz. sırnaşık şey
hem okul hem dershane arasında mekik dokuyordum o zamanlar. yanlışım yoksa mayısın son haftası dershanedeki arkadaşlarla bir piknik düzenlemeye karar verdik. özge diye bir arkadaşım vardı ve onunda başka dershaneden kubilay diye bir sevgilisi. onlarda geldi birde kubilayın yanında mehmet diye bir arkadaşı. yakın oturduğumuzu öğrendik birbirimize sohbet esnasında. ama tanışıklığımız sadece o güüne kaldı. taa ki 3 yıl sonrasına kadar.

aradan tam 3 yıl geçti görmedim mehmeti, bi yerde 24 saat çalışıyordum vardiyalı sistemde sosyal tesis diyebilirim buraya. mehmetlerde onun hemen yanında oturuyormuş, vardiya arkadaşımda mehmetin arkadaşının ablasıymış vardiya arkadaşımın düğünleri vardı oraya gittim bi gece, mehmet de ordaymış görmüş beni tanıyorum demiş. sonra nurşene (vardşya arkadaşıma sormuş) beraber çalışıyoruz demiş oda.

bi kaç gün sonra iş yerime geldi bişi almak istedi bende verdim ama tanımadım tabi ki... bana meral sen misin dedi evet dedim sert sert sen adımı nerden biliyorsun?
ben mehmet dedi hani kubilay ve özge vardı pikniğe gitmiştik dedi, hatırladım o zaman. nasılsın diye biraz konuştuk. sonra hep efendi efendi geldi gitti ama yanımda hiç durmadı uzaktan nasılsın dedi selam verdi gitti. aklıma hiç öyle bi düşünce gelmedi.
sonra ramazandı 27 eylül 2006 perşembe akşamı işten ayrılacaktım sabah vardiyam bittiğinde ve işten çıkıp başka bi iş başvurusu için merkeze gidecektim moralim bozuktu. yanıma geldi neden moralin bozuk dedi anlattım. aaa bene yarın merkezdeyim görüşeli istersen dedi bilmem dedim ver sen numaranı ben ararım seni dedi bende verdim neden verdiysem :uhm:iftara az kalmıştı gideyimde annem mantı yaptı iftara dedi oooo dedim bende ziyafet. aaa sana da getireyim dedi yok istemez dedim olur mu getiririm dedi ama ciddiye almadım. bi baktım getirmiş çok şaşırdım o zaman benden hoşlandığını hissettim. sonra yarn onunla görüşmekten vazgeçtim. mesaj attım iş görüşmesinden sonra arkadaşlarla buluşacağım sana söylemeyi unuttum kusura bakma dedşim. tamam diye cevap geldi. sonradan konuşmalarımıza göre o mesajdan sonra benden ümidi kesmiş sırnaşık şey.sonra sabah oldu ben 24 saatten çıktım uykusuz halde merkeze giderken hava çok güzel yalnızda çekilmez mehmeti bi çaldırayım dedim kendi kendime hemen aradı cumaya gidicekmiş tam caminin bahçesinde abdest aıyormuş. nerdesin hemen geliyim almaya dedi. yok dedim daha otobüsteyim dedim. tamam durakta beklicem seni dedi. durakta indim bakıyorum mehmet yok çaldırdım nerdesin dedim karşıdayım dedi göremiyorum dedim geliyorum bekle dedi önümde bi araba durdu ve kapısı açıldı şaşırdım hadi dedi ve ben bindim. sonra çok kızdım ama kendime tanımadığım bi adamın arabasına bindim diye. o gün yorgunum diye oruç tumadım o oruçluydu yemeğe götürdü beni ben yedim o baktı :eek: sonra iş görüşmesi yapacağım kişinin merkezden baya uzakta olduğunu öğrendim ben götürürüm seni dedi gerek yok dedim olmaz olmaz götürürüm dedi gittik ve geri dönerken yağmur başladı birden uyumuş kalmışım arabada ne cesaret ama adam alsa götürse bişi yapamam.
aslında ozaman açılmayı dşünmüş ama ben uyuduğum için olmamış.son ben bi arkadaşımın yanına gidicem dedim eve giderken haber ver ben bırakırımm dedi. sanmıyorum dedim arkadaşımla giderim yok dedi haber ver zaten benimde işim var biraz halledip gelirim seni almaya dedi. sonra arkadaşıma anlattım böyle böyle diye napıcam dedim ya gidelim çok yağmur yağıyor dedi. sonra geldi mehmet. dönerken açılmayı dşünüyormuş ama arkadaşım olduğu için diyememiş.

eve geldik sonra bana mesaj attı sana bişi söylicem ama çekiniyorum diye bende biraz şeytanlığa vurdum işi, ne oldu arkadaşımdan mı hoşlandın ama o senden büyük haberin olsun dedim, ne arkadaşı ya senden hoşlandım senden diye bir mesaj geldi bana sonra :asigim: benim cevabımda bunu duyduğuma sevindim oldu :lepi:
ayyy yani 28 eylül 2006 dan beri beraberiz. hiç ayrılmadık ellrimizi hiç bırakmadık çok sevdik birbirimizi. çıkmaya başladığımıdan 15 gün sonra mobilyacının önünden geçerken çocuğumuzun odasını beğendik :emir_bebek:
ve o tarihten 8 ay sonra nişanlandık. şimdi tam 2 senedir nişanlıyız Şeniz

ve bu yaz 01-02 ağustos 2009 da evleniyoruz Şeniz:sm_cool:

:nazar:

uzun oldu kızlar üzgünüm :eek:

bide küçük bi not onu ilk ben öptüm kaydirigubbakcemile3

maşallaaaahhh :) darısı başımıza :KK66:

merhaba
okurken o kadar hoşuma gitti ki.böyle sevgi herkesin başına gelsin.sana ömür boyu mutluluklar.

çok güzel bir hikayeniz war..allah sizi birbirinizden ayırmasn..kıskandm yaa:eek:

dimek ilk sen öptün he hiç şaşırmadım sel kaydirigubbakcemile3
ALLAHım mutluluğunuzu daim etsin bebem
evlenin barklanın hemen çocuk yapın emi
Şeniz
:asigim:

merhaba
okurken o kadar hoşuma gitti ki.böyle sevgi herkesin başına gelsin.sana ömür boyu mutluluklar.
çok teşekkür eder,ö darısı başına inşallah. Rabbim herkese yaşatsın böyle güzel şeyleri :asigim:

dimek ilk sen öptün he hiç şaşırmadım sel kaydirigubbakcemile3
ALLAHım mutluluğunuzu daim etsin bebem
evlenin barklanın hemen çocuk yapın emi Şeniz
:asigim:
ni dimek lan şaşırmadım ne var yane ayıp mı kıvranıyodu karşımda off gel dedim öptüm Şeniz :eek:

hemen yapmicaz bebik biz 4 sene en fazla :nazar:

evet ablacım a.s

ay inanmiyorum kiz,benimde evlilik yildonumum,ne tesaduf...........kaydirigubbakcemile5

Allahim,bu heyacanin,bu mutlulugun kalbinden hayatindan hic eksik olmamasini nasip etsin,:Saruboceq:

sevdiginle hep goz goze hep elele olun iyisallah,canim kardesim:Saruboceq:

evit askere gidicik kocem :çok üzgünüm:

canım çok güzel anlatmışsın aşkını..:asigim:
hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...kaydirigubbakcemile5
ama evlendikten sonra askere gidecek olması arkadaşımdan biliyorum zorlanmıştı..:nazar:
allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin..:Saruboceq:

canım çok güzel anlatmışsın aşkını..:asigim:
hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...kaydirigubbakcemile5
ama evlendikten sonra askere gidecek olması arkadaşımdan biliyorum zorlanmıştı..:nazar:

allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin..:Saruboceq:
amin canım inşallah. ama kısa dönem olacak Allahın izniyle.
kolaycacık su gibi akıp gidewr inşallah o günlerde :Saruboceq:

ay inanmiyorum kiz,benimde evlilik yildonumum,ne tesaduf...........kaydirigubbakcemile5

Allahim,bu heyacanin,bu mutlulugun kalbinden hayatindan hic eksik olmamasini nasip etsin,:Saruboceq:

sevdiginle hep goz goze hep elele olun iyisallah,canim kardesim:Saruboceq:
çok güzel burda beraber kutlarız inşallah. çok sevindim senin gibi seksü bi kadınla aynı günde evleneceğime :asigim:

çok güzel burda beraber kutlarız inşallah. çok sevindim senin gibi seksü bi kadınla aynı günde evleneceğime :asigim:

iyisallah canim,ah yakin olsam salona baskin yapardim ammeee,gurbetin kazigi iste....

gunler su gibi gelir gecer bi bakmisin,kina icin koafore gidiyon,aaah aaah ne aglamistim kina gunum,kaslarim ilk defa aliniyo,:roflol:dedim ulen yavas olun noluyoz,demesinmi yarin aksama hazirliyoz seni,kaydirigubbakcemile3optum bitanem,,,,,a.s.

canım allah yolunuzu acık etsın ısallah askerlıgıde hemncecık bıter gecer..bebısınıze sıra gelır..:)))

X