Herkeze merhaba! Daha yeni uye oldum ve bu ilk mesajim!
Bende burun ameliyati olmayi dusunuyorum... Onur Erol 1 numaraymis,ama kendisi girmiyormus artik ameliyata.. Dr Naci Celik'ten baya iyi yorumlar okuyorum,burda olsun,baska sitelerde olsun.. burun ameliyatinda cok iyi diyorsnuz ama bende birde deviasyon var,kemigin kirilmasi lazim.. yani olay sadece estetik degil,agzim acik uyuyorum vs... Bu konuda Onur Erol dan sonra en iyi cerrah kim? (eskiden) Benim durumumda olan (deviasyon vs) vede Naci Celik'e yada herhangi baska cerrahtan ameliyat olan varmi.. Memnun musunuz?Nasil gecti?Bir de ne kadar sonra randev veriliyor?( mumkunese ben ocak ayinda olmak istiyorum cunku yurtdisinda yasiyorm..)Artik mail adresini yazmak yasakmis,bu yuzden herseyi bu koseye yazarsaniz cok sevinirm.. kusura bakmayin baya uzun bi mesaj oldu ama oldukca onemli bir konu soncta...
merhaba bende diyetisyenim diyet hakkında sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlayabilirim sorunuz hakkında da bir arkadaşımda ameliyat olucak bu sıralar bizde bir doktor arayışındayız aslında bu ufak gibi görünsede burun ameliyatı zor bir ameliyattır kendinizi çok iyi araştırmadan bir cerraha emanet etmeyin derim sizi korkutmak istemiyorum ama iyi bir doktor olduğunda gerçekten çok güzel burun estetiği ameliyatları ortaya çıkıyor çok doğal ve belli bile olmuyor araştırdığımıza göre bizde teoman doğan ve nazım çerkeşle görüşmek istiyoruz teoman doğanın videolarını izledik sitesinde çok güven verici bir doktor olanlarda çok memnun nazım çerkeş hakkındada araştırdık onun hakkındada iyi bir izlenim oluştu açıkçası bizde kararsızız dr. naci çelik duymadım onuda araştırmakta fayda var tabiki
bende yutdisinda yasiyorum bende fatih dagdeleni dusunuyorum martta falan ameliyat olucam nasipse
merhaba selin,
fatih dagdelen hakkinda bilgi verebilirmiisn lutfen?bir yakinin yaptrimis mi yada neler duydun onun hakkinda?muhayene oldunmu,randevu aldinmi?yoksa sadece dusunuyormusun
ayrica fatih dagdelen yurtdisi seyahatleride yapiyor yani almanyaya geliyor hollandayada geliyor ben duisburga geldigini bilmiyordum o yuzden hollandaya gittim gorusmeye yani sik sik geliyor belki fransayada geliyodur telefon ac sor en azindan ogrenmis olursun bana fiyat listesi verdi burun ameliyoti icin 1800 euro dedi
fiyat listesinin tamamini merak ettim aslinda... su merak ne kötü bisey
Konuyu açan arkadas: sanirim okudugum kadariyla dr fatih dagdelen ve teoman dogan diger iyi cerrahlar arasinda.. bu iki doktoru sik sik tv'de görmek mümkün..
gizem sanirim sende fatih dagdelenle konusacaktin ne oldu konustunmu neye karar verdin ayrica fiyat listesi var bende ne merak ediyosaniz yazarim size yeterki sorun
cnm yarin konusup kesin bi tarih aliyorum insallah :) fakat su anda cesarete ihtiyacim var, çünkü beni son zamanda bi ameliyat korkusu sardi kafamçokkarıştı
ayrica fatih dagdelen yurtdisi seyahatleride yapiyor yani almanyaya geliyor hollandayada geliyor ben duisburga geldigini bilmiyordum o yuzden hollandaya gittim gorusmeye yani sik sik geliyor belki fransayada geliyodur telefon ac sor en azindan ogrenmis olursun bana fiyat listesi verdi burun ameliyoti icin 1800 euro dedi
evet burda hersey cok degisti kizin kac yasinda bilmiyorum ama burdaki doktorlar isin estetik yonune bakmazlar sanirim anlamadigin sey neden yarisini siz oduyosunuz bence sende gorus fatih dagdelenle almanyaya geldigi zaman sormakda parayla degilya
benimki 17 yasinda yeni girdi...seneye demisti doktor ...kücükken olsaydi hic ödemiyecektik
kanunlar degistigi icin okulun sigortasi kabul etmiyor estetigi ...artik belkide mahkemelik olcaz ...telefonla konustum nefes alip verebildigi icin aslinda gerek yokmus ammeliyata artik ...bir bölümünü biz vermeliymisiz günlük hastanede yatma parasinin bir bölümünü filan...birseyler anlatti kadin...18 yasindan ufak ameliyat olmasida iyi degilmis ...bu yüzden elimiz kolumuz bagli simdilik arastiriyoruz...
olmassa türkiyede yaptiriiz dedik ...almanyadan türkiyeye almanlar bile gidiyor daha ucuza diye...ama buraya doktor gelirse daha iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?