Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yarin konusup kesin bi tarih aliyorum insallah :) fakat su anda cesarete ihtiyacim var, çünkü beni son zamanda bi ameliyat korkusu sardi kafamçokkarıştı
of kizlar kafam iyice karisiyor.. yani sitelere,foruma bakiyorum,herkez bu cok bak buda iyi fln diyor ya.. ya keske onur erol hala girsede ameliyatlara..en azindan onun 1 numara oldugunu biliyor.. parayada kiyarim yani.. ama yapmiyor iste.. "2 numara" kim yaaa offf...
of kizlar kafam iyice karisiyor.. yani sitelere,foruma bakiyorum,herkez bu cok bak buda iyi fln diyor ya.. ya keske onur erol hala girsede ameliyatlara..en azindan onun 1 numara oldugunu biliyor.. parayada kiyarim yani.. ama yapmiyor iste.. "2 numara" kim yaaa offf...
bir arkadaşım var burnu kemerli ve burun ucu çok büyüktü ayrıca nefes almakta zorlanıyordu.ankarada gazi üniversitesinde seyhan çenetoğlu adlı bir doktora yaptırdı burnunu.1 sene oldu burnundan çok memnun.sağlık problemi de ortadan kalktı.değişimi görsen inanamazsın burun insanı çok değiştiriyor.şimdi ben bile hayran hayran onu izliyorum.arkadasım önceden saçını bile bağlamazdı burnunun çirkinliğinden ama şimdi bandana bile takıyor burnunu gururla sergiliyor.hem çok güzel hem çok doğal.onu gördükçe ben bile yaptırmak istiyorum burnumu seyhan bey e.maşallah diyorum allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.arkadasımın burnu önden de yanlardan da çok güzel duruyor.bu yüzden şiddetle bu doktoru tavsiye ediyorum.
merhaba eğer yakın zamanda gittiysen görüşme için ücret ödeniyor mu?ödeniyorsa bunun fiyatı nedir? ben de bir gidip yaptığı işleri görmek istiyorum ama açıkcası yüksek ücret ödemek de istemiyorum
onepten ayrılıyormuymuş? zaten onepe gelen hastaların çoğu onun için geliyordu,isabetli bir karar vermiş.arkadaşım için gittiğimizde bize yaptığı burunları gösterdi açıkçası biz o kadar da beğenmedik sonuçta vazgeçti arkadaşım.iyi,sıcak kanlı bir doktor ama net ortamında biraz fazla abartılıyor bence,yaptığı burunlar öyle aman aman güzel değildi kesinlikle.