Saç Rengi ve Saç Boyama OOOHHH BBEEEE RÖFLEDEN KURTULDUMMM :) (resimli)

tatlı bi renk olmuş,
röflelerim gözükmee başladı demişsin,
ben de geçen yıl röflelerimden kurtulmak için en az 3 kez çikolata kahveye boyadım ve sonunda kurtuldum:)
sende boyanı bikaç kez tekrar ettiğinde anca kurtulursun,güle güle kullan saçını:)

vallahi o röfleler bir süre öğle gözükecek canım benimde aynı çünkü devamlı boya yapıyorum 5. yıkamada röfleler gölge gibi çıkıyor ama fenada durmuyor

güzel olmuş beğendim canım ama maalesef bir süre sonra üstteki boya akıyor ve röfleler yeniden alttan sırıtmaya başlıyor, kestirmeden kurtulamıyorsun yani. ben de nerdeyse bir senedir kızıl röfleden kurtulamıyorum. çok güzeldi ama bakımı zordu dediğin gibi.

bende röflemden kurtuldum
ama benim saçlarım çok yıpranmıştı üst üste olmasından dolayı:sinifsinif:
şimdi bal köpüğü tonlarında
sende iyi bi seçim yapmışsın canım,güle güle kullanbayanssulusmile

Saçlarım çikolata kahveyken ve hiç kırığı yanığı yokken ben bir bunalım halinde röfle yaptırmaya karar vermiştim, güzel olur düşüncesiyle gidip kuaföre sık röfle yaptırmıştm, ama röfleye hep fön lazım bazen kendim çektm bazen kuaför derken saçlarım yanık yanık kırık kırık çirkin bi hale gelmişti. 1 ay boyunca o röfleden kurtulma yollarını aradım ve bugün kuaföre gidip anlattım derdimi. Karamel rengine boyayınca kapatır dedi, karamel rengine boyadılar işte sonuç, çok hoşuma gitti bu renk.
BıDAHA RÖFLEE BENDEN UZAKTA DURSUN PSıKOLOJıMı BOZDU
eyvahedigeldismile

bu iğrenç röflem
attachment.php

bunlarda yeni boyanmış hali
attachment.php

attachment.php

slm benim röflelerim seninkilere çok benziyor benim de psikolojim bozulmuş durumda.Boyadığın karamelin hangi tonu acaba biraz kızıl olmuş ama çok güzel olmuş

Back