• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onur Erol'dan sonra en iyi cerrah kim?(Burun Ameliyati icin)

Bugün Emre iLhan'a muayene oldum..
çok sempatik ve iyi bir doktor oldugunu duymuştum..
gerçektende öyleymiş..
sanki psikoloğa gittm,o kadar rahatlattı ...
bayramdan sonra ameliyat olucam....a.s

of kizlar kafam iyice karisiyor.. yani sitelere,foruma bakiyorum,herkez bu cok bak buda iyi fln diyor ya.. ya keske onur erol hala girsede ameliyatlara..en azindan onun 1 numara oldugunu biliyor.. parayada kiyarim yani.. ama yapmiyor iste.. "2 numara" kim yaaa offf...

slm bubuuuu:) benim iki teyze kızım da Onur Erol'e burun estetiği yaptırdılar. Kendileri beyeniyorlar ama açıkcası ben hiç tutmadım....Yüz biçimleri ve özellikleri farklı olan iki kişiye aynı tip burnu yapmak bence saçma,,,,,ikisinin de burnu biribirne benziyor fakat yüz tipleri,kontur hatları,mimiklerini kullanışları vs...gibi tipik kendine münhasır özellikleri bu iki kardeşin çok faarklı......aynı tip burun açıkcası bence başarılı bir estetik operasyona delalet etmiyor. Doğal da durmuyolar burunları,,sapan kemikleri sanki fazla abartılı inceltilmiş,,,,,ama kendileri beyeniyolar ne diyim:))) nispeten iyi tabiki ama bu estetik genel-geçer normlara göre doğal ve başarılımıdır bence çok tartışılır.....hatta büyük kız kardeşin burnu bi kez düştü yine gidip Dr. Erol'a yaptırdı,,,,,, kız kardeşler felan diyorum da buarada teyze kızlarım 35-40 küsür yaşlarında,,benden büyükler yani yerimseniben....ben burnumu çok beyeniyorum ama beyenmeseydim de sanırım tercihim yine Dr. Erol olmazdı gibime geliyo,,,,,bence başarı yüze uyumlu,doğal duran,kişiye özel ve de simetrik burun yapmakta...yoksa bir tarz burnu çok iyi yap herkese kondur,,,,saçma bence bu,,,ozman herkes bir plastik cerrahın kendi şahsi özbeyeni fantazisine kurban olur,,,çok saçma değil mi sizce de arkadaşlar??:enbuyukkk:

of kizlar kafam iyice karisiyor.. yani sitelere,foruma bakiyorum,herkez bu cok bak buda iyi fln diyor ya.. ya keske onur erol hala girsede ameliyatlara..en azindan onun 1 numara oldugunu biliyor.. parayada kiyarim yani.. ama yapmiyor iste.. "2 numara" kim yaaa offf...

slm bubuuuu:) benim iki teyze kızım da Onur Erol'e burun estetiği yaptırdılar. Kendileri beyeniyorlar ama açıkcası ben hiç tutmadım....Yüz biçimleri ve özellikleri farklı olan iki kişiye aynı tip burnu yapmak bence saçma,,,,,ikisinin de burnu biribirne benziyor fakat yüz tipleri,kontur hatları,mimiklerini kullanışları vs...gibi tipik kendine münhasır özellikleri bu iki kardeşin çok faarklı......aynı tip burun açıkcası bence başarılı bir estetik operasyona delalet etmiyor. Doğal da durmuyolar burunları,,sapan kemikleri sanki fazla abartılı inceltilmiş,,,,,ama kendileri beyeniyolar ne diyim:))) nispeten iyi tabiki ama bu estetik genel-geçer normlara göre doğal ve başarılımıdır bence çok tartışılır.....hatta büyük kız kardeşin burnu bi kez düştü yine gidip Dr. Erol'a yaptırdı,,,,,, kız kardeşler felan diyorum da buarada teyze kızlarım 35-40 küsür yaşlarında,,benden büyükler yani yerimseniben....ben burnumu çok beyeniyorum ama beyenmeseydim de sanırım tercihim yine Dr. Erol olmazdı gibime geliyo,,,,,bence başarı yüze uyumlu,doğal duran,kişiye özel ve de simetrik burun yapmakta...yoksa bir tarz burnu çok iyi yap herkese kondur,,,,saçma bence bu,,,ozman herkes bir plastik cerrahın kendi şahsi özbeyeni fantazisine kurban olur,,,çok saçma değil mi sizce de arkadaşlar??:enbuyukkk:

bir arkadaşım var burnu kemerli ve burun ucu çok büyüktü ayrıca nefes almakta zorlanıyordu.ankarada gazi üniversitesinde seyhan çenetoğlu adlı bir doktora yaptırdı burnunu.1 sene oldu burnundan çok memnun.sağlık problemi de ortadan kalktı.değişimi görsen inanamazsın burun insanı çok değiştiriyor.şimdi ben bile hayran hayran onu izliyorum.arkadasım önceden saçını bile bağlamazdı burnunun çirkinliğinden ama şimdi bandana bile takıyor burnunu gururla sergiliyor.hem çok güzel hem çok doğal.onu gördükçe ben bile yaptırmak istiyorum burnumu seyhan bey e.maşallah diyorum allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.arkadasımın burnu önden de yanlardan da çok güzel duruyor.bu yüzden şiddetle bu doktoru tavsiye ediyorum.

onur erol hakkında iyi doktor diyenler yanılıyorlar seneler evvel kuzenımın kemerlı burnunu amelıyat ettı burun kıkırdağı eridi arkasından bir kaç kere daha amelıyat etti eski burnu bile daha iyiydı burnunu inceltti inceltti sonra da ucundan kaldırdı o kadar iğrenç bir gorunumu olduki ınanın eski burnunu arıyor sadece bununla kalsa iyi nefes alma problemıde yasıyor sadece isim yapmış doktor bu inanın ısım yapmamıs ve ısınde uzman cok doktor var araştırma yapın dikkat diyorum....

bir arkadaşım var burnu kemerli ve burun ucu çok büyüktü ayrıca nefes almakta zorlanıyordu.ankarada gazi üniversitesinde seyhan çenetoğlu adlı bir doktora yaptırdı burnunu.1 sene oldu burnundan çok memnun.sağlık problemi de ortadan kalktı.değişimi görsen inanamazsın burun insanı çok değiştiriyor.şimdi ben bile hayran hayran onu izliyorum.arkadasım önceden saçını bile bağlamazdı burnunun çirkinliğinden ama şimdi bandana bile takıyor burnunu gururla sergiliyor.hem çok güzel hem çok doğal.onu gördükçe ben bile yaptırmak istiyorum burnumu seyhan bey e.maşallah diyorum allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.arkadasımın burnu önden de yanlardan da çok güzel duruyor.bu yüzden şiddetle bu doktoru tavsiye ediyorum.

mrb ben burnumdaki kemikten dolayı ameliyat olmak istiyorum konyada oturuyorum ve ankara yaptırmak istiyorum sizin yazınızı okudum ve ilgimi çekti seyhan beye gerçekten güvenebilirmiyim çünkü bu konuda çok cesaretim yok birde fiyatını öğrenebilirmiyim

onepten ayrılıyormuymuş? zaten onepe gelen hastaların çoğu onun için geliyordu,isabetli bir karar vermiş.arkadaşım için gittiğimizde bize yaptığı burunları gösterdi açıkçası biz o kadar da beğenmedik sonuçta vazgeçti arkadaşım.iyi,sıcak kanlı bir doktor ama net ortamında biraz fazla abartılıyor bence,yaptığı burunlar öyle aman aman güzel değildi kesinlikle.

merhaba eğer yakın zamanda gittiysen görüşme için ücret ödeniyor mu?ödeniyorsa bunun fiyatı nedir? ben de bir gidip yaptığı işleri görmek istiyorum ama açıkcası yüksek ücret ödemek de istemiyorum

görüşme ücretsiz canım. ben birkaç ay önce görüşmüştüm ama hala ücretsizdir diye düşünüyorum.
zaten sen naci beye mail at telefonunu da yaz altına. o seni mutlaka cepten arar
kaydirigubbakcemile5

Sadece bilginize sunarim..kendim tecrübe edinmedim, fakat belirttigim doktor Plastik Cerrah ve isinin erbabi...yanik tedavisi, tavsan dudagi ve damak yarigi ameliyati yapiyor...ayriyetten bir kac kez hatali burun ameliyatlarinida düzeltiyor ve daha nice baska türlü ameliyatlar..!

Op. Dr. Selahattin Tulunay, Istanbul

onepten ayrılıyormuymuş? zaten onepe gelen hastaların çoğu onun için geliyordu,isabetli bir karar vermiş.arkadaşım için gittiğimizde bize yaptığı burunları gösterdi açıkçası biz o kadar da beğenmedik sonuçta vazgeçti arkadaşım.iyi,sıcak kanlı bir doktor ama net ortamında biraz fazla abartılıyor bence,yaptığı burunlar öyle aman aman güzel değildi kesinlikle.

nasıl yani dedokido aman aman güzel değil derken nasıldı?nasıl olmalıydı?

canım sorunu ne amaçla sordun? naci bey'e ameliyat olmayı mı düşünüyorsun? eğer öyleyse yüzyüze görüşmen daha doğru olur,çünkü internet ortamında anlatılanlar çok yanıltıcı oluyor.biz naci bey'i öve öve bitiremeyen yazıların verdiği gazla gittik onep'e ve umduğumuz gibi geçmedi görüşme.yaptığı burunlar da genellikle her estetik cerrahın yaptığı ayardaydı yani özel birşey göremedim ben.ayrıca kendisi biraz sinirli gibiydi,çok da yoğunluk vardı randevu günümüzde belki de ondandır.zaten ameliyat olacaksan en iyisi yazın olmayacaksın çünkü doktorların başı çok kalabalık oluyor bu sezonda.

bence bırde serhat tuncerı dusunun derım.. ablamın burnunu yaptı ve 6 yıldır ne nefes alma problemı nede herhangı bı degısme oldu burnunda oldukca doal ve aynı zamanda gusel burunlar yapıyo kendısı .. onur erolda cok ıyı bır doktor daha dogrusu bu ıslerden anlıyan ve yaptıgı tasarımlarda bırebır reele cevıren ısının erbabı bırısı . arkadaslarımdan bırının burnunu yapıcaktı sadece gostermeye gıttık baya bı ılgılendı ve burnunda saga dogru egrılık var ne yaparsan yap yıne o tarafa dogru egılıcektır yaptırma dedı . tabı dınlemedık bashka bı doktora yaptırdık burun yıne gusel oldu ama 2 sene sonra burun saga dogru kaymaya basladı :) adam ısını bılıyor ..

kızlar kafanız hiç karışmasın,belirlediğiniz doktorlarla tek tek görüşün,kafanıza iyice yatmadan da kimseye ameliyat olmayın.ayrıca ameliyat kararını da aceleye getirmeyin,aynı doktorla en az iki kez görüşün detayları netleştirin.naci bey bize bu yaz ameliyat ücreti olarak 4.300 şifa hastanesi için,4.500 de onep için fiyat vermişti.

Arkadaşlar en iyi burun cerrahı DOKTOR İLKER MANAVBAŞI'DIR.Hem çok doğal burunlar yapıyor hemde inanılmaz sorunsuz bir iyileşme süreci yaşıyorsunuz.Nerden mi biliyorum?? çünkü bütün ailem ona ameliyat olduu!! Hatta 50 yaşında ki teyzem yüz germe yaptırdı şu an genç kız gibi oğulları onunla bi yere gitmiyor çünkü sevgilisi sanıyorlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hem doktorluğu,hemde insan ilişkileri açısından kesinlikle barış çakır diyorum nazım çerkeş ve barış çakır Türkiyenin en iyi doktorları ,ikisininde yapdığı burunları gördüm ikisiylede uzun uzun konuşdum gerçekden tavsiye ediyorum arkadaşlar.

belki yazılı medyada veya tv lerde pek sık görünmez ,hasta hekim ilişkisinde abartısız gerçek bir hekim gibi davranır ona ameliyat olanlar onu ne maharetli bir hekim olduğunu çok iyi bilirler araştırırsanız bu ismin Dr Fevzi Yavaş olduğunu göreceksiniz.

ben fevzi yavaşla görüşmüşdüm muayene etmeden ameliyat günü veren doktorlardan hoşlanmadığım için istemedim ama iyi yapdığı burunlar olduğunu gördüm

Back