Onunla Evlenmek için Evleniyormuşum

Evlilik iması için nişan elbisesi fotosu atmak. Çeyizlere açıp açıp bakmak. Telefonunu karıştırmak. Bi erkek korkutma filmi yapılsa olabilecek bütün trükleri yapmışsınız. Ha erkek arkadaşınız da özensiz sevgisiz geldi bana. İkiniz de birbirinizin huylarına beklentilerine bayılmıyorsunuz neden zorluyorsunuz ki

ama karşınızdaki yeni boşanmış ve bu süreçten geçmiş biri. o yüzden 8 ay sizin için yeterli de olsa onun için yeterli olmaz.
ters tepme olarak görmeyin ama acele ettiriyorsunuz gibi olmuş. adamda bu acelenin nedenini sorgulamış. ben evde kaldığınızı yada onun hint kumaşı olduğunu ima ettiğini kesinlikle sanmıyorum. yoğurdu üflemeye çalışmış yoğurt sıçrayıp eline yüzüne bulaşmış sadece..
rica ederim.

Ay bişe diyim mi tatlım evlenmiş boşanmış adamlarla ilişki zor. En sevmediğim ilişki türü. Hevessiz oluyorlar her şeye.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu kişi boşandığı eşinin numarasını neden engellememiş onu bir araştırın derim. Bir de eski eşiyle ilgili konusuyor mu. Eski evliliğinden bahsediyor mu ona dikkat edin. Size hiç bir şekilde saygı duymuyor gibi geldi bana.

herkes kendisinden sorumlu. kimseye zorla benimle evlen ya da evlenip evlenmeyeceğine karar ver diyemezsiniz. siz adamı tanıyıp niyetini anlayacaksınız. adam zaten ne istediğine dair mesaj veriyor. evlilik niyeti yok gibi gözüküyor. eğer size uyarsa devam edin ama amacınız evlenmekse amacınıza uygun kişilerle olun. siz evlenmek isteyebilirsiniz bu çok normal o da istemeyebilir bu da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…