• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onur belgesi lütfen bakınnnn

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
selam arkadaşlar ben halkla ilişkiler ve tanıtımdan mezun oldum dün diplomamı almaya gittim allah herkese nasip etsin inşallah..
çok güzel bir duygu..neyse konuya geleyim benim notlarım yüksek 8 dersim var onları toplayıp 8 e böldüm 80 çıktı..yani onur belgesi alıyorum diye biliyordum fakat diploma yanında kağıt verdiler notlar genel ortalama var 1.ve 2.sınıfın genel ortalaması 74.75 yapıyor bunu görünce çok üzüldüm yani onur belgesi 1.ve 2.sınıf ortalamasıyla mı alnıyor acill cevap çok merak ettim ben yaa..

Canım ben de dün diplomamı aldım.
Ben geçiş yapmıştım 3.sınıfa.
3.ve 4.sınıfların ortalaması alınmış.
Muhtemelen 2 yılın notlarını aldılar.
Duruma bakılırsa öyle görünüyor.
Aldığın zaman sormadın mı?
Sormadıysan içinde kalmasın telefonla ara ve sor.

Canım alttan dersin varmıydı ? 2 . sınıfta okurken

hayır yok puanlarım yüksek...1.ve 2.sınıfın ortalaması 74.75 yapıyor..2.sınıfın ortalaması 80 puan yapıyor ortalama alınıyorsa 25lik kısım var alınır mı acaba keşke sorsaydım yarın arayıp sorcam..

Canım ben de dün diplomamı aldım.
Ben geçiş yapmıştım 3.sınıfa.
3.ve 4.sınıfların ortalaması alınmış.
Muhtemelen 2 yılın notlarını aldılar.
Duruma bakılırsa öyle görünüyor.
Aldığın zaman sormadın mı?
Sormadıysan içinde kalmasın telefonla ara ve sor.

dikey geçiş tarihine daha var biliyordum bende işletmeye geçicem

canim bana gecen hafta onur belgesi aldiniz diye bi zarf geldi.ordan haberim oldu.gidince diplomami aldim.onur belgem var dedim.sonra baska bi zarfta verdi baska bi listeyi imzaladim.kisacasi onlar goremiyor.sen soyleyince listeye bakip buluyor.ayni bolum ayni puandayiz neredeyse gidip bir baktir derim.

aldım canım ya..çok güzel bir duyguymuş gerçekten....seni de tebrik ederim...

Back